به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «حجتالاسلام قاضی دزفولی» در دیدار رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه و جمعیت بانوان اداره تبلیغات اسلامی دزفول، اجرای طرح مهرواره محله همدل را طرح ارزشمندی دانست و اظهار کرد: سهیم کردن و مشارکت دادن مردم در امور اجتماعی، فرهنگی و سیاسی از کانال صحیح و معقول بسیار خوب و اثربخش است.
امام جمعه دزفول اضافه کرد: طرح مهرواره طرح بسیار خوبی است؛ خیلی پیش از این باید با محوریت مسجد و میدان داری متدینین مسجدی به عنوان بهترین و سالم ترین قشر، کارهایی صورت میگرفت ولی در برههای از زمان از مسجد غفلت شد.
وی نکاتی را برای موفقیت طرح مهرواره بیان کرد و افزود: اولین نکته این است که مسئولان اجرای طرح و مسئولان پشتیبان باید طرح را باور داشته باشند و تا حصول نتیجه و عملیاتی شدن طرح تلاش کنند و پای کار باشند که رمز موفقیت کار خواهد بود.
حجتالاسلام قاضی دزفولی با ضمن تأکید بر گفتمان سازی طرح ادامه داد: علاوه بر جا انداختن طرح بین مسئولان، مردم نیز که طرف دیگر طرح قرار دارند باید با اطلاع رسانی و آگاه سازی متوجه شوند که این طرح در راستای خدمت به مردم خواهد بود و مشارکت بیشتر خدمت بیشتر را در پی دارد.
وی خاطر نشان کرد: نکته مهم در موفقیت طرح مهرواره جلب اعتماد مردم به حضور مسئولان در طرح و اعتماد به عملکرد مسئولان است.
امام جمعه دزفول تصریح کرد: باید به طرح محله همدل کاربردی و بدور از شعار نگاه کرد و حلقه وصل بین مردم و مسئولان را ایجاد و آن را به گونهای اجرا کرد که ابتکارات و خلاقیتها به منصه ظهور برسد.
وی تأکید کرد: این طرح با مشارکت مردم بدون حمایت مسئولان طرح و مسئولان بدون پشتوانه و مشارکت مردم موفق نخواهد بود، رمز موفقیت این کار در پیوند و مشارکت مردم و مسئولان است.
در ادامه این دیدار «حجت الاسلام خاکی» گزارشی در خصوص طرح مهرواره همدلی ارائه داد و عنوان کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تواصی و ایجاد زنجیره بین مؤمنین و اینکه رفع مشکلات نیاز به همراهی و همدلی مردم دارد و در هر کاری تا مردم وارد نشوند گشایشی حاصل نخواهد شد، طرح مهرواره که یکی از شاخههای فصل بندگی رمضان است با مأموریت ایجاد نشاط و امید اجرا میشود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی دزفول ابراز کرد: این طرح با محوریت مساجد محلات برای حل مشکلات مردم در نظام امت و امامت برگرفته از نظام الهی و توحیدی در نظر دارد حلقه میانی بین مردم و مسئولان را ایجاد کرده و مردم را در حل مشکلات مشارکت دهد.
وی یاد آور شد: این طرح در ۱۴ زمینه فعالیت خواهد داشت و در حل مشکلاتی از قبیل اقتصادی، اجتماعی، تربیتی، آموزشی، خانواده، مذهبی، زیرساخت ها، زنان، اخلاقی، رسانه، هویت بخشی، سبک زندگی، سلامت و فساد و انحرافات تلاش خواهد کرد.
نظر شما