هزینه‌های پرورش دام افزایش یافته است/ وضعیت منابع آبی اجازه توسعه مزارع خوراک دام را نمی‌دهد

نصر اصفهانی گفت: هزینه‌های پرورش دام افزایش یافته است و نمی‌توان با توجه به وضعیت منابع آبی در استان نسبت به توسعه مزارع خوراک دام اقدام کرد.

«محمد حسین نصر اصفهانی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با ارائه گزارشی در زمینه فعالیت‌های صورت گرفته در مزرعه پرورش دام امامزاده آقا علی عباس (ع) بادرود اظهار داشت: پژوهشکده رویان این مجموعه را با 142 راس میش، 34 راس بره و پنج راس قوچ و با مبلغ قرارداد دو میلیارد و 45 میلیون تومان جمع کل موجودی اولیه دو میلیارد و 594 میلیون تومان برآورد شد.


رئیس پژوهشکده زیست و فناوری رویان اصفهان با بیان اینکه بعد از فراز و نشیب‌ها و اقدامات صورت گرفته در حال حاضر این مجموعه دارای 430 راس میش، 10 قوچ، 135 بره نر و 196 بره ماده است، ادامه داد: زیرساخت‌های زیادی نیز در این مجموعه ایجاد شده که از آن جمله می توان به تجهیزات پایش تصویری و تولید خوراک دام اشاره کرد.


وی اضافه کرد: در مجموع دو میلیارد و 342 میلیون تومان در این مجموع موجود داریم، همچنین باید توجه داشت که در حال حاضر با این هزینه‌های انجام شده گونه هایی را تولید کرده ایم که با استفاده از لقاح مصنوعی و ظرفیت اسپرم نژادهای مختلف به دست آمده است و همه این‌ها بارور هستند.


وی با بیان اینکه 400 راس دام بارور هستند و بره ها برای رسیدن به دام پروری نیاز به گذر زمان دارند، ادامه داد: برای این امر در صدد اجاره زمینی هستیم که بتوانیم برای تامین علوفه این دام‌ها اقدام کنیم.


نصراصفهانی با بیان اینکه هزینه‌های جاری و حقوق 400میلیون تومان برآورد شده تصریح کرد: باید توجه داشت که در مجموع تا 6 ماه آینده 800 میلیون تومان افزایش سرمایه خواهیم داشت و تا شهریور ماه به سودآوری خواهیم رسید.


وی در ادامه با اشاره به هزینه‌های بالای تغذیه و پرورش دام تصریح کرد: این امر منجر به افزایش هزینه‌ها شده و این در حالی است که هزینه فروش محصولات افزایش چندانی نداشته است.


رئیس پژوهشکده زیست و فناوری رویان اصفهان با بیان اینکه در استان اصفهان پتانسیل‌های خوبی را برای پرورش دام و ایجاد مزارع مناسب نداریم، ادامه داد: از این رو ما این آمادگی را داریم که در دیگر استانها نیز با اوقاف همکاری داشته باشیم.


وی با بیان اینکه ارزش دام اصلاحی رو به افزایش است، ادامه داد: این در حالی است که نیاز به زیرساخت کاشت بیشتری داریم و در اصفهان این ظرفیت را نداریم.


نصراصفهانی با بیان اینکه باید تعدادی از دام را از مرکز بادرود خارج کنیم، ادامه داد: می‌توان در این زمینه بهره برداری خوبی را داشته باشیم.

کد خبر 1052447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha