به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان شب گذشته در آیین اختتامیه مرحله شهرستانی چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه شهرستان زنجان در حسینیه اعظم زنجان اظهار کرد: امیدواریم با برگزاری مسابقات قرآنی، زنجان را به عنوان قطب فعالیت های قرآنی در کشور معرفی کنیم.
حجت الاسلام مختار کرمی با اشاره به اینکه در اوقاف و امور خیریه استان زنجان وظایفی برعهده داریم، افزود: یکی از وظایف این سازمان تقویت و حمایت از فعالیت های قرآنی است و تلاش کردیم در استان زنجان به این مهم توجه شود.
وی با بیان اینکه برنامه سالانه قرآنی سازمان تدوین شده است و برای این منظور حدود 500 میلیون تومان اعتبار پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: کل موقوفات قرآنی استان زنجان کمتر از 3 میلیون تومان است ولی تلاش شده تا از طریق موقوفاتی که اجازه ترویج فرهنگ قرآنی داده شده این کمبودها جبران شود.
این مقام مسئول یکی دیگر از فعالیت های قرآنی این سازمان را نشست با فعالان قرآنی عنوان کرد و گفت: این نشست ها با هدف همفکری با فعالان قرآنی انجام می شود چرا که تمام برنامه های قرآنی سازمان از طریق فعالان قرآنی خواهد بود.
کرمی با یادآوری اینکه در مرحله شهرستانی چهل وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم 600 نفر شرکت کننده داشتیم، افزود: علیرغم اطلاع رسانی در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت رسانه ها، انتظار بیشتری از تعداد شرکت کنندگان داشتیم ولی به جهت تخصصی بودن رشته های قرآنی و محدودیت حضور فعالان قرآنی زیر 18 سال این تعداد شرکت کننده بایکدیگر به رقابت پرداختند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه فعالیت های قرآنی زیر 18 سال از طریق آموزش و پرورش دنبال می شود، گفت: در تمامی رشته ها از تمام شهرستان ها شرکت کننده داشتیم.
وی به برگزاری دوره ارتقاء برای داوران مسابقات قرآنی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: داوران این دوره از مسابقات از استان های البرز و قزوین و زنجان بود.
این مقام مسئول یادآور شد: در شهرستان زنجان 261 شرکت کننده داشتیم که به مدت سه روز در حسینیه اعظم برگزار شد و برای اولین بار است که بعد از مسابقات اختتامیه برگزار می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اشاره به اینکه درآمد موقوات قرآنی در استان زنجان پایین است، خاطرنشان کرد: از اینرو درخواست داریم تمام کسانی که دغدغه قرآن دارند برای ایجاد موقوفات قرآنی دست به کار شوند.
وی با یادآوری وجود 2800 موقوفه در استان زنجان افزود: بخش عمده نیات این موقوفات در حوزه امام حسین(ع) و تعزیه خوانی است و در موضوعات دیگر بالاخص در موضوعات اجتماعی، تامین جهیزیه فقرا، دارو و درمان و ایجاد موقوفات قرآنی نیازمند همراهی خیرین هستیم.
این مقام مسئول بر ضرورت هماهنگی دستگاه های متولی قرآنی در استان زنجان در اجرای برنامه های قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی تاکید کرد و گفت: اوقاف و امور خیریه استان زنجان این آمادگی را دارد تا با دعوت از تمام دستگاه ها و برگزاری نشست های قرآنی بستر اجرای برنامه های قرآنی را فراهم کند.
کرمی با اشاره به اینکه علاقمندان به قرآن، قاریان و اساتید قرآنی نیز در این زمینه هماهنگی و هم افزایی داشته باشند، گفت: همفکری و هم افزایی بین فعالان قرآنی تقویت شود تا به نقطه مطلوب در این زمینه برسیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه محور زندگی ما و ماهیت انقلاب اسلامی قرآن کریم است، گفت: لازم است تا مسئولان و مدیران درعمل نشان دهند قرآنی هستند و بایستی از برنامه های قرآنی حمایت کنند تا به نقطه ای که شایسته فعالان قرآنی است برسیم.
نظر شما