برگزاری مسابقه کتابخوانی «منتخبی از احادیث درباره انتخابات» در جهرم

امیرزاده از برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «منتخبی از احادیث درباره انتخابات» به قلم امام جمعه جهرم خبر داد.

«مجتبی امیرزاده»، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، از برگزاری مسابقه کتابخانی «درآمدی بر مبانی حدیثی گام دوم انقلاب اسلامی» خبر داد و گفت:‌ به همت اداره کتابخانه‌های عمومی و دفتر امام جمعه جهرم، مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب «منتخبی از احادیث درباره انتخابات» نوشته‌ حجت الاسلام «محمدحسین مدبر»، امام جمعه جهرم برگزار می‌شود.

 

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جهرم افزود: این مسابقه کتابخوانی از تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ به شکل مجازی برگزار می‌شود.

 

وی بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه مسابقات به آدرس www.samakpl.ir، پس از ثبت نام، نسخه الکترونیک کتاب «منتخبی از احادیث درباره انتخابات» را دریافت و در مسابقه شرکت کنند.

 

امیرزاده با اشاره به اینکه امکان دریافت نسخه الکترونیک و سوالات مکتوب مسابقه از محل کلیه کتابخانه‌های عمومی شهرستان جهرم نیز امکان پذیر است، گفت: از برگزیدگان این مسابقه با اهدای جوایز نقدی، تقدیر می شود.

 

وی بیان کرد: علاقمندان همچنین می توانند با امانت گرفتن کتاب از تمام کتابخانه های عمومی سطح شهرستان های جهرم و خفر و تهیه آن از دفتر امام جمعه جهرم در این مسابقه شرکت کرده و پاسخنامه را تحویل کتابخانه های عمومی دهند.

 

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جهرم ادامه داد: همچنین ارسال تصویر پاسخنامه به شماره 09224882528 در شبکه های مجازی (واتساپ،  بله، ایتا و سروش) از دیگر روش های شرکت در این مسابقه است.

 

به گزارش شبستان، این کتاب به شرح 26 حدیث با موضوع انتخاب پرداخته شده و در 88 صفحه به رشته تحریر درآمده است.

 

 «فروش آخرت به دنیا؛ آن هم دنیای کی؟»، «خائن در دنیا و آخرت»، «نصرت دین با افراد فاجر»، «استحمال و استمثار شدن ممنوع»، «فرجام ریاست طلبی»، «یکی از راه های شناخت کاندیدای اصلح» و «به عاقبت کاندیداتوری بیندیشیم» بخش های از عناوین این کتاب را شامل می شوند.

 

همچنین «در انتخابات از عالمان دنیا طب بر حذر باشید»، «انتخاب فرد تاوارد یا متخصص بی تقوا؛ کدام؟»، «عاقبت دیدگاه ماکیاولیستی در انتخابات»، «گاهی باید افراد بد را انتخاب نمود!»، انتخابات نماد یکپارچگی، نه نمود بد اخلاقی»، «سرنوشت و فرهنگ مردمان، متاثر از حاکمان»، «نقش مشورت در انتخابات»، «پیامبر رحمت نگران آینده امت»، «تو به دنبال او یا او به دنبال او؟»، «انتخاب خدمتگزار»، «مبادا منافق را انتخاب کنیم»، «یک شاخص غالبی برای شناخت افراد» و «انتخاب دریادلان» از دیگر موضوعات این کتاب است.

 

«انتخابات و عدالت»، «نتیجه مکر»، «کاری که نه کار توست زنهار مکن»، «شایسته گزینی» و «همه انتخاب می کنند» بخش دیگری از عناوین کتاب «منتخبی از احادیث در باه انتخابات» را تشکیل می دهد.

 

  این کتاب در شمارگان هزار نسخه و به وسیله نشر «مصلی» چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

 

در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است: آنگاه که معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در ماه های آغازین پیروزی انقلاب اسلامی فرمود: «جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد»، کمتر کسی به ژرفای این سخن کوتاه پی برد.

 

آنچه از طرف آن حکیم فرزانه به همه پرسی گذارده شد و مردم ایران با جوششی اعجاب برانگیز 98.2 آن را تایید نمودند، انتخابات ساختار و محتوای نظام، یعنی جمهوری اسلامی یا همان «مردم سالاری دینی» بود.

 

مردم، نظامی را انتخاب کردند که برخاسته از دین واعتقادشان بود. دینی که مشارکت آنان و شرکت در انتخابات و تعیین سرنوشتشان را هم حق آنان و هم تکلیف شان می دانست. نظامی که می بایست آموزه ها و دستورات دین را اعمال و پیاده کند و همه اقدامات، از جمله انتخابات و مشارکت مردم، در چهارچوب دین و دستورات آن باشد و دین یعنی همان دو میراث گران بهایی که از پیامبر خاتم (ص) به یادگار مانده است.

 

اکنون و پس از چند دهه، زمان آن رسیده است که همگان با ژرف اندیشی، به یک پایش، نقد و ارزیابی منصفانه دست بزنند و نیک بنگرند که آیا انتخابات کنونی، اسلامی و بر اساس آموزه های وحیانی و سنت و سیره معصومین (ع) هست؟ مبادا به مرور زمان این جمهوریت از محتوای اسلامی تهی گردد و یا جمهوریت آن کم رنگ شود و انقلاب اسلامی به ارتجاع و قهقرا برگردد.

کد خبر 1055512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha