به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حجت الاسلام «روح الله سلیمانی فرد» صبح امروز(سه شنبه ۱۸ خرداد) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: بعد از جلسات کارشناسی و طی بازدیدهای انجام شده در پارک علم و فناوری گلستان تصمیم به انعقاد تفاهم نامه ای در راستای افزایش بهره وری و استفاده از تکنیک های دانش بنیان و استارتاپی برای تحقق شعار سال شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان، انعقاد این تفاهم نامه را اتفاق مبارک و ایجاد یک انقلاب در حوزه کشت چوب دانست و ادامه داد: سالانه حدود هشت میلیون تن واردات کاغذ و چوب در کشور اتفاق می افتد که این مهم در شرایط تحریمی زمینه ساز مشکلاتی می شود.
وی توجه به ظرفیت داخلی و طرح های نو را از راهکارهای مقابله با تحریم های ناجوانمردانه دشمن برشمرد و افزود: تاکنون دستگاه های ذی ربط مانند منابع طبیعی و آبخیزداری از انعقاد این تفاهم نامه و اجرای این طرح استقبال کردند.
حجت الاسلام سلیمانی فرد با بیان اینکه گلستان دارای رتبه پنجم کشور در تعدد موقوفات و رقبات با کاربری های مختلف است، اضافه کرد: این مهم بیانگر روحیه خیرخواهی و تدین گلستانی ها است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان با تاکید بر اینکه احیای موقوفات از جمله وظایف ما است، یادآور شد: احیای موقوفات در راستای فعالیت های فرهنگی، قرآنی، اجتماعی، محرومیت زدایی و غیره هزینه می شود.
وی با بیان اینکه موقوفات اقتضا می کند به دنبال اجرای طرح های نو باشیم، تصریح کرد: اوقاف و امور خیریه گلستان در سال های اخیر به اجرای طرح های نو و جدید در حوزه های مختلف توجه خوبی داشته است.
حجت الاسلام سلیمانی فرد بیان کرد: انعقاد تفاهم نامه امروز نیز با هدف استفاده بهتر از ظرفیت های موجود و توانمندی موقوفات گلستان انجام شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان افزود: تاکنون ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری از این طرح استقبال کردند و اعلام شده که امکان اشتراک این طرح در استان های دیگر هم وجود دارد.
وی گفت: این طرح قابلیت تولید بیش از ۶۰۰ هزار اصله نهال را دارد.
حجت الاسلام سلیمانی فرد افزود: در آینده امکان بهره برداری از منابع جنگل ها وجود ندارد و باید به سمت طرح های دانش بنیان حرکت کرد تا نیازهای کشور برطرف شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان، زراعت چوب را امری ارزشمند و اقتصادی دانست و یادآور شد: در کنار امامزگان و بقاع متبرکه شهرهای مختلف اراضی بلااستفاده زیادی وجود دارد که می توان از این ظرفیت در طرح زراعت چوب استفاده کرد و از مزایای اقتصادی و زیست محیطی آن بهره مند شد.
نظر شما