حقیقت عبادت تفکر در آیات الهی است

آیت‌الله رمضانی خشوع در برابر خداوند را جزئی از عبادت دانست و گفت: بهترین عبادت، علم به پروردگار، تواضع در مقابل خداوند و تفکر در آیات الهی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، آیت‌الله «رضا رمضانی گیلانی» در قسمت هشتم ویژه برنامه اینترنتی «رو به آسمان» که به مناسبت ماه مبارک رمضان پخش می‌شود، اظهار کرد: توفیق عبادت از جمله خواسته‌های روزه‌داران از خداوند متعال در دعاهای مختلف ماه مبارک رمضان است.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عبادت فقط به معنای نماز، روزه، حج و... نیست، افزود: عبادت به معنای عام شامل هر آن چیزی می‌شود که انسان را در مسیر بندگی خدا قرار می‌دهد.

 

وی تصریح کرد: ما می‌توانیم، تمام آنچه که از ما بروز و ظهور می‌کند را جز عبادت حساب کنیم و می‌تواند در سیر بندگی انسان، کمک کار باشد.

 

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه عبادت به معنای عام در قرآن و روایات اشاره و مورد تاکید قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: تفکر یکی از مهمترین عبادت‌ها است و به فرموده امیرالمومنین(ع)، هیچ عبادتی مثل تفکر نیست.

 

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه عبادت باید در مسیر عبودیت و بندگی باشد، خاطرنشان کرد: حقیقت عبادت، تفکر در آیات الهی است و عبادت اهل اخلاص، تفکر است.

 

وی اظهار کرد: اینکه تفکر نوعی عبادت است به این معنا نیست که نماز، روزه، حج و... نداشته باشیم، بلکه آنها در جای خود فریضه الهی هستند.

 

آیت‌الله رمضانی خاطرنشان کرد: انسان اگر می‌خواهد سلوک و صعود داشته و قله‌های معرفت را طی کند باید علاوه بر تفکر به فرایض الهی از جمله نماز و روزه توجه ویژه کند.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، کسب حلال را جز عبادات برشمرد و تاکید کرد: در حدیث معراج آمده که عبادت 10 جزء دارد که 9 جزء آن در طلب روزی حلال است.

 

وی با اشاره به اینکه فرایض الهی می‌تواند زمینه رشد انسان را فراهم کند، تصریح کرد: دلیل عبادت در ساعت مشخص مانند نمازهای یومیه، تربیت بندگان توسط خداوند است.

 

آیت‌الله رمضانی، خشوع در برابر خداوند را جزئی از عبادت دانست و گفت: بهترین عبادت، علم به پروردگار و تواضع در مقابل خداوند است.

 

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه فهم درست انسان و قرارگیری در مسیر فهم، خود نوعی عبادت است، خاطرنشان کرد: منظور از فهم، درک درست نسبت به وظایف، رسالت، زندگی، نوع ارتباطات و ... انسان‌ها است.

 

وی با اشاره به اینکه اخلاصی که انسان می‌تواند از خود نشان دهد، یک نوع عبادت است، افزود: علاوه بر این، عفت و پاک دامنی نیز، جزئی از عبادات محسوب می‌شود.

 

آیت‌الله رمضانی در پایان، با بیان اینکه چشم پوشی از حرام الهی نیز جزء عبادت است، اذعان کرد: در خطبه پیامبر اکرم(ص) در آخرین جمعه ماه شعبان، ورع و تقوای الهی مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 1052449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha