به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ نام «امام محمدباقر علیه السلام» زینب بخش مسجد و کانونی است که در بولوار جهاد کرمان واقع است؛ کانونی که به برکت نام امام پنجم خیل عظیمی از جوانان و نوجوانان را طی سالیانی درازی دور هم جمع کرد و باز هم از برکت همین نام و همین جا بود که هر ساله جوانان متعهدی را تحویل حوزه و دانشگاه داد.
کانون فرهنگی هنری مسجد امام باقرعلیه السلام کرمان که به گفته رضا دوست محمدی، مدیرمسئول کانون کانون فرهنگی هنری مسجد امام باقر علیه السلام از سال 82 با تعدادی از نوجوانان محله که حدود 10 نفر بودند فعالیت های فرهنگی و آموزشی را به صورت خودجوش آغاز کرد؛ در سال 87 مجوز رسمی کانون فرهنگی هنری را دریافت کرد و حالا امروز پس از قریب به ۲۰ سال تبدیل به پایگاهی شده که مدلی جامع در پاسخ به نیاز مخاطب جوان است و سال به سال برنامه های کاربردی تری را برای مخاطب جوان و نوجوان خود اجرا می کند.
حجت الاسلام دکتر حبیب رضا ارزانی، رییس ستادهماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در بازدیدی که ۱۲ آبان ماه سال ۹۸ از فعالیت های این کانون داشت؛ عملکرد این کانون را موفقیت آمیز دانست و تأکید کرد: این مدل باید توسعه یابد و با همین مدل شعبه های دیگری ایجاد کنید و از این ظرفیت هم در استان و هم در کشور استفاده شود.
آن طور که رضا دوست محمدی، مدیرمسئول این کانون پیش از این گفته است؛ کانون در ایام کرونا نیز فرصت هایی را برای بچه های مسجد فراهم کرد و سال گذشته روزانه 500 ماسک با بچه های کانون و والدین (هم در قسمت خانم ها و هم در قسمت آقایان) برای بخش کرونا بیمارستان افضلی پور کرمان تولید شد.
سعید نخعی، رابط کانون در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از برنامه های مختلف در ترم تابستان خبر داد و گفت: این کلاس ها از شنبه تا چهارشنبه برای سه گروه مختلف شامل دانش آموزان کلاس ۵ و ۶، ۷ و ۸ و ۱۰ و ۱۱ برگزاری و پایان هفته نیز اردوهای تفریحی تربیتی برگزار می شود.
وی تعداد شرکت کنندگان در سه گروه فوق را به ترتیب ۴۰ ،۵۰ و ۱۷ نفر دانست که کلاس های آنها شامل قرآن، حلقه رشد و مهارت آموزی است که آموزش مهارت ها برای هر سن متفاوت است به گونه ای که برای گروه اول سفال گری، گروه دوم معرق کاری و گروه سوم کامپیوتری است.
نخعی اظهار کرد: «حلقه رشد» هم به فراخور سن و ذائقه اعضا متفاوت است و بر اساس دیدگاه های تربیتی حلقه هایی طراحی می شود و برای طراحی محتوا دو مدل داریم؛ یکی اینکه محتوای مورد نیاز را از قم و مجموعه های تربیتی که مرتبط هستیم، می گیریم و یکی هم تیم مربوطه در کانون طراحی می کند.
وی افزود: به طور مثال محتوای حلقه رشد برای بچه های کلاس ۵ و ۶ بررسی دقت و ریزبینی آنان در تحلیل کارتن پت و مت است و برای کلاس ۷ و ۸ با توجه به نزدیک شدن به سن تکلیف موضوع حلقه رشد«رسم بندگی» است که مباحث از انتخاب مرجع تقلید و... شروع می شود تا به جشن تکلیف و بعد هم آموزش آشنایی با احکام اولیه می رسد و در گروه ۱۰ و ۱۱ موضوع مد و مدگرایی بررسی می شود.
کانون فرهنگی هنری مسجد امام محمدباقر علیه السلام کرمان با برنامه های متنوع و متعدد اعم از اردوهای جهادی، کمک های مؤمنانه، محافل انس با قرآن، برگزاری اردوهای مختلف و به طور کلی فعالیت های قابل توجه آن باعث شد تا خانواده شهید محمدرضا کاظمی دو واحد مسکونی را وقف این کانون کنند.
نظر شما