مسجد ۳۰۰ ساله «امام حسین(ع)»، قدیمی ترین بنای چوبی در تایلند+عکس

تایلند به عنوان کشوری که اسلام بزرگ ترین اقلیت دینی در این کشور به شمار می رود، دارای دو هزار و ۵۰۰ مسجد است که مسجد«امام حسین»، یکی از قدیمی ترین مساجد این کشور است و از چوب بنا شده است.

خبرگزاری شبستان، گروه جهان اسلام: مسجد یا مسجد جامع، مکان عبادی مسلمانان محسوب می شود و در مسلمانان پنج نوبت در آن نماز می خوانند. به این مکان، مسجد می گویند، زیرا تنها مکان مقدسی است که مردم به پروردگارشان سجده می کنند و اگر مساحت آن بیشتر باشد به آن مسجد جامع می گویند.

 

تایلند به عنوان کشوری که اسلام بزرگ ترین اقلیت دینی در این کشور به شمار می رود دارای دو هزار و 500 مسجد است و مسجد «امام حسین» یکی از قدیمی ترین مساجد تایلند محسوب می شود و این مسجد، تقریبا از 300 سال پیش در تایلند ساخته شده است

 

مسجد امام حسین در استان ناراتیوات در جنوب این کشور واقع شده است و این استانی است که 434 مسجد در آن قرار دارد

 

.

 

یکی از ویژگی های برجسته این مسجد آن است که به طور کامل از چوب ساخته شده است و تاکنون قدیمی ترین بنای چوبی در این کشور محسوب می شود.

 

مسجد امام حسین در زمان پادشاه فطانی بنا شده است و ساکنان اصلی این منطقه برای انجام اعمال عباید خود به فکر ساخت این مسجد افتادند و این مسجد از چوب درخت طائر الطنان و درخت چوب آهنی بنا شده است.

 

این مسجد ترکیبی از معماری چینی و تایلندی را دارد و سقف اصلی مسجد از برگ های درخت نخل است و بعدها از گل و آجر ساخته شده است

 

.

 

این مسجد دارای دو ساختمان است که در ساختمان کوچک آن محراب و سه طبقه سقف قرار دارد.

 

مناره این مسجد به سبک چینی بنا شده است و ساختمان بزرگ آن برگرفته از معماری تایلندی است که از ساختمان کوچک، بزرگتر است.

 

این مسجد در سال 2014 میلادی توسعه یافته است و حدود 200 میلیون تایلندی با کمک های جمع آوری شده نوسازی شده است.

 

کد خبر 1057526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha