به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شمال استان اصفهان، میثم نمکی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: ۲۵ برنامه اجرایی در قالب طرح ملی «کاشان، پایتخت نهج البلاغه ایران» طی سال ۱۴۰۰ در این شهرستان پیش بینی شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان با اشاره به تشکیل شورای راهبردی پایتختی نهجالبلاغه در این شهرستان گفت: ۸۰ برنامه اجرایی در این شورا تدوین شد که به علت محدودیتهای منابع مالی ۲۵ برنامه برای سال ۱۴۰۰ پیشبینی شده است.
نمکی افزود: پس از انتخاب کاشان به عنوان نخستین پایتخت نهج البلاغه ایران، تدوین مقدمات، تهیه جدول ۸۰ محوری و شیوهنامه کار و الگوبرداری از طرح پایتختی نهجالبلاغه کاشان باعث شد تا پس از ۳ ماه یزد به عنوان پایتخت صحیفه سجادیه و در هفته جاری نیز بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی کشور معرفی شوند.
مسئول دبیرخانه دائمی پایتخت نهج البلاغه ایران تصریح کرد: پنج کارگروه ویژه فرهنگی هنری، آموزشی پژوهشی، تحقیقات فضای مجازی، پشتیبانی و فضاسازی شهری برای اجرای هرچه بهتر طرح ملی «کاشان، پایتخت نهج البلاغه ایران» تشکیل شده است.
نمکی از تفاهمنامه مشترک بین معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجریان برنامهها در سطح ملی خبر داد و گفت: معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد سهم خود را آماده کرده و تا پایان خرداد قرارداد آن با مجریان منقعد و وارد مرحله اجرا خواهد شد.
وی برگزاری میرگزدهای تخصصی نهج البلاغه با حضور کارشناسان حوزه و دانشگاه، چاپ و نشر فصلنامه ای «امام علی و نهجالبلاغه»، هماهنگی ضبط سلسله سخنرانیهای اختصاصی با موضوع نهجالبلاغه، پیگیری راهاندازی دو باب کتابخانه تخصصی نهجالبلاغه در شهرهای اصفهان و کاشان تا پایان سال آینده، افتتاح نخسین خانه نهجالبلاغه کشور در کاشان و تعمیم آن به محله ها و شهرهای دیگر، برنامهریزی برای حمایت خرید کتاب های مؤلفان و نویسندگان در حوزه نهجالبلاغه، برپایی سلسه نشستهای کتابخوان با موضوع «امام علی و نهجالبلاغه» و طراحی و چاپ کتاب شریف نهجالبلاغه با نشان پایتختی کاشان را از دیگر برنامهها در راستای طرح ملی «کاشان، پایتخت نهجالبلاغه ایران» برشمرد.
نظر شما