رسانه باید مکمل هیأت باشد نه پارازیت / باید از رسانه برای انعکاس و تقویت هیأت بهره‌مند شویم

کارشناس حوزه رسانه با بیان اینکه هیأت نباید اسباب و ابزاری برای رسانه باشد، گفت: هیأت یک رسانه اصیل و بی‌بدیل است و رسانه‌های دیگر باید مکمل هیأت باشند نه متعارض و پارازیت هیأت، ما باید از رسانه برای انعکاس و تقویت هیأت بهره‌مند شویم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر سید «بشیر حسینی» در سیزدهمین همایش مدیران هیأت‌های محوری و برگزیده کشور که به همت جامعه ایمانی مشعر در قم برگزار شد، اظهار کرد: ما مدعی حکومتی برای مستضعفان جهان هستیم اما به بخشی از مستضعفان جهان دسترسی نداریم درحالی‌که رژیم صهیونیستی برای مردم بسیاری از کشورهای جهان شعارسازی هم کرده و خود را جدیدترین و بروزترین کشور و حتی امدادگر مستضعفان معرفی کرده است.
وی با بیان اینکه رسانه منحصر به فرد، مقتدر و جذاب شیعه سه ویژگی دارد، اضافه کرد: هیأت یک رسانه است که هویت ما به آن تعلق دارد، رسانه‌ای عقلی منطقی، حبی معرفتی و یدی جوارحی است. در این رسانه سخنران، خوراک معنوی و بصیرت مداح، نشاط و احساس و ساختار هیأت، به مخاطب مسؤولیت می‌دهد.


این کارشناس حوزه رسانه به تقسیم‌بندی رسانه‌ها از نظر مخاطب پرداخت و خاطرنشان کرد: هیأت یک رسانه فوق فعال است که مخاطب در آن کنش‌های مختلف دارد و به جایی می‌رسد که برپاکننده هیأت هم می‌شود.
وی با بیان اینکه هیأت نباید اسباب و ابزاری برای رسانه باشد، ادامه داد: هیأت یک رسانه اصیل و بی‌بدیل است و رسانه‌های دیگر باید مکمل هیأت باشند نه متعارض و پارازیت هیأت، ما باید از رسانه برای انعکاس و تقویت هیأت بهره‌مند شویم و شرایط را به صورتی فراهم کنیم که مخاطبان از دور همراه هیأت شوند اما نباید اصول هیأت زیر سوال رود و مخاطب حضوری هیأت در مراسم هیأت به احساس لازم نرسد.
حسینی با تاکید بر اینکه هیأت باید مشکل‌گشایی کند، گفت: هیأت باید در دل ملت حضور یابد و لازم نیست که فقط مردم به هیأت مراجعه کنند، مداح می‌تواند بدون هیچ مناسبتی در میان مردم قرار گیرد و مدح و ذکر اهل‌بیت را داشته باشد.
وی از تاثیر رسانه در دنیای امروز یاد کرد و گفت: ما به رسانه نیاز داریم و بدون رسانه‌ نمی‌توانیم هیأت و مکتب‌مان را معرفی کنیم.
حسینی هیأت را نماد نظم و قانون‌مندی دانست و اظهار کرد: هیأتی‌ها در موضوع رعایت شیوه‌نامه‌های‌ بهداشتی بیشتر از همه رعایت کردند اما تهمت‌های بسیاری به آن‌ها زده شد.

 

پرداختن به موضوع جمعیت در قالب گفتمان مردمی باشد/ لزوم تبیین آسیب‌های تک فرزندی برای خانواده‌ها

بنابرگزارش شبستان، ‌حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسلم منفرد در نخستین روز از سومین همایش بانوان فعال در عرصه هیأت در سالن همایش‌های مجتمع یاوران مهدی(عج) طی سخنانی با موضوع "ارائه طرح گروه‌های مادرانه" به اتخاذ سیاست‌های غلط جمعیتی بعد از انقلاب اسلامی اشاره و اظهار داشت: با اجرای این سیاست‌ها متأسفانه به زیر سطح جانشینی رسیده‌ایم و در سال 1430 به پیرترین کشور در منطقه تبدیل خواهیم شد.
عضو شورای راهبردی مجمع فعالان جمعیت به دغدغه مقام معظم رهبری پیرامون موضوع جمعیت اشاره و ابراز کرد: کشوری که جوان نداشته باشد در همه حوزه‌های امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دچار چالش و بحران خواهند شد.

 

وی با تأکید بر اینکه بایستی موضوع جمعیت را حاکم بر تمامی موضوعات دانست، افزود: اینکه بخواهیم مستقیم و غیر اصولی روی فرزندآوری برای خانواده‌ها تبلیغ کنیم با تأثیر عکس مواجه خواهیم شد، همچنین نباید کلیدواژه جمعیت را با عنوان" جمعیت" مطرح کرد و بایستی در این رابطه باکلیدواژه فرزند خانواده و با تمرکز بر موضوعات پیرامونی زودبازده بپردازیم.
منفرد با تأکید بر اینکه باید پرداختن به موضوع جمعیت در قالب گفتمانی مردمی باشد، ادامه داد: آسیب‌های تک فرزندی یکی از موضوعات مهمی است که می‌توان این آسیب‌ها را برای خانواده‌ها تبیین و توضیح داد.

 

عضو شورای راهبردی مجمع فعالان جمعیت به موضوع فاجعه قتل جنین اشاره و اظهار کرد: به‌طور میانگین هرسال، قریب به نیم میلیون نفر جنین، سقط عمدی می‌شوند؛ عامل این موضوع شیء‌پنداری جنین است.
وی آمار ناباروری در ایران اسلامی را تا 20 درصد عنوان و تصریح کرد: تحقق یک رؤیا طرحی است که از سوی مجمع ملی فعالان جمعیت راه انداخته‌شده و در آن به تسهیل‌گری ازدواج و فرزندآوری پرداخته‌ایم.
منفرد الگوی کامل زن مسلمان را نقش‌آفرینی اجتماعی در کنار ایفای نقش مادری دانست و ادامه داد: ارتقای جایگاه مادری در باور عمومی جامعه از دیگر موضوعاتی که در مجمع ملی فعالان جمعیت به آن پرداخته‌ایم و در آن خودباوری مادران را در نشان ملی «شکوه مادری» تقویت و مورد تجلیل قرار می‌دهیم.


عضو شورای راهبردی جمعیت در پایان شاکله اصلی گروه‌های مادرانه را تبادل تجربیات عنوان و تصریح کرد: در کنار تبادل تجربه، هرجایی که نیاز به وجود کارشناس و متخصص تربیت فرزند و تربیت دینی فرزندان باشد، اساتید متخصص توسط مجمع ملی فعالان جمعیت در اختیار این گروه‌ها قرار داده می‌شوند.

کد خبر 1076058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha