به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «احمد مروی» در دیدار منتخبین ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی انجام شد، رأی و اعتماد مردم را برای منتخبین شورای شهر از نعمتهای الهی دانست و ابراز کرد: انسان در برابر نعمتهای خداوند موظف به شکرگزاری زبانی و عملی است که شکر عملی نعمت اعتماد مردم، تلاش حداکثری برای گره گشایی از مشکلات آنها است.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: شورای ششم شهر مشهد با رویکرد انقلابی، حزب اللهی و مردم داری روی کار آمده است، لذا مردم از این شورای انتظار کار و تلاش جهادی دارند، کاری که به نفع مردم باشد و به بهترین شکل و کیفیت در کمترین زمان با سلامت کامل انجام شود.
وی اعضای شورای شهر را به پیگیری و نظارت بر حسن اجرا و سلامت در انجام پروژههای شهری و مقابله جدی با فساد توصیه و اظهار کرد: نظارت بر حسن انجام کار پیمانکاران طرف قرارداد شهرداری، برای اجرای کامل تعهدات و انجام پروژهها به بهترین شکل ممکن و برخورد قاطع با متخلفان از مواردی است که از اعضای شورای شهر انتظار میرود نسبت به آن جدیت داشته باشند.
حجت الاسلام مروی با بیان اینکه شورای شهر باید پیگیر احقاق حقوق عموم شهروندان به ویژه مظلومان و محرومان باشد، ابراز کرد: اعضای شورای شهر خود را وکیل مدافع اقشار محروم، طبقات کم برخوردار و ساکنان حاشیه شهر بدانند و از حقوق آنها دفاع کنند، آنها قشر بی ادعایی هستند که بار سنگین انقلاب را در عرصه های مختلف بر دوش کشیدهاند.
تولیت آستان قدس رضوی منتخبین شورای ششم شهر مشهد را به حفظ ارتباط با مردم و حضور مستمر در مناطق حاشیه شهر توصیه کرد و گفت: ارتباط صمیمی مسئولان با مردم و شنیدن حرف آنها و لمس مشکلات از نزدیک، در تصمیمگیریها و سبک زندگی مسئولین بسیار مؤثر است و به اتخاذ تصمیمات صحیح توسط آنها کمک میکند؛ تأثیری که حضور در میان مردم و مشاهده شرایط زندگی، مشکلات و دغدغههای آنان از نزدیک دارد به هیچ عنوان خواندن نامه و گزارشات برای مسئولان نخواهد داشت.
وی با اشاره به برنامه هفتگی خود برای حضور در حاشیه شهر مشهد و گفتگو با ساکنان آن مناطق، عنوان کرد: علیرغم اقدامات خوبی که تاکنون مسئولان در حاشیه شهر مشهد انجام دادهاند، اما کارهای بر زمین مانده بسیاری باقی هست که برای حل مشکلات مردم آن مناطق باید انجام شود.
حجت الاسلام مروی استفاده از ظرفیتهای تشکلهای مردمی و برقراری نظام شایستهسالاری در انتصابها را مورد تأکید قرار داد و ابراز کرد: ظرفیت بسیار خوب تشکلهای مردمی و مجموعههای جوان انقلابی باید مورد استفاده قرار گیرد.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه برخورداری از روحیه جهادی، انقلابی، پرتلاش و دلسوز مردم بودن از جمله معیارها برای انتخاب شهردار جدید باید باشد، اظهار کرد: در انتصابات مدیریت شهری باید افراد دارای صلاحیتهای تخصصی، متدین، با انگیزه و برخوردار از روحیه جهادی مورد انتخاب قرار گیرند.
وی با تأکید بر اهمیت استفاده حداکثری از سلایق و نگاههای مختلف، اظهار کرد: نباید با نگاههای سلیقهای دایره خدمت را تنگ و محدود کرد و باید فرصت برای نقش آفرینی افراد توانمند با سلایق مختلف را فراهم آورد.
