تجلیل از جایگاه رفیع معلمان نباید منحصر به یک هفته باشد

آیت الله مصطفی محامی گفت: هفته بزرگداشت مقام معلم بهانه ای برای یادآوری نقش بزرگ معلمان و اساتید در جامعه است اما تجلیل و قدردانی از جایگاه رفیع این قشر تاثیرگذار نباید فقط به یک روز یا یک هفته محدود شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان،، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان در نشست صمیمی با جمعی از معلمان و اساتید حوزه و دانشگاه ضمن تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری اظهار کرد: معلمی بنا به تعبیر رهبر کبیر انقلاب اسلامی شغل انبیاست و به همین دلیل از شرافت بالایی برخوردار است. 
 

آیت الله محامی ادامه داد: موضوع کار معلمان و اساتید علم و مخاطب آنان دانش آموزان و دانشجویان به عنوان گنجینه های باارزش جامعه هستند.

 

وی افزود: خروجی کار معلمان تربیت انسان های شایسته و کارآمد است که هر کدام از آنان باید در قسمتی برای پیشرفت و آبادانی جامعه خدمت کنند.

 

امام جمعه زاهدان خاطر نشان کرد: مهمترین مولفه در کار معلمی، شخصیت معلمان و اساتید است که اگر دارای شخصیتی شریف، دارای بینش، دانش و نیت پاک و خالص باشند به طور قطع به همین تناسب انسان های والاتر و شایسته تری تربیت خواهند کرد.

 

آیت الله محامی با بیان اینکه معلمی یک کار برای کسب درآمد نیست بلکه عشق و عبادت است، تصریح کرد: اگر معلم این عشق را با تمام وجود درک کند و به این کار نگاه عبادی داشته باشد فعالیتش با هیچ معادله ای در دنیا قابل محاسبه نیست.

 

وی با اشاره به جایگاه مقام معلم در آیات و روایات گفت: معلم و استاد در جامعه هدایت و روشنگری می کنند و در واقع پیشوای امت هستند چرا که خواسته با ناخواسته بر روی جمع کثیری از مردم تاثیرگذارند. امام جمعه زاهدان خاطر نشان کرد: کسی که برای آموزش علم و تربیت پیش قدم می شود قبل از دیگران باید بر روی افکار و اعمال خود کار کند و در حقیقت سختی کار معلمی هم در همین است.

 

آیت الله محامی ادامه داد: سیره و سلوک معلمان در جامعه هدایت گر است به همین دلیل معلمان باید با عمل خود مردم را به راه راست هدایت کنند. فعالیت معلمان سیستان و بلوچستانی در دوران آموزش مجازی ستودنی بود.

 

علیرضا بادینی یکی از معلمان استان به نمایندگی از معلمان در این نشست به تشریح گوشه ای از فعالیت جهادی معلمان در ایام شیوع ویروس کرونا پرداخت و اظهار کرد: تهیه و تولید محتوای آموزشی الکترونیک برای بهره مندی دانش آموزان از آموزش مجازی در استان اقدامی بی سابقه بود که به همت تمامی معلمان استان انجام شد.

 

وی با بیان اینکه در این مدت ۳۴ هزار و ۶۵۰ فیلم استاندارد آموزشی برای آموزش دانش آموزان دوره متوسطه تولید شده است، گفت: سیستان و بلوچستان در استفاده از ظرفیت رسانه ملی و شبکه استانی هامون بین دیگر استان های کشور پیش قدم بود به طوری که در یک اقدام ابتکاری تدریس منتخب معلمان استان با همکاری صداوسیمای استان ضبط و پخش شد و مورد استقبال فراوان دانش آموزان و معلمان قرار گرفت. این معلم خاطر نشان کرد: علاوه بر این با همت معاونت متوسطه آموزش و پرورش ناحیه ۲ زاهدان، در شبکه آپارات صفحه ای ویژه دانش آموزان پایه دهم و یازدهم ایجاد و فیلم‌های تدریس تهیه شده توسط معلمان استان در آن بارگذاری شد و براساس بازخوردهای ثبت شده دانش آموزان و معلمان سایر استان‌ها نیز از این محتوای آموزشی استفاده کردند.

 

وی خاطر نشان کرد: تهیه و توزیع ۱۶۹ هزار ۶۹۷ صفحه درسنامه خودآموز در مناطقی که از پوشش اینترنت برخوردار نبودند، نیز یکی دیگر اقدامات ویژه آموزش و پرورش استان بود که در سایت تکنولوژی های آموزشی استان نیز بارگذاری شد و تاکنون ۲.۵ میلیون بازدید داشته است. بادینی همچنین به توانمندسازی معلمان در دوران آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: ۱۲۳ کارگاه آنلاین و وبینار در راستای توانمندسازی مهارت های معلمان در آموزش مجازی در استان برگزار شد.

کد خبر 1055422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha