انتشار و عرضه اوراق مالی اسلامی تا پایان تیرماه ۱۴۰۰ /رونمایی از سامانه معاملات بومی بازار سهام در روز‌های آینده

امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام در طرح فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو، انتشار و عرضه اوراق مالی اسلامی تا پایان تیرماه ۱۴۰۰، سامانه معاملات بومی بازار سهام در روز‌های آینده رونمایی می‌شود برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز شنبه ۱۲ تیر شبستان به شرح زیر است:

انتشار و عرضه اوراق مالی اسلامی تا پایان تیرماه ۱۴۰۰

وزارت اقتصاد (به نیابت از دولت جمهوری اسلامی ایران) در نظر دارد بر اساس قوانین و مقررات مربوط، نسبت به انتشار و عرضه اوراق مالی اسلامی حداکثر تا پایان تیر ماه سال ۱۴۰۰ اقدام کند. زمان و تاریخ مظنه گیری این اوراق، امروز شنبه ۱۲ تیر ماه جاری از ساعت ۹ الی ۱۵ با نرخ سود اسمی سالانه ۱۸ درصد خواهد بود.

در این اطلاعیه می خوانیم: وزارت امور اقتصادی و دارایی (به نیابت از دولت جمهوری اسلامی ایران) در نظر دارد بر اساس قوانین و مقررات مربوط نسبت به انتشار و عرضه اوراق مالی اسلامی با شرایط مندرج در جدول ذیل اقدام نماید:

از کلیه نهادهای مالی موضوع بند (۲۱) ماده (۱) قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران – مصوب۱۳۸۴- از جمله شرکت‌های تأمین سرمایه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بیمه‌ای و صندوق‌های بازنشستگی دعوت می‌شود، تقاضاهای خود شامل مبلغ مورد درخواست و نرخ تعهد پذیره‌نویسی را در روز اعلامی در جدول فوق‌الذکر در سامانه مظنه‌یابی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران (قابل دسترسی برای کارگزاران مجاز در سامانه معاملات فرابورس ایران) ثبت نمایند. ضمناً حداقل حجم هر سفارش برابر با پنج هزار میلیارد (۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال می‌باشد. شایان ذکر است حسب هماهنگی‌های انجام شده با سازمان بورس و اوراق بهادار:

۱- ثبت مظنه در سامانه مذکور ازسوی نهادهای واجد شرایط به منزله قبول تعهد خرید بوده و در صورت استنکاف از ایفای تعهدات اعلامی در موعد مقرر، مشمول قوانین و مقررات مربوط از جمله قانون بازار اوراق بهادار

جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

۲- نهادهای مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار با رعایت مفاد اساسنامه و مقررات ناظر بر فعالیت نهادهای مالی می‌توانند نسبت به ثبت مظنه در سامانه مذکور اقدام نمایند.

۳- وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص پذیرش یا عدم پذیرش تمام یا بخشی از درخواست‌های ثبت شده مختار است. کلیه متقاضیانی که پیشنهادهای آنها مورد تایید قرار می‌گیرد، موظفند حداکثر تا دو روز کاری پس از اعلام، نسبت به ارائه نسخه‌های تکمیل شده قراردادهای تعهد پذیره نویسی و سایر مدارک و مستندات مورد نیاز اقدام نمایند.

۴- کلیه سفارش‌ها به صورت "معتبر تا لغو" (Good till Cancel) در سامانه ثبت شود.

۵- عامل فروش اوراق فوق‌الذکر ایستگاه معامله‌گر مستقل بانک مرکزی است.

 

سامانه معاملات بومی بازار سهام در روز‌های آینده رونمایی می‌شود

محمدعلی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس در خصوص سامانه‌های جدید رونمایی شده  گفت: یکی از مهمترین موضوعات هر سازمانی که ادعای شفافیت و خدمت رسانی دارد، قابل مشاهده بودن خدمات آن است. زیرا تا زمانی که فعالیت‌های هر سازمانی در معرض دید و قضاوت مردم نباشد، نمی‌توان ادعای شفافیت برای آن داشت.

وی افزود: در همین راستا سازمان بورس طی ماه‌های اخیر دو گام بزرگ برداشت. در گام نخست صورت‌های مالی را منتشر کرد که مورد مطالبه افراد زیادی بود و در گام دوم از سامانه پنجره واحد خدمات نوین بازارسرمایه رونمایی کرد. سامانه صدور مجوز‌ها به شکلی است که متقاضی از لحظه نخست و زمانی که درخواست را در سامانه ثبت می‌کند، می‌تواند مسیر انجام درخواست را رصد کند. این موضوع ابزاری برای سازمان بورس محسوب می‌شود تا عملکرد نیرو‌ها را با این سامانه ارزیابی و متوجه مشکلات و نقاط ضعف شود.

این مقام مسئول درخصوص سامانه پنجره واحد فیزیکی نیز توضیح داد: این سامانه در تهران مستقر بوده و بیشتر به افرادی که در پایتخت دنبال پیگیری درخواست هستند کمک می‌کند تا به جای مراجعه به نهاد‌های مختلف، تنها به یک محل برای پیگیری کار و البته با تعداد دفعات کمتر مراجعه کنند. تمامی افراد می‌توانند از سامانه پنجره واحد الکترونیکی بطور غیر حضوری استفاده کنند و با ایجاد سیستم اهراز هویتی که در سامانه قرار دارد با حذف کاغذ، درخواست‌ها بطور کاملا الکترونیکی بررسی می‌شود.

دهقان دهنوی با بیان اینکه در مرحله نخست فعلا صدور موافقت اصولی‌ها در سامانه مورد پیگیری قرار گرفته، عنوان کرد: به زودی صدور مجوز تاسیس و تمدید نیز اضافه خواهد شد. این سامانه در حال توسعه و اتصال به اداره ثبت است و خدمات ثبتی نیز الکترونیکی انجام شود. سازمان مالیاتی، پست و روزنامه رسمی نیز به این سامانه وصل می‌شوند تا همه خدمات بازار سرمایه به شکل الکترونیکی در همه نقاط در دسترس مردم قرار بگیرد. در این میان، سامانه بومی معاملات هم طی روز‌های آینده با همت دانشگاهیان و مشارکت سازمان بورس به زودی در مرحله استقرار قرار می‌گیرد.

 

امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام در طرح فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو

شرکت ایران خودرو، از پنجشنبه ۱۰ تیرماه، فروش فوق العاده سه خودروی پژو پارس بنزینی، پژو پارس TU ۵ و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک را با موعد تحویل ۳ ماهه آغاز کرد. بر این اساس فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو امروز (شنبه ۱۲ تیرماه) به پایان می‌رسد.

 

گفتنی است، مراسم قرعه‌کشی برای انتخاب مشتریان نهایی یکشنبه ۱۳ تیرماه با حضور نمایندگان نهادهای ناظر، در محل سالن کنفرانس معاونت بازاریابی و فروش ایران‌خودرو برگزار خواهد شد.

 

متقاضیان برای ثبت نام در این طرح می‌توانند به سایت فروش اینترنتی محصولات ایران‌خودرو مراجعه کنند.

 

هر گرم طلای ۱۸ عیار یک میلیون و ۶۷ هزار تومان

امروز (شنبه ۱۲ تیر) هر گرم طلا ۱۸ عیار به ۱۰,۶۷۸,۰۰۰ ریال، انس جهانی طلا به ۱,۷۸۷.۳۸ دلار، قیمت هر عدد سکه امامی به ۱۰۷,۹۴۰,۰۰۰ ریال، هر عدد سکه بهار آزادی به قیمت ۱۰۴,۹۹۰,۰۰۰‬ ریال، هر عدد نیم سکه به قیمت ۵۷,۶۰۰,۰۰۰ ریال، هر عدد ربع سکه به قیمت ۳۷,۲۰۰,۰۰۰ ریال و هر عدد سکه یک گرمی به قیمت ۲۲,۹۰۰,۰۰۰ رسید.

 

بنابراین گزارش، قیمت هر دلار آمریکا به ۲۵۱,۵۱۰ ریال رسید؛ همچنین قیمت هر یورو به ۳۰۷,۶۶۰ ریال و قیمت هر پوند به ۳۵۱,۹۸۰ ریال رسید.

 

بانک مرکزی امروز (شنبه، ۱۲ تیرماه) نرخ رسمی ۴۶ ارز عمده و اصلی را اعلام کرد که براساس آن نرخ ۲۲ ارز کاهش و نرخ ۱۴ ارز افزایش یافت. همچنین نرخ ۱۰ ارز نیز ثابت ماند. امروز هر دلار آمریکا ۴۲ هزار ریال، پوند انگلیس ۵۷ هزار و ۹۸۸ ریال و یورو ۴۹ هزار و ۷۷۶ ریال ارزش‌گذاری شد. امروز هر فرانک سوئیس ۴۵ هزار و ۳۹۷ ریال، کرون سوئد چهار هزار و ۹۰۷ ریال، کرون نروژ چهار هزار و ۸۷۳ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۶۹۴ ریال، روپیه هند ۵۶۶ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۹ هزار و ۴۲۹ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۶ هزار و ۵۱۵ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۷ هزار و ۸۲۲ ریال، دلار هنگ‌کنگ پنج‌هزار و ۴۰۹ ریال و ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۳ ریال ارزش‌گذاری شد.

 

همچنین، هر دلار کانادا ۳۳ هزار و ۸۶۰ ریال، دلار نیوزیلند ۲۹ هزار و ۳۰۶ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۹۳۶ ریال، لیر ترکیه چهار هزار و ۸۲۲ ریال، روبل روسیه ۵۷۴ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق ۲‌هزار و ۸۷۸ ریال، لیر سوریه ۳۴ ریال، دلار استرالیا ۳۱ هزار و ۴۸۰ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۴ ریال، دلار سنگاپور ۳۱ هزار و ۲۲۰ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۵۱۵ ریال، ۱۰ روپیه سریلانکا ۲‌هزار و ۱۰۵ ریال، کیات میانمار ۲۶ ریال، یکصد روپیه نپال ۳۵ هزار و ۱۵۳ ریال، یکصد درام ارمنستان هشت‌هزار و ۴۹۲ و دینار لیبی ۹ هزار و ۳۲۲ ریال تعیین شد.

 

امروز در تابلوی بانک مرکزی هر یوان چین ۶ هزار و ۵۰۳ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۱ هزار و ۱۷ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۱۱۷ ریال، یک‌هزار وون کره‌جنوبی ۳۷ هزار و ۱۳۸ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۹ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۹ هزار و ۸۳۰ ریال، هر لاری گرجستان ۱۳ هزار و ۲۹۲ ریال، یک‌هزار روپیه اندونزی ۲‌هزار و ۸۹۴ ریال، افغانی افغانستان ۵۲۹ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۶ هزار و ۵۸۶ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۲۰ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۵ هزار و ۹۴۸ ریال، سامانی تاجیکستان سه‌هزار و ۶۸۰ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۲ هزار و ۲۳ ریال قیمت خورد.

 

اعلام نحوه فعالیت کسبه با قرمز شدن وضعیت کرونایی تهران و چند شهرستان

وضعیت تهران از لحاظ شیوع کرونا بر اساس افزایش تعداد مبتلایان و بستری آن ها در بیمارستان قرمز اعلام شده است. در این شرایط طبق گفته های مسئولان فعالیت کارکنان و کسبه در بازارها متفاوت می شود.

 
 
طبق آخرین وضعیت اعلام شده  ۷۰ درصد از کارمندان ادارات و مراکز باید به صورت دورکاری به فعالیت بپردازند.۳۰ درصد دیگر نیرو‌ها نیز باید در محل کار خود حضور داشته باشند و به صورت حضوری فعالیت کنند.
 
 
همچنین مشاغل ضروری نیز به صورت ۵۰ درصد باید فعالیت کنند، یعنی ۵۰ درصد به صورت حضوری فعالیت کنند و ۵۰ درصد دیگر نیز باید از دورکاری استفاده کنند.
 
 
در شهرهایی که در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند، از زمان اعلام وضعیت قرمز، به مدت 10 روز، مشاغل گروه 2، 3 و 4 تعطیل خواهند بود و تنها مشاغل سطح یک مجاز به فعالیت خواهند بود.
 
فهرست مشاغل گروه دوم
  • بوستان‌ها و مراکز تفریحی.بازارها و نمایشگاه‌های فروش انواع خودرو، مراکز شماره‌گذاری اتومبیل.
  • باشگاه‌های ورزشی، سالن‌های بدن‌سازی ، آرایشگاه‌های مردانه.
  • مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی.
  • مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان، تزیینات داخلی.
  • مراکز فروش کادویی، اسباب بازی، لوازم‌التحریر.
  • مراکز فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، خرازی، خیاطی.
  • آتلیه و عکاسی.
  • آژانس مشاور املاک.
  • خدمات چاپ دیجیتال.
  • مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی.
  • قنادی و شیرینی پزی تر و خشک، آب میوه و بستنی فروشی و مشاغل مشابه.

فهرست مشاغل گروه  سوم

پاساژهای سرپوشیده، مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، زبان‌سراها، آموزشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما و تئاتر، موزه‌ها و باغ موزه‌ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی .

فهرست مشاغل گروه چهارم

همایش‌ها، مراسم اجتماعی، فرهنگی و مذهبی، مدارس شبانه‌روزی، باشگاه‌های ورزشی مربوط به ورزش‌های پربرخورد، از جمله کشتی، کاراته و جودو، کافه‌ها، چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی، باغ وحش‌ها، شهربازی‌ها و مراکز

 

کد خبر 1072118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha