۲۷ هزار هکتار چغندر قند پاییزه در کشور کشت شد

مجری طرح چغندر قند وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال در کشور ۲۷ هزار هکتار کشت پاییزه چغندرقند انجام شد که اینک مشغول برداشت هستیم و تاکنون بیش از یک میلیون تُن برابر با ۵۰ درصد، برداشت شده است.

«پیمان حصادی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: کشت پاییزه چغندر در کشور رونق گرفته که پیش بینی می شود تا یک میلیون و 400 هزار تُن کشت صورت گیرد، در  کشت بهاره امسال با توجه به افزایش نرخ قیمت چغندرقند و قیمت متعادل چغندرقند به دلیل خشکسالی، منجر شد که کشاورزان پا پس بکشند و آنچنان که فکر می کردیم با افزایش قیمت استقبال خوبی داشه باشیم، نشد.

 

مجری طرح چغندر قند وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: تا امروز 103 هزار هکتار قرارداد کشت چغندرقند بهاره در کشور داشته ایم که همین میزان کشت انجام شده و پیش بینی این است که نزدیک به 6 میلیون تُن چغندرقند بهاره در سال 1400 تولید شود و در سال های آتی شرایط به سمت افزایش پیش رود.

 

حصادی خاطرنشان کرد: سال گذشته میانگین عملکرد کشت بهاره حدود 51 هزار تُن و پاییزه حدود 58 هزار تُن بود و تولید در هکتار با توجه به تراکم بوته در مزرعه و شرایط تغذیه گیاهی تغییر کرده و روند رو به رشدی در سال های آینده برای چغندرقند پیش بینی می کنیم، چغندرقند یک گیاه صنعتی حاصل صنعت کشاورزی است که به عنوان یک محصول مناسب برای تناوب گیاهی صنعت هم در زمینه اشتغالزایی فعالیت خوبی می تواند داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: کشت چغندر امسال نسبت به سال گذشته تا قبل خشکسالی ها حدود 22 درصد رشد داشته که اینک نسبت به سال قبل 99، 13 درصد افزایش انعقاد قرارداد و افزایش سطح زیرکشت داشته ایم که پیش بینی این است که تولید بهتری نسبت به سال گذشته داشته باشیم.

 

 

 

 

 

کد خبر 1069730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha