فعالیت ۶ هزار شرکت دانش بنیان در سطح کشور

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: هم اکنون در کل کشور حدود ۶ هزار شرکت دانش بنیان به فعالیت مشغول به فعالیت در حوزه های مختلف صنعت و خلق کارها و خدمات فن‌آورانه هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، سیاوش ملکی در اختتامیه رویداد ۱۰۰ استارت آپ سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار کرد: در دو سال گذشته بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات و ضمانت نامه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار داده ایم و در حاشیه برگزاری رویداد 100استارت آپ سیستان و بلوچستان نیز در طی بازدید گفت و گو و جلسات متعددی با هدف کمک به تامین نیاز مالی فعالان این بخش داشته ایم.

وی با بیان اینکه استارتاپ ها معمولاً در چرخه عمر خود آن هم در اولین مرحله رشد، بسیار پر ریسک بوده و چالش ها و پیچیدگی هایی دارند گفت: در این مرحله آنهایی که کار فناورانه و یا اپلیکیشن های خدماتی می کنند باید کارشان را در حوزه کاری خود توسعه دهند و این مرحله پر ریسک بوده و هزینه های قابل توجهی را به همراه دارد.

ملکی تصریح کرد: این صندوق حمایت لازم براساس توان خود از این واحدها انجام می دهد به گونه ای که تا سقف ۳ میلیارد تومان وام سرمایه در گردش و تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان قرض الحسنه سه ساله و تا سقف سه میلیارد تومان نیز برای محیا ساختن فضا به شرکت های دانش بنیان داده می شود و حدود۵۰۰ میلیون تومان هم به بهانه‌های مختلف به آنها بلاعوض داده می شود.

*ثبت نام ۹۰ تیم در رویداد استارت آپ سیستان و بلوچستان

مدیرعامل 100 استارتاپ کشور نیز در اختتامیه رویداد ۱۰۰ استارت آپ سیستان و بلوچستان گفت: مبنا و فرض بنده این است که حواشی و سوتفاهم هایی باعث شد برخی تیم ها و جوان ها در این رویداد ثبت نام نکنند، این رویداد ۹۰ ثبت نامی داشت که در غربال اول ۴۴ تیم و در بررسی های دوم ۲۲ تیم به مراحل بعد صعود کردند و در انتها 9تیم توانستند برای طرح خود سرمایه گذار را متقاعد کنند.

علی سدیفی گفت: این رویداد پانزدهمین رویداد سکوی پرتاب بود و ما توانستیم ۶میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان را به دست تیم هایی برسانیم که برای اینکار در سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری های خود را متقاعد کردند.

وی خاطر نشان کرد: سرمایه گذاری های این رویداد موسسه دانش بنیان برکت، صد استارت آپ، صندوق رویش، شتاب دهنده تفتان، صندوق نوید، صندوق معنا و نیک استارت و غیره است.

*نیاز مبرم سیستان و بلوچستان به رویدادهای سرمایه گذاری

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) سیستان و بلوچستان هم در این مراسم با تاکید بر اینکه محرومیت های سیستان و بلوچستان ریشه و عقب ماندگی تاریخی دارد ولی با تکیه بر جوانان می شود باید آن را رفع کرد  گفت: سیستان و بلوچستان به این نوع رویداد ها به میزان زیادی نیاز دارد، مشکل ما اکنون سرمایه گذاری بر روی طرح ها نیست، آنچه مشخص است این است که مسیر حرکت باید هموار شود.

علیرضا راشکی  خطاب به مسئولان و حاضران در سالن گفت: آنچه که امروز در سیستان و بلوچستان شاهد هستید در واقع یک همبستگی و وحدت و تلاش برای جبران محرومیت ها و محدودیت ها و محدودیت هایی که خودمان آنها را قائل شده ایم است و امیدوارم با یاری خداوند متعال و با کمک همه بتوانیم راه را برای حضور جوانان فراهم کنیم.

این مسئول بیان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام راحل(ره) با توجه به رسالتی که احساس می کند در سطح استان در حوزه اقتصادی، عمرانی، اجتماعی و سایر حوزه ها سعی کرده به اندازه خود در کنار سایر دستگاه‌های متولی به این فرآیند کمک کند و در این خصوص سال گذشته با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری، کمک بلا عوض و ایفای نقش تا سال ۱۴۰۱ توسط این ستاد در استان بود که انجام آن نیازمند کمک تمامی دستگاه ها است.

 

کد خبر 1059492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha