به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در نشست مشترک با تعدادی از نمایندگان مجلس با اشاره به جایگاه مجلس در امر قانون گذاری گفت: مرجع ریل گذاری سیاستها و اقدامات در کشور، مرکز قانون گذاریست که همان مجلس شورای اسلامی است و با حضور این عناصر فاضل و آشنا به مسائل دانشگاه در این مجلس میتوانیم امید فراوانی به آن داشته باشیم. مناسب است با شناسایی نقاط ضعف و قوت، به اصلاح روندها و ایجاد فرآیندهایی که باعث حرکت مثبت و رو به جلو در این بخش میشود بپردازیم.
وی در ادامه افزود: فضای دانشگاهی فضای نخبگانی این کشور است و لازم است که مجموعه ظرفیتهای فکری و اندیشهای کشور در خدمت مجلس باشد و مجموعه دانشگاه یکی از همین ظرفیتهاست که میتواند به این جریان کمک کند. اگر از ظرفیت دانشگاه برای ارائه نظرات کارشناسی به مجلس استفاده شود حتماً به فضای تصمیمگیری و تصمیمسازی کمک خواهد کرد اما این ظرفیتها در محیط آموزش عالی به دلیل کم توجهیها و کمبود ارتباطات کمتر مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: این نکته از اهمیت بالایی برخوردار است که مجموعه دانشگاهیان باید احساس کنند که مورد توجه، مطالبه و مشورت قرار گرفتهاند و این موضوع قطعاً کمک خواهد کرد که مجلس سرمایه اجتماعی بهتری در دانشگاه و محیط نخبگانی داشته باشد و یکی از مطالبات رهبری هم این بوده که دانشگاهها در مسائل کشور نقش آفرین باشند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: در صورت تداوم این ارتباط، جریان هدایت پژوهش و تحقیقات دانشگاهها به مسئله محوری و حل مسائل کشور اتفاق میافتد و حتماً به ما کمک خواهد کرد به رسالتی که در دانشگاهها داریم بهتر عمل کنیم.
وی در ادامه افزود: هر کمکی که مجلس را به اهدافش در خدمت به نظام و کشور نزدیک میکند وظیفه خود میدانیم. باید روشهای تعامل اساتید و نخبگان دانشگاهی با نمایندگان مجلس بررسی شود تا به یک الگوی مناسب برای تعامل بهتر برسیم.
وی گفت: دفاتر هم اندیشی در مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها میتوانند به عنوان بازوهای مشورتی در ارتباط با نمایندگان مجلس باشند، مسائل را بررسی کنند و نتیجه پژوهشها را برای مجلس ارائه دهند.
نظر شما