مراجعه ۵۶  هزار و ۹۳۴ بیمه شده به مراکز درمانی تامین اجتماعی در ایلام

رمضانی با بیان اینکه در سه ماهه اول سالجاری ۵۶ هزار و ۹۳۴ بیمه شده به سه مرکز درمانی سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده اند، گفت: برای شهرستان‌های دره شهر، سرابله و آبدانان نیز مجوز ساخت درمانگاه دریافت شده و درمانگاه شهرستان مهران نیز درحال ساخت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مدیر درمان تامین اجتماعی استان ایلام، شامگاه یکشنبه( ۲۷ تیر) در نشست مجازی با اصحاب رسانه و مطبوعات استان ایلام، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و شبکه خدمات درمانی و همچنین