به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، اولین همایش مردم ، امنیت پایدار و پیشرفت با حضور سردار سرتیپ پاسدار پورجمشیدیان معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه در ایرانشهر برگزار شد.
سردار پورجمشیدیان معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه در این همایش گفت: امروز به برکت خون شهدا و ایثارگران، پایداری و امنیت در تمامی مرزهای ایران حکم فرما شده است و سردار شهید شوشتری با نثار خون خود امنیت پایدار را در منطقه جنوب شرق ایجاد کردند.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان همچنین ظرفیتهای خوبی در زمینه کشاورزی، دامپروری، شیلات و سواحل مکران به عنوان گنج پنهان دارد که می توان از این ظرفیتها در جهت توسعه اقتصادی و به تبع آن امنیت پایدار بهره برد.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاهخاطر نشان کرد: نقش رهبری در شناخت دشمن و شگردهایش از عوامل اصلی پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی به شمار می رود امروز نیز تبیین دیدگاه های رهبری در جهت آگاهی مردم و نسل جوان و خنثی سازی توطئه های جدید دشمن بسیار مهم و مؤثر خواهد بود.
سردار محمد کرمی فرمانده قرارگاه منطقه ای قدس گفت : نیاز امت اسلامی به اخوت و برادری و هماهنگی در برابر دشمنان اسلام از بدیهی ترین نیازهای امروز ما است.
وی گفت: افرد نخبه برای تحقق اهداف توسعه ی علمی و رفع موانع آن ازطریق خودسازی به فعالیت میپردازند و نقش فعالانه نخبگان جوان برای حل مسائل و راهکارهای توسعه علمی کشور با مرور بیانیه گام دوم بسیار حائز اهمیت است که می بایست بعنوان یک رویکرد، مورد توجه واقع گردد .
فرمانده قرارگاه منطقه ای قدس بیان کرد: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه تلاش کرده تا از همه ظرفیتهای سیستان و بلوچستان در جهت تامین امنیت پایدار در این استان استفاده کند و تمام این مولفهها را در کنار یکدیگر قرار دهد.
وی با بیان اینکه امنیت صرفا نظامی نیست و تمام مولفهها در این مورد تاثیرگذار است افزود: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای بیشماری از جمله مردم خوب و خونگرم دارد که این مساله در تامین امنیت بسیار مهم است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید معمار ضمن خیر مقدم و خوشامدگی به مهمانان کشوری و استانی در این همایش گفت : امروزه توسعه ی علمی به مهمترین رکن توسعه ی جوامع تبدیل شده است و در سراسر دنیا نخبگان موتورپیش برنده ی این توسعه ی علمی هستند و نقشی بی بدیل در این زمینه دارند.
سردار محمد ناظری با توجه به محورهای هفت گانه در گام دوم انقلاب خاطر نشان کرد : تبیین بیانیه گام دوم در فضاهای عمومی، رسانهای، اجتماعی و به ویژه دانشگاهی؛ نباید گذاشت مرور زمان سبب غفلت، فراموشی و رنگ باختگی بیانیه شود. فضاسازی بحثهای عمومی، کرسیهای علمی، طرح در جمع دانشجویی و مجموعه استادان و نگارش مقاله علمی در این زمینه در نشریات و طرح در محافل و فضاهای رسانههای ملی و مجازی، فرصت سازی برای شناساندن ابعاد بیانیه به جامعه میتواند باشد.
در این همایش چهار نفر از نخبگان استان به نمایندگی، نسبت به رفع مسئله و مشکلات نخبگان و جوانان استان سیستان و بلوچستان راهکارها و پیشنهادهایی ارائه کردند.
نظر شما