به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «سیدمحسن حسینی پویا» امروز(۳ تیر) در آیین افتتاح مجتمع شناسایی و کاهش آسیبهای اجتماعی شوق زندگی با بیان اینکه شهر مشهد، به عنوان شهری که به امام رضا(ع) منتسب است و از آن به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام یاد میشود، باید شهری باشد که روح و کالبد آن، شایسته این نام و این جایگاه باشد، گفت: وجود آسیبهای اجتماعی و آسیبدیدگانی همچون کودکان کار، معتادان متجاهر، زنان و دختران آسیب دیده یا در معرض آسیب، متکدیان و همچنین وجود معضل و آسیب بیکاری، در شان این کلانشهر نیست.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد با تاکید بر اینکه رفع این آسیبها و ساماندهی آسیبدیدگان، اراده و دغدغه مدیریت شهری را طلب می کند، افزود: راه اندازی مجتمع شوق زندگی که در راستای کنترل و کاهش برخی از آسیبهای یاد شده است، حاصل همین اراده، و همکاری مشترک بین دستگاهی بوده و میتواند به عنوان الگویی برای سایر همکاریهای مشترک در شهر مشهد و چه بسا در کل کشور بدل شود.
وی خاطرنشان کرد: این مجتمع الگویی برای همکاری عوامل مؤثر در مدیریت شهری اعم از سازمانهای دولتی و مردمنهاد است؛ خوشبختانه همکاری خوبی میان دادگستری و مدیریت شهری مشهد، وکلای دادگستری، خیرین شهر یار، مددکاران اجتماعی، انجمن های مردمنهاد، سازمان بهزیستی و سایر نهادهای دخیل مربوطه شکل گرفته که بسیار امیدبخش است.
حسینی پویا گفت: بدیهی است برای حل اساسی آسیبها و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی، باید همین همکاریها توسعه پیدا کند و بدین منظور در شورای اسلامی شهر هم مصوبات گوناگونی برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی داشتیم و شهرداری هم در این ایام کرونا اقدامات بسیاری را برای این موضوع انجام داده است که از جمله آنها میتوان به ساماندهی کارگران ساختمانی و ایجاد کار برای کارگران، خیرین شهر یار، شهر ترمیمی، احداث مرکز نگهداری معتادان متجاهر، انعقاد قرارداد احداث مرکز نگهداری معتادان مادر و کودک (با همکاری خیرین) و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد تصریح کرد: شورای پنجم شهر مشهد برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، مصوبهای گذراند که براساس آن شهرداری مکلف شده بانک اطلاعاتی آسیبها و آسیبدیدگان را تهیه کند.
وی افزود: در این خصوص، با انعقاد تفاهمنامهای چند جانبه و با تشریک مساعی همه دست اندرکاران مدیریت شهری، تمهیدات لازم برای کنترل و کاهش آسیبها و ساماندهی آسیبدیدگان اجتماعی پیش بینی شده است و امیدواریم در نتیجه اجرای تفاهم که در آن حدود ۲۰ دستگاه عمومی و همچنین انجمنهای مردم نهاد، حضور و مشارکت دارند، همه این تلاشها، هم راستا شده و هم افزایی بیشتری به وجود آید.
حسینی پویا اظهار امیدواری کرد: از این طریق بتوان مشهد را به شهری عاری از معضلات و آسیبهای اجتماعی تبدیل کرد. حسینیپویا خاطرنشان کرد: تاکنون این تفاهمنامه به امضاء دستگاههایی چون دادگستری، دادستانی، شورای اسلامی شهر، شهرداری، بهزیستی، فنی و حرفهای، کانون وکلای دادگستری، شورای خیرین شهر یار رسیده و امیدواریم استانداری و فرمانداری نیز مشارکت لازم را داشته باشند.
نظر شما