ضعف در بازاریابی و بسته بندی تولیدات مانع توسعه و گسترش گیاهان دارویی

بخشایی با بیان اینکه ضعف در بازاریابی و بسته بندی تولیدات گیاهان دارویی مانع توسعه و گسترش این بخش شده است، گفت: بحث تولید گیاهان دارویی می تواند در توسعه اشتغال و کاهش نرخ بیکاری به خصوص در روستاها نقش موثری را ایفا کند.

«داوود بخشایی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار داشت: 500 هکتار از اراضی طبس زیرکشت گیاهان دارویی مختلفی از جمله انغوزه، زیره سبز، نعنا معمولی، ریحان، گشنیز، نعناع فلفلی، شوید، آلوئه ورا، شنبلیله، گل محمدی، گلرنگ و ... قرار دارد.

 

مدیر جهاد کشاورزی طبس با بیان اینکه سالانه از این اراضی 265 تُن گیاه دارویی برداشت می شود، افزود: گیاهان دارویی برداشت شده در شهرستان طبس برای فروش به سراسر استان و استان های دیگری از جمله خراسان رضوی و تهران ارسال می شود.

 

وی در ادامه بیان کرد: کشاورزان شهرستان طبس در فصل بهار به برداشت نعنا، نعنا فلفلی، ریحان، زیره سبز، گل محمدی و بخشی از محصول گشنیز و شوید مشغول هستند.

 

بخشایی به تسهیلات لازم برای توسعه بخش گیاهان دارویی اشاره کرد و گفت: در جهت توسعه بخش گیاهان دارویی تسهیلاتی با نرخ چهار درصد برای کشت گیاهان یکساله مدت زمان بازپرداخت یکسال و برای کشت گیاهان چند ساله مدت زمان بازپرداخت چهار سال در نظر گرفته شده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی طبس در خصوص مشکلات موجود بر سر راه گسترش گیاهان دارویی اظهار داشت: ضعف در بازاریابی و بسته بندی تولیدات گیاهان دارویی از مهم ترین مشکلاتی است که بر سر راه بحث گیاهان دارویی وجود دارد و امیدواریم مسئولان برای این موضوعات اندیشه ای داشته باشند.

 

وی در پایان بیان کرد: عدم آشنایی بهره برداران با نکات فنی کشت برخی از گیاهان دارویی، خشکسالی و کمبود منابع آبی از دیگر مشکلاتی است که بر سر راه گسترش و توسعه گیاهان دارویی قرار دارد و اگر به این بخش توجه ویژه ای شود قطعا شاهد توسعه اشتغال و کارآفرینی خواهیم بود.

 

 

کد خبر 1063551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha