به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام «محمد آفاقی« در جمع کارکنان وظیفه منطقه پدافند هوایی مرکزی کشور به جایگاه دوران و جوانی و ضرورت بهره برداری از آن اشاره کرد و اظهارداشت: این دوران حساسیت و اهمیت خاصی دارد که باید به بهترین نوع از آن استفاده کرد.
معاون نظارت و ارزیابی مکتبی عقیدتی سیاسی پدافند هوایی افزود: گناه و معصیت سعادت دنیا و آخرت جوانی را تهدید و آینده انسان را گرفتار می کند و دشمن نیز همین موضوع را دست گرفته است.
وی با بیان اینکه اتلاف وقت و سرگرمی های اشتباه آسیبی برای دوران جوانی است، تصریح کرد: دشمن با انجام تبلیغات و توسعه شبکه های ماهواره ای جوانان را به سمت گناه هدایت می کند.
حجت الاسلام آفاقی دستیابی به سعادت دنیا و آخرت را نیازمند ترک گناه و بهره گیری از منویات دینی و اسلامی دانست و اذعان داشت: برای تحقق اهداف و آرزوها باید تلاش و همت داشته باشیم و محدودیت ها شرایط سخت را بپذیریم.
وی با بیان اینکه قدرت فهم و درک در بین انسان ها نهادینه شده، خاطرنشان کرد: انسان هر چقدر از این توانایی ها استفاده کند و قدرت و تحمل بالایی داشته باشد آنگاه شاهد پیشرفت بیشتری خواهد بود.
معاون نظارت و ارزیابی مکتبی عقیدتی سیاسی پدافند هوایی بر جدیت و حفظ حرارت و انرژی برای تحقق علاقه های زندگی تاکید کرد و گفت: همت و اندیشه بلند انسانیعامل سعادتمندی است.
*بصیرت ملت ایران در انتخابات
وی با بیان اینکه دشمن تمام ظرفیت و تلاش خود را برای ایجاد ناکامی در انتخابات ایران بکار گرفته بود، خاطرنشان کرد: این تلاش و کار رسانه ای و تبلیغاتی با حضور مردم ایران در پای صندوق های رای شکست خورد.
معاون نظارت و ارزیابی مکتبی عقیدتی سیاسی پدافند هوایی اضافه کرد: ملت ایران برنامه ریزی دشمن را نقش بر آب کردند و حماسه ای ملی آفریدند.
وی در بخشی از سخنان خود به زیباسازی چهره پهلوی و طاغوت در بین مردم توسط دشمن اشاره کرد و یادآورشد: این تلاش دشمن سازنده نیست و آگاهی و بصیریت ملت ایران دستاوردهای نظام را زیر سوال نمی برد.
حجت الاسلام آفاقی دست یابی به استقلال سیاسی در کشورمان را یکی از مهمترین دستاوردهای نظام بیان کرد و گفت: بسیاری از کشورها همین استقلال را نداشته و دشمنان علاوه بر چپاول سرمایه های آنان، برای آن ها تصمیم گیری می کند.
وی اضافه کرد: حق انتخاب و تعیین تکلیف در سرنوشت کشور برای مردم بسیار ارزشمند است که در حکومت های طاغوتی وجود نداشت.
نظر شما