تشکیل خانه فرهنگ کار در واحدهای کارگری بالای ۵۰۰ نفر

اصغری با اشاره به برگزاری گردهمایی و نشست تخصصی در خصوص ارتقاء فرهنگ کار با رویکرد جهش تولید، گفت: خانه فرهنگ کار در واحدهای کارگری بالای ۵۰۰ نفر تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان ساری، «کامران اصغری» امروز(دوم تیرماه) در جلسه شورای اداری تخصصی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در حوزه اجتماعی با قدردانی از حضور فوق العاده و حماسی مردم در انتخابات ۲۸ خرداد، اظهار کرد: امیدواریم با تلاش همه مسئولان مشکلات مردم رفع شود چرا که ملت ایران شایسته بهترین ها هستند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: جلسات شورای اداری تخصصی با هدف بهره گیری از نظرات کارشناسان در شهرستان ها در راستای تقویت نقاط قوت و رفع ضعف ها برگزار می شود.

 

وی خواستار اطلاع رسانی وسیع و گسترده در بخش انتخاب نخبگان جامعه کار و تولید بین کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه توسط شهرستانها با هدف شناسایی استعدادها شد و ادامه داد: خوشبختانه امسال یک گروه کار نمونه ملی از استان مازندران  و گروه صنعتی مازرون فوم در شهرک صنعتی بشل داشتیم که جای افتخار برای همه مردم استان است.

 

اصغری با اشاره به اینکه در بحث تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده و ماده ۱۵۴ قانون کار پیگیری ویژه صورت گیرد، تصریح کرد: در حوزه فرهنگ کار نیاز ویژه ای به آموزش داریم.

 

وی از اجرای طرح کاج و برگزاری کلاسهای آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای کارگران در واحدهای کارگری خبر داد و گفت: با توجه به شرایط کرونایی آموزش های مجازی تخصصی حوزه اجتماعی به کارگران و کارفرمایان ارائه می شود.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به برگزاری گردهمایی و نشست تخصصی در خصوص ارتقاء فرهنگ کار با رویکرد جهش تولید، افزود: خانه فرهنگ کار در واحدهای کارگری بالای ۵۰۰ نفر در حال تشکیل است.

 

این مسئول از شناسایی و معرفی استعدادهای درخشان مذهبی، فرهنگی و هنری جامعه هدف ( مؤثر در رونق و جهش تولید و ساماندهی رابطین فرهنگی تحت عنوان فرهنگیاران در کارگاه های بالای ۵۰ نفر استان خبر داد و بیان کرد: ثبت نام کارگران  ، گروههای کار و واحد نمونه در سامانه امتنان در حال پیگیری است.

 

اصغری تصریح کرد: تعامل بیشتر با واحدهای کارگری در بهره مندی آنها از تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده تا در صورتی که واحدهای تولیدی به منظور ارتقای مهارت و سلامت کارکنان خود، مراکز آموزشی و ورزشی ایجاد کرده یا در این خصوص هزینه نمایند ، بتوانند مبلغ خوبی از مالیات پرداخت شده را دریافت کنند.

 

وی بیان کرد: کارشناسان امور اجتماعی از امکانات رفاهی کارگران واحدهای کارگری مطابق جدول زمانبندی از ابتدای سالجاری (بمنظور تامین وسیله نقلیه ) و تکمیل بند ۲،۳،۴ شیوه نامه با رعایت پروتکلهای بهداشتی بازدید می‌کنند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از شناسایی بنگاههای مشمول(بالای ۵۰ نفر) خانه بهداشت کارگری بمنظور تاسیس و فعال سازی خانه بهداشت بویژه در شهرداری ها خبر داد و افزود: با کارشناسان شبکه بهداشت بمنظور بازدید دوجانبه از خانه های بهداشت کارگری حیطه نظارت و پیگیری امور بهداشتی کارگران تعامل داریم.

 

اصغری تعامل با کارشناسان ذیربط  اداره بهزیستی محل جهت  هماهنگی برگزاری دوره های آموزشی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی(ایدز-اعتیاد-طلاق- مهارت زندگی  و....) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ، پیگیری برگزاری دوره های آموزشی و باز آموزی بهداشتیاران ونیروهای بهداشت حرفه ای واحدهای کارگری(۵۰ تا ۴۹۹ نفر)، پیگیری ثبت نام کارگران  ، گروههای کار و واحد نمونه در سامانه امتنان، دقت نظر در درج عملکرد در سیستم برته،کمک و راهنمایی در بخش های یارانه و معیشتی و پاسخگویی بموقع به مکاتبات و ارسال مستندات از اقدامات مهم امور اجتماعی است.

 

کد خبر 1069542

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha