به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «علی اکبر سبزیان» امروز یکشنبه (۱۳ تیر) در جمع خبرنگاران در خصوص جشنواره رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی در سه دوره گذشته جزء استانهای برتر در جشنواره رضوی بوده است، گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی از چند بعد درگیر کردن «عموم مردم» با کتابخوانی و آشنایی و شناخت بیشتر سیره ائمه اطهار(ع) حائز اهمیت است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی تصریح کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ ائمه معصومین علیهمالسلام به ویژه فرهنگ منوّر رضوی؛ گسترش فرهنگ کتابخوانی و مطالعه کتابهای مرتبط با سیرهی پاک ائمه معصومین علیهمالسلام بهویژه حضرت امام رضا علیهالسلام؛ شناسایی و معرفی کتابهای فاخر مرتبط با فرهنگ و سیره اهلبیت علیهمالسلام از طریق انتشار گسترده این آثار و اشاعه و ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار فعالیت میکند.
وی گفت: در این دوره علاوه بر قالب های گذشته همچون چهارگزینه ای، نقاشی، پویش کتابخوان و داستانک بخش شعرگویی ویژه بزرگسالان و نوجوانان و قصه گویی از منابع جشنواره و منابع آزاد مرتبط با جشنواره را هم داریم.
حجت الاسلام سبزیان افزود: تلاش ما بر آن بوده با توجه به ایام کرونا این جشنواره کاملا در بستر فضای مجازی برگزار شود. فایل کتاب ها در پایگاه جشنواره به آدرس www.samakpl.ir قابل دسترسی است، ضمن اینکه منابع مکتوب نیز در کتابخانه های سراسر استان موجود است.
وی در ادامه با معرفی عناوین این دوره به تفکیک گروه سنی گفت: در بخش کودک کتاب زندگی امام رضا علیه السلام نوشته سید محمد مهاجرانی توسط نشر کتابک و مجموعه ۱۴ معصوم: امام زمان علیه السلام نوشته زهرا عبدی نشر جمکران معرفی شده است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی ضمن معرفی منابع بخش نوجوان نیز افزود: ۲ کتاب با عنوان «برای ضامن آهو، ۵۵ پرسش و پاسخ دربارهی امام رضاعلیه السلام و زیارت ایشان» نوشته غلامرضا حیدری ابهری از بهنشر و «ده قصه از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف» نوشته فریبا کلهر از نشر قدیانی به عنوان منابع بخش نوجوان انتخاب شده اند.
وی در خصوص انتخابی منابع جوان و بزرگسال نیز تصریح کرد: دو کتاب «چشمه های بهشت: "گزیده عیون" نوشته محمد هادی زاهدی از به نشر و پرسش ها وپاسخ های دانشجویی: مهدویت (دوران ظهور) نوشته رحیم کارگر از نشر معارف به عنوان منابع جوان و بزرگسال انتخاب شده اند.
حجت الاسلام سبزیان بیان کرد: رشته های این دوره از جشنواره شامل نقاشی، پویش کتابخوان، چهارگزینهای، شعرسرایی، دو پویش «برای امام زمانم» ویژه نوجوانان و «مروّجان فرهنگ رضوی» ویژه کتابداران، داستان کوتاه (داستانک، دل نوشته و متن ادبی)، تولید آثار هنری، قصهگویی، حمایت از چاپ و انتشار منابع برتر است.
وی افزود: دستگاه های اجرایی و مجمع خیرین توسعه کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی خراسان رضوی هر ساله در موضوعاتی همچون اهدای جوایز، شرکت در جشنواره، تبلیغات محیطی و ... همراهی و همکاری موثر با اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی در راستای برگزاری جشنواره رضوی داشته اند.
شایان ذکر است؛ همزمان با برگزاری جشنواره ملی کتابخوانی رضوی، دبیرخانه یازدهمین دوره جشنواره با معرفی ۶ عنوان کتاب و بخش ویژه حضرت مهدی(عج)، در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی و گسترش فرهنگ کتابخوانی در مشهد آغاز به کرد.
نظر شما