حجت الاسلام مروی بر ضرورت پرهیز از تجمل گرایی و هزینه های بیهوده تأکید کرد و گفت: مسئولان باید از اسراف پرهیز و نسبت به هدر رفت بیت المال با تجملات زائد حساس باشند و این مسئله مهم در بخش های مختلف مدیریت شهری سرلوحه مدیران باشد.
تولیت آستان قدس رضوی به هویت زیارتی شهر مشهد و تأثیر حضور مرقد مطهر امام رضا(ع) در شکل گیری این شهر اشاره و با تأکید بر اینکه ارزش های اسلامی باید در کالبد شهر مشهد متجلی باشد، ابراز کرد: هرکس به شهر مذهبی مشهد وارد میشود باید عمران، آبادانی، رفاه و شعائر دینی را مشاهده کند، مظاهر معنویت باید در تمام شهر چشم نواز باشد تا هر ببینندهای احساس کند در شهر امام رضا(ع) است.
وی انجام اقدامی اساسی و ریشه ای برای حل معضلات بافت فرسوده اطراف حرم را از اعضای شورای جدید شهر مشهد مطالبه و عنوان کرد: باید در نوسازیهای بافت فرسوده پیرامون حرم هویت و اصالت فرهنگی این شهر حفظ شود.
حجت الاسلام مروی به فراهم آوردن بستر و امکانات برای تفریحات سالم شهروندان تأکید و عنوان کرد: ایجاد بستر تفریحات سالم در چهارچوب قانون و قداست شهر امام رضا(ع) سبب ارتقا نشاط و شادابی جامعه میشود، فضای شهر مشهد باید فضایی بانشاط برای مردم باشد؛ اگر شرایط تفریح سالم ایجاد نشود، ممکن است عدهای به سراغ تفریحات ناسالم بروند.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به فراهم سازی زمینه بهره مندی مردم از ارتفاعات شهر مشهد، گفت: لازم است مسئولان شهری با توسعه پارک ها و فضاهای سبز، امکانات و ظرفیت بیشتری برای تفریح و نشاط مردم متناسب با شهر معنوی مشهد ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه خدمت رسانی به زائران در شهر مشهد برعهده مدیریت شهری است، مسئولان میتوانند با توسعه امکانات و زیر ساختها بستر افزایش سفر به مشهد را فراهم آورند، افزود:توسعه حمل نقل عمومی، افزایش پارکینگهای اطراف حرم مطهر و تسهیل تشرف به حرم از جمله مسائلی است که اعضای شورای شهر برای رفع آنها باید تدبیری بیندیشند.
حجت الاسلام مروی گفت: آستان قدس رضوی به میزان توان و ضمن توجه به رعایت غبطه وقف آماده همکاری با مدیریتی شهری در عمران و آبادانی مشهد است و به هیچ عنوان نسبت به مشکلات مشهد بیتفاوت نیست و احساس مسئولیت میکند، در همین راستا سال گذشته چندین هکتار از اراضی خود در حاشیه شهر را برای رفع مشکلات آن منطقه در اختیار مدیریت شهری قرار داد.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه مرکزیت حرم مطهر برای شهر مشهد باید حفظ شود، گفت: نحوه توسعه مشهد نباید به گونه ای باشد که مرکزیت حرم مطهر به حاشیه رانده شود و در آینده شاهد مشهد جدید و قدیم باشیم، این موضوع هویت شهر مشهد را میتواند به مخاطره بیاندازد.
وی تأکید بر اینکه آستان قدس خود را ملزم به رعایت مُر قانون و مقررات شهری میداند، تصریح کرد: در مقابل از اعضای شورای شهر و مدیریت شهری نیز این انتظار میرود که نسبت به رعایت حقوق موقوفه توجه و حساسیت داشته باشند زیرا موقوفات امانتی در اختیار ما هستند.
نظر شما