به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی جامعه الزهرا علیهاالسلام، حجت الاسلام والمسلمین «اباذر عمرانی فر» رییس اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه آزمون ورودی سطح چهار و دوره عالی فقه برای سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰ صبح امروز به صورت متمرکز در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد، گفت: در مجموع ۲۰۳ نفر برای ورود به پنج رشته سطح چهار و دوره عالی فقه از سراسر کشور ثبت نام کرده بودند.
وی افزود: این آزمون با رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت حضوری و متمرکز در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار و داوطلبان در مدت ۱۵۰ دقیقه به سوالات کتبی آزمون پاسخ دادند.
حجت الاسلام عمرانی فر ادامه داد: نتایج اولیه آزمون سطح چهار و دوره عالی فقه اواخر مردادماه اعلام میشود و پذیرفته شدگان به مصاحبه علمی که در شهریور ماه برگزار خواهد شد دعوت میشوند.
گفتنی است؛ تفسیر تطبیقی، تفسیر علوم و معارف قرآن، حکمت اسلامی، کلام اسلامی و فقه خانواده از رشتههای سطح چهار جامعه الزهرا علیهاالسلام هستند.
«سیده زهره برقعی» نیز در حاشیه برگزاری آزمون سطح چهار و دوره عالی فقه اظهار داشت: بی گمان جامعه الزهرا علیهاالسلام با توجه به سابقه فعالیت علمی و انتظاراتی که حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی از این مرکز علمی دارند باید به سطوح عالی علمی آموزشی توجه بیشتر و برنامه جدی تری برای آن داشته باشد، از این رو برای سطوح سه و چهار و دوره عالی فقه برنامه ریزیهای خوبی صورت پذیرفته ولی این برنامهها باید بازنگری شود.
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: در همین راستا نخستین جلسه با گروه آموزشی فقه و اصول و انجمن علمی پژوهشی فقه و برخی صاحب نظران در این عرصه برگزار شده و مقرر شده تا در این جلسات کارشناسی برنامه ریزیهای جدیدی برای پژوهش محور شدن و کاربردی شدن تحقیقات و پایان نامههای سطوح عالی صورت پذیرد.
وی خاطرنشان کرد: در رشته فقه دیدگاه ما برداشتن گامهای جدی در فقه اجتماعی است. در رشتههای دیگر نیز اتاقهای فکر تشکیل خواهد شد تا با برنامه ریزی و توجه به نیازهای جامعه به سمت تحول آموزشی حرکت کنیم.
خانم برقعی در پایان اظهار داشت: در بخش آموزش، افزایش رشته و گرایشهای سطح سه و چهار منوط به تصویب و ابلاغ درختواره رشتهها از سوی شورای عالی سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران است، اما در زمینه پژوهش برای اینکه بتوانیم پایان نامهها و تحقیقات را به سمت مسائل جدید پیش ببریم هستههای پژوهشی در گروههای آموزشی تشکیل خواهیم داد تا مثلا در سطح چهار همه مسائل پژوهشی و مسائل مرتبط با پایان نامهها در چند هسته پژوهشی پیگیری و به سرانجام رسد.
وی موفقیت در طرحهای آموزشی و پژوهشی را مستلزم ارتباط علمی با مراکز، موسسات و نهادهای آموزشی پژوهشی دیگر دانست تا با آسیب شناسی برنامه ای نها و بومی سازی آن مبنی بر اقتضائات تحصیل بانوان، برنامه ای جامع و متناسب با وضعیت تحصیلی بانوان طلبه پایه ریزی شود.
نظر شما