خبرگزاری شبستان، جهان اسلام: «تحریم انتخابات»، «میزان مشارکت در انتخابات نوعی همه پرسی درباره عملکرد»، «انتخابات غیررقابتی»، «بی مهری عمومی»، «سردترین انتخابات جمهوری اسلامی ایران» عبارت هایی است که خبرگزاری ها و شبکه ها و رسانه های خارجی معاند جمهوری اسلامی ایران برای فرافکنی و کم رنگ کردن جلوه دادن حضور مردم ایران در پای صندوق های رای در گزارش های خود استفاده کردند.
این درحالی است که برخی از رسانه های خارجی دیگر همچون الجزیره و اسپوتنیک مشارکت مردم در انتخابات 1400 ریاست جمهوری ایران را قابل توجه و بیش از انتظارات توصیف کردند. اگرچه به دلیل شیوع ویروس کرونا تعداد مراکز رای گیری در سراسر ایران 66 هزار مرکز و بیش از دوره های گذشته بود.
شبکه سعودی العربیه که از قبل از انتخابات ایران فرافکنی ها و تبلیغات ضد ایرانی را آغاز کرده بود، در گزارشی انتخابات جمهوری اسلامی را سردترین انتخابات دانست.
این شبکه همچنین در گزارشی دیگر ادعا کرد: موسسه مطالعات افکار سنجی ایرانیان«گمان» نرخ قطعی مشارکت مردم ایران در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را تنها 22 درصد ارزیابی کرده است. حال آنکه رئیس ستاد انتخابات استان تهران اعلام میزان مشارکت رای دهندگان را یکشنبه ظهر عنوان کرده است.
شبکه سعودی همه عزم خود را برای ضربه زدن به ایران جمع کرده است، به طوری که از تجمع مخالفان جمهوری اسلامی در مقابل کنسولگری چند کشور اروپایی گزارش تهیه کرده است.
این درحالی است که حمایت های مالی و غیرمالی آل سعود از مخالفان جمهوری اسلامی مانند منافقین در سال های متمادی برهیچ کسی پوشیده نیست و یکی از حامیان اصلی آنها به شمار می آید. آل سعود در سال های اخیر شبکه دیگری برای ضربه زدن به ایران به نام اینترنشنال ایجاد کرده است که مانند شبکه العربیه در راستای اهداف رژیم سعودی گام برمی دارد.
عربستان کشوری است که در آن حزب سیاسی، مجلس و انتخابات وجود ندارد و مخالفان خود را حبس، تبعید یا به قتل می رساند. حال با هزینه های هنگفت سیاست ضد ایرانی و ضد شیعی خود را با تاسیس شبکه های مختلف پیش گرفته است و انتخابات 1400 را گزینه مناسبی برای ضربه زدن به ایران می داند.
شبکه های خارجی دیگر مانند رویترز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و خبرگزاری فرانسه برای زیرسوال بردن انتخابات ریاست جمهوری ایران از عبارت هایی مانند «انتخابات 1400 همه پرسی درباره عملکرد نظام»، «غیررقابتی»، «از پیش تعیین شده» استفاده کردند تا مشارکت مردمی ایران را که در برخی از استان ها مانند کرمان بالای 50 درصد اعلام شده است، ضعیف جلوه دهند.
این شبکه ها تلاش دارند تا با انعکاس اخبارهای ضد و نقیض و گزارش های غیر واقعی فضای ایران را ملتهب و پرتنش جلوه دهند، حال آنکه مردم ایران بارها ثابت کردند که در زمان های بحرانی همیشه در کنار نظام ایران قرار دارند، این مسئله را می توان در دعوت رهبران جناح اصولگرا و جناح اصلاح طلب دید که به پای صندوق های رای رفتند و وهواداران خود را برای حضور در انتخابات فراخواندند، زیرا مشارکت مردم را برای سرنوشت ایران تعیین کننده دانستند.
این شبکه ها و رسانه ها براین باورند که با حمایت اقلیت مخالف خارج از کشور و تحریک مردم برای مشارکت نکردن در انتخابات و امور کشور می توانند نظام جمهوری اسلامی را به چالش بکشند.
اما این تصور و باور اشتباه است، زیرا میزان مشارکت مردمی در برخی کشورهای مدعی دموکراسی در جهان نیز در دوره های مختلف انتخابات ریاست جمهوری شان متفاوت بوده است و حتی میزان این مشارکت 35 درصد تا 40 درصد نیز بوده است. این مسئله دلیلی بر بی اعتبار شدن این کشورها نبوده است و این تصور بی اساس و غیرمنطقی است.
حضور گسترده مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری 1400 آبی بر فرافکنی ها و دشمنی های شبکه های معاند ایران بود. زیرا پیش بینی های آنها درباره مشارکت مردمی کمتر از این میزان بود. اما آنها همچنان برای اختلاف افکنی در میان ملت ایران آماده اند.
برهمین اساس می توان گفت که ملت ایران با مشارکت خود در این انتخابات توانست معادلات دشمنان و معاندان ایران را برهم زند و توطئه های آنها علیه ملت را خنثی کند و امیدشان را ناامید کند.
نظر شما