به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، ابراز همدردی ربیعی با خانواده سرباز معلمهای جانباخته، آغاز تمرین دریایی امنیت پایدار در دریای خزر، ایران آماده مشارکت در تدوین اصول موردنیاز فضای سایبری، در مورد حل بحران افغانستان، فقط باید به مذاکره فکر کرد از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در چهارشنبه ۹ تیر است.
تمرین دریایی امنیت پایدار در دریای خزر آغاز شد
تمرین دریایی امنیت پایدار ۱۴۰۰، با شرکت انواع یگانهای سطحی و پروازی نیروی دریایی ارتش اعم از ناوهای موشک انداز، هواپیماهای بال ثابت و بالگرد و پهپادهای دریاپایه و سامانههای جنگ الکترونیک و همچنین یگانهای تفنگدار و تکاور نیروی دریایی ارتش، صبح امروز در دریای خزر آغاز شد.
این تمرین دریایی در گسترهای به وسعت حدودا ۷۷ هزارکیلومترمربع در منطقه ۲۰ درصد حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر اجرا و طی آن سناریوهای آفندی و پدافندی برای حراست از آبهای سرزمینی کشورمان و حفظ خطوط مواصلاتی اجرا میشود.
بر اساس این گزارش، نیروهای پدافند هوایی و هوایی ارتش نیز در راستای پوشش و پشتیبانی نزدیک هوایی، تامین منطقه تمرین را برقرار میکنند.
ایران آماده مشارکت در تدوین اصول مورد نیاز فضای سایبری است
مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، در سخنرانی روز سه شنبه خود به وقت محلی در نشست شورای امنیت این سازمان که برای بررسی امنیت فضای سایبری برگزار شده بود، افزود: فضای سایبری فرصت های طلایی را برای بشر فراهم می کند تا به طور مداوم تمام جنبه های زندگی خود را توسعه و ارتقا دهد.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: چنین توانمندی برجسته ای باید در سراسر جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه ترویج شود و جلوی سوء استفاده از آن شامل ارتکاب اقدامات تجاوزکارانه، باج خواهی، تهدید و استفاده از زور و دخالت در اموری که در صلاحیت داخلی هر کشور بوده و موجب نقض حاکمیت ملی آنها می شود را گرفت.
ایران قربانی حملات سایبروی از طریق ویروس مخرب استاکس نت است
تخت روانچی با بیان اینکه طی سالهای اخیر شاهد روند نگران کننده ای از اتهام زنی های سیستماتیک برخی از کشورها کشورهای دیگر و انتساب انجام حملات سایبری یا فعالیته ای مشابه در فضای سایبری را به آنها شاهد بوده ایم، دلیل این اتهام زنی ها را صرفا انگیزه های سیاسی عنوان کرد.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران، خود یکی از قربانیان حملات سایبری از طریق ویروس مخرب رایانه ای استاکس نت است که توسط آمریکا و اسرائیل به طور مشترک برای آسیب به تاسیسات هسته ای صلح آمیز ایران ساخته شده بود. آمادگی دارد در تلاش مجمع عمومی در جهت تدوین اصول و هنجارهای مورد نیاز فضای سایبری مشارکت کند.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: فضای سایبری و تکنیک ها و فن آوری های مرتبط با آن باید منحصراً برای اهداف صلح آمیز مورد استفاده قرار گرفته و برای این منظور، کشورها باید با همکاری ، مسئولیت پذیری و مطابقت کامل با قوانین بین المللی قابل اجرا اقدام کنند.
تماس تلفنی و ابراز همدردی ربیعی با خانواده سرباز معلمهای جانباخته
علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری و سخنگوی دولت در تماس تلفنی با خانواده سربازمعلمهای جانباخته با آنان ابراز همدردی کرد. ربیعی با بیان اینکه این سرباز معلمان عزیز در مسیر دانشافروزی برای کودکان در مناطق محروم، جان خود را از دست دادند، به خانوادههایشان تاکید کرد: ایران و همه مردم، فرزندان فداکارش در راه علم و آگاهی را هرگز از یاد نخواهد برد.
دستیار ارتباطات اجتماعی رئیسجمهوری در خاتمه مجددا این ضایعه و مصیبت اندوهگین را به خانوادهها تسلیت گفت و برای بازماندگان، شکیبایی و صبر مسالت کرد.
علاوه بر آن مدیران و مسئولان محلی به نمایندگی از دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری برای دیدار با خانواده سربازمعلمها به شهرستانها اعزام شدند.
چند روز قبل اتوبوس حامل «سرباز معلمان» در مسیر جاده استان یزد دچار سانحه شد. قرار بود این سربازان پس از گذراندن دوره آموزشی سربازی در عرصه تعلیم و تربیت دوران سربازی خود را در مناطق محروم سپری کنند.
در مورد حل بحران افغانستان، فقط باید به "مذاکره" فکر کرد
سیدرسول موسوی مدیر کل غرب آسیا وزارت امور خارجه در توییتی در صفحه توییترخود نوشت: «منازعه کنونی افغانستان جنگ برای گرفتن زمین نیست بلکه کسب یا حفظ مشروعیت است. طالبان تمام شهرها را هم فتح کند اگر نتواند شناسایی بین المللی بدست آورد نخواهد توانست امارت خود مستقر کند لذا با قدرت میگویم افغانستان راه حل نظامی ندارد و فقط باید به مذاکره فکر کرد. »
اجرای موفقیتآمیز شناسایی شناورها توسط پهپادهای نیروی دریایی
صبح امروز چهارشنبه در طرحهای از پیش تعیین شده در محدوده تمرین دریایی امنیت پایدار ۱۴۰۰در دریای خزر، پهپاد برد متوسط «یسیر» و «ابابیل» با شناسایی و پایش منطقه عمومی تمرین، نسبت به ارسال تصاویر به صورت برخط به مرکز کنترل و فرماندهی اقدام و عملیات شناسایی انواع شناورها را به صورت کاملاً تخصصی اجرا کردند.
تمرین عملیات رزمی توسط تفنگداران و تکاوران نیروی دریایی ارتش با به کارگیری تجهیزات و سلاح های مورد نیاز با پشتیبانی بالگرد های ۲۱۲ و ناوهای موشک انداز، و با اتخاذ روشهای تمرین شده رزمی و تکیه بر رصد دقیق اطلاعاتی و بکارگیری سامانههای اخلالگر راداری انجام شد.
در ادامه تیم عملیات ویژه نیروی دریایی ارتش با اجرای عملیاتهای چریک و ضد چریک و عملیات نفوذ به ساحل، کنترل منطقه سرزمینی و اطلاعاتی را تمرین کردند.
اجرای تیراندازی به اهداف سطحی و هوایی، فاز بعدی در این تمرین دریایی بود که با انتقال تجربیات پیشکسوتان به افسران جوان با موفقیت انجام شد.
نظر شما