به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «ابراهیم شریفی» در حاشیه آغاز طرح ملی «ترنم فهما» و «شکوه مادری» در جمع خبرنگاران اظهار داشت: راه اندازی کانون های فهما در کنار مساجد راهکاری مناسب برای توسعه فعالیت ها فرهنگی هنری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در ادامه، ورود کانون ها به مسائل اجتماعی به ویژه اشتغالزایی و مهارت آموزی را قابل تحسین عنوان کرد و گفت: توسعه فعالیت ها و ورود مساجد به مسائل مختلف، سبب انگیزه و گرایش جوانان به این مکان مذهبی می شود.
شریفی با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد بازوان توانمند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلات، شهرها و روستاها هستند گفت: این کانون ها با کمترین امکانات در ترویج تبلیغ اقدام می کنند که جای قدردانی دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری کانون های فرهنگی هنری مساجد را امن ترین مکان برای حضور نسل جوان عنوان کرد و با بیان اینکه برگزاری دوره های آموزشی از ویژگی های کانون های پویا است، تصریح کرد: مدیران و اعضای کانون ها می توانند متناسب با شرایط روز در این کارگاهها آموزش ببینند.
وی با اشاره به اینکه کانونها از بدو تاسیس برای برنامههای فرهنگی و هنری سازماندهی شده اند و در ادامه وجود این کانون ها به یک ضرورت تبدیل شد و در همه شئون زندگی مردم ورود پیدا کردند گفت: کانون های مساجد پشتوانه ای محکم برای اجرای فعالیتهای فرهنگی هنری محسوب می شوند.
شریفی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و محدود شدن فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد، تصریح کرد: هرسال کانونها در فصل تابستان با اجرای برنامههای فرهنگی و هنری نقش مهمی در شاداب سازی و غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان داشتند اما با شیوع کرونا این فعالیتها محدود شده است.
این مقام فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: حضور نوجوان و جوان در مسجد، مسیر زندگی آن ها را مشخص و هدفمند می کند و گرایش نسل جوان را به مسائل معنوی و دینی تغییر می دهد و موجب استحکام بنیه اعتقادی این نسل در جامعه می شود.
نظر شما