کارگاه برابری جنسیتی و توانمند سازی زنان در سند توسعه پایدار برگزار شد

کارگاه برابری جنسیتی و توانمند سازی زنان در سند توسعه پایدار در سامانه مدرس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «نجیبه کرمی» در این کارگاه آموزشی ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر گفت: بانوان جامعه اسلامی باید به مطالعه سبک و سیره بانوان بزرگ اسلام، بپردازند و مسیر زندگی خود بر اساس سیره و منش این بانوان ترسیم کنند.

 

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س) در ادامه به ارائه مطالبی از تعریف توانمند سازی زنان، معرفی اسناد بین المللی حقوق زنان، توانمندسازی زنان در سند 2030، تعریف برابری جنسیتی، تعریف عدالت جنسیتی و بررسی برابری جنسیتی در اسناد بین المللی پرداختند.

 

وی افزود: برابری جنسیتی در سازمان ملل متحده یعنی توانمندسازی زنان و مشارکت کامل آنها بر اساس برابری در همه حوزه های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: مشارکت در فرایند تصمیم گیری و دسترسی به قدرت به عنوان یکی از شالوده های اصلی «دستیابی به برابری توسعه و صلح»محسوب می شود.

کرمی با اشاره به اسناد بین اللمللی حقوق زنان بیان کرد: مقام معظم رهبری مد ظله العالی پیرامون زن و نقش بانوان در بخش های مختلف فرمایشات گهر باری دارد که توجه به آنها جایگاه واقعی زن را مشخص می کند.

 

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س) اضافه کرد: مقام معظم رهبری، می فرمایند: زن را از سه دیدگاه می شود مورد ملاحظه قرار داد تا بینش اسلام به زن آشکار شود.

 

وی اضافه کرد: ایشان در دیدگاه اول، نقش زن به عنوان انسان در راه تکامل معنوی و انسانی می داند که هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند.

 

کرمی افزود: دیدگاه دوم ایشان در زمینه فعلیت های اجتماعی، سیاسی، علمی و اقتصادی است که از نظر اسلام میدان تلاش در همه عرصه ها برای زنان کاملا باز است.

 

این مقام مسئول دیدگاه سوم را نگاه زن به عنوان یک عضو خانواده دانست و بیان کرد: مقام معظم رهبری این را از همه مهمتر دانسته اند و فرمودند نقش بانوان در خانواده ها بسیار اهمیت دارد چرا که دامان زنان محل پرورش بزرگ مردان و شیرزیان آینده ایران اسلامی است.

کد خبر 1066184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha