به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله سید محمد سعیدی امشب(سه شنبه ۴خرداد) طی سخنانی در نخستین جلسه شورای اقامه نماز استان قم در سالجاری که در دفتر تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با حضور استاندار قم و جمعی از مسئولان استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت سوم و چهارم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت دزفول اظهار داشت: این ایام افتخار آمیز مصادف شده با پیروزی ملت مظلوم فلسطین بر رژیم صهیونیستی که بی شک نتیجه و ثمره مقاومت آن هاست.
نماینده ولی فقیه در استان قم افزود: خردادماه نماد مقاومت و ایستادگی مردم ما و قیام برای خداست و ما باید یاد شهدای والامقام ایام الله این ماه عزیز را هر چه بیشتر و بهتر گرامی بداریم.
وی همچنین با اشاره به لزوم سپاسگزاری از خدای متعال بابت همه نعمت هایش از جمله نعمت نماز گفت: چه کسانی که سال های قبل از نهضت را درک کرده و چه کسانی که بعداً آن درک کردند،تصدیق می کنند که یکی از نعمت های بزرگ خداوند به ما، همین نماز و عبادات و معنویت است و این که به برکت انقلاب و نظام اسلامی تا حدود زیادی، نماز و اقامه نماز جماعت در جامعه از مهجوریت خارج شد.
امام جمعه قم افزود: این نعمت بزرگ الهی آن قدر گستره و برکات دارد که در بیانات مقام معظم رهبری و به خصوص پیام های ایشان به اجلاسیه های مربوط به اقامه نماز به برخی از آن ها اشاره شده است.
وی خاطرنشان کرد: بحث مربوط به ستاد اقامه نماز، کار اداری و سازمانی نیست بلکه اعتقادی است، چه آن که اساساً مأموریت های اداری حد و حدود و زمان خاصی دارد اما بحث اقامه نماز این طور نیست و لذا به عنوان یک امر اعتقادی و عبادی و البته همیشگی و مستمر باید به آن نگریست.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) همچنین گفت: اقامه نماز در اسلام ابتدائاً در مسجد بوده و در غیر مسجد امری استثنایی بوده ، کما این که همواره تأکید بر اقامه این فریضه الهی به شکل جماعت بوده و لذا نماز فرادی به شکل استثنایی مطرح بوده است.
وی بیان داشت: یکی از بزرگ ترین نعمت های الهی که ما را متوجه خالق متعال می کند و در روایات داریم که وسیله راحتی و آرامش حقیقی است، همین نماز می باشد.
آیت الله سعیدی در ادامه صحبت های خود با اشاره به این که در آستانه انتخابات به عنوان یکی از جایگاه های امتحان و ابتلا قرار داریم، گفت: انسان مومنی که خود نمازگزار است، طبعاً در انتخابات ، رفتارش بر اساس فرهنگ و روح نماز و معنویت است و در این جا حتی نوع تبلیغات و طرفداری از کاندیداها نیز بر این پایه و اساس شکل می گیرد.
وی اضافه کرد: بر این اساس اگر دیدیم که فرد کاندیدایی در عرصه انتخابات با رقبایش غیرانسانی و غیراخلاقی رفتار می کند مطمئن باشیم که نمازگزار واقعی نیست ، چرا که انسان مؤمن و اهل نماز، بر پایه موازین دینی و اخلاقی رفتار می کند و نگاهش به انتخابات نیز بر اساس وظیفه و تکلیف دینی است.
نماینده ولی فقیه در استان قم با اشاره به این که هدف از اقامه نماز ، تقرب به خدای متعال است، گفت: نماز ما را در برابر شرک و گناهان و معاصی واکسینه می کند، همان طور که در هفته های اخیر در کشور بحث واکسیناسیون در مواجهه با کرونا مطرح بوده است، در امور معنوی نیز نماز مقبول، ما را در برابر معاصی و شرک و اعمال نادرست واکسینه می کند
وی در خاتمه با بیان این که در بحث انتخابات، تأکید نخست و کلیدی رهبر معظم انقلاب بر لزوم حضور گسترده و پرشور مردم در پای صندوق های رأی است، گفت: ان شاء الله کسی بر سر کار آید که برای کشور و نظام و انقلاب مفید و خدمتگزار باشد و به برکت نماز و ترویج فرهنگ نماز ، شاخصه های کاندیدای اصلح برای آحاد مردم به درستی تبیین شود.
نظر شما