دهه کرامت زمانی برای مرور مفاهیم ناب و گرانبهای اهل‌بیت(ع) است

کاراندیش ضمن تاکید نسبت به بزرگداشت دهه کرامت اظهار کرد: این ایام زمانی برای مرور مفاهیم ناب و گرانبهای اهل بیت(‌ع) به شمار می‌آید.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «علی‌اصغر کاراندیش» در گفت‌وگو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، این ایام که مصادف با دهه نخست ماه ذی‌القعده می شود با ولادت حضرت معصومه (س) آغاز و با ولادت حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) پایان می‌یابد و از آنجایی که فرهنگ و سیره اهل بیت‌(ع نزد ایرانیان از اهمیت  بسیاری برخوردار بوده و تاثیر بسزایی در زوایای زندگی آنان دارد برنامه‌های متنوع سرور و شادی در  نقاط مختلف میهن اسلامی مان برگزار و معارف ارزشمند این دهه و گوهرهای گران‌بهای آن به جهانیان و مسلمانان در سراسر نقاط گیتی ارایه می‌شود. 
 
 معاون حقوقی، امور مجلس و استانها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در دهه کرامت بسیاری از مفاهیم ناب و گران‌بهای فرهنگ و سیره اهل بیت(ع) یادآوری و لطیف‌ترین مضامین وفا و علایق موجود در این فرهنگ در قالب مهر و وفای حضرت معصومه(س) نسبت به حضرت ثامن الحجج(ع) بیان و به عنوان نماد و الگو به آحاد بشر به ویژه نسل جوان گوشزد می‌شود.

 

وی گفت: مفاهیم و مضامین ارزشمندی که در فضای فرهنگی غامض و پیچیده کنونی ملهم از سردمداری دنیاداران مادی‌گرا و سردرگم، با الهام از سایه‌سار معارف اهل‌بیت(س) حلاوت و لطافت خود را بر سر فرهنگ و معارف گسترانیده و سبک ارزشمندی از نحوه زیستن بر این کره خاکی را به نمایش می‌گذارد.

 
کاراندیش افزود: مهر و وفایی که خواهر را به هجرت وادار کرده و غربت و بیماری و مرگ در فصل جوانی را برای او آسان کرده است؛ از همین رو این بانوی متمدن و گره‌گشا، در برنامه‌های دهه کرامت در سرزمین ما به عنوان «اسوه دختران تمدن ساز، ملجأ گره گشایی» نام می‌گیرد و با تاسی از آن حضرت برنامه‌ها و مضامین بلندی چون «هم‌عهدی در مسیر ولایت، گره‌گشایی از امت»، «خیرخواهی و نشاط مومنانه برای گره گشایی عمومی» رخ می‌نماید و به مرحله اجرا در می‌آید.

 

وی گفت: دهه کرامت با ترسیم مهر و وفای خواهر دلداده و مهربان و هجرت و غربت وی در عین بیماری، عزم و قاطعیت و اراده آهنین زنان بزرگ و بانوان والامقام و ارزش‌مدار را در سراسر جهان به صحنه نمایش می‌گذارد و با شعار «خدمت کریمانه؛ گره‌گشایی به رسم اهل‌بیت علیهم السلام» جهانیان را به قضاوت می‌خواند.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: وجود حضرت امام رضا(ع) که کانون مهر، وفا، تعهد، نیایش، تعبد و ... در ایران اسلامی است ملجایی برای آحاد بشر از نقاط مختلف جهان می‌شود و جمال و کمال بشر را به منصه ظهور گذاشته و از سوی دیگر نمایانگر مفاهیم سازنده و انسان‌ساز فرهنگ غنی و بی‌بدیل اسلامی و کرامت می‌شود. 
 
کاراندیش با اشاره به نامگذاری ایام دهه کرامت ابراز کرد: مساجد و بقاع متبرکه، چهارم ذی‌القعده با عنوان «مسجد تراز اسلامی و انقلابی، محور گره گشایی و همدلی» و پنجم ذی‌القعده با عنوان «امام زادگان و بقاع متبرکه، قطب های فرهنگی و گره گشایی اجتماعی» نام گرفته‌اند، همچنین در بسط فرهنگ متعالی اهل‌بیت(ع) ششم ذی‌القعده روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ(علیه السلام) با عنوان «حضرت شاهچراغ علیه السلام، امین ولایت، الگوی روشنگری و گره گشایی» نامیده می‌شود و به جهت تقارن هفتم ذی‌القعده (28 خرداد) با انتخابات ریاست جمهوری، «گره گشایی از مشکلات کشور با حضور پرشور  و دولت مؤمن انقلابی» به عنوان شعار این روز تعیین می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: «گره‌گشایی اقتصادی با پشتیبانی و مانع زدایی از تولید»، «گره‌گشایی از جهان اسلام با وحدت و مقاومت» و «تشکل‌های جوان و انقلابی؛ پرچمدار گره‌گشایی فرهنگی» از جمله شعارهای پرمحتوای این دهه عزیز است که شعار آخرین روز آن در سالروز ولادت امام رضا(علیه السلام) و روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی، با عنوان «امام رضا علیه السلام؛ امام کرامت و گره‌گشایی» به عنوان مهر زرین آخری بر تارک دهه کرامت می‌درخشد.

کد خبر 1066946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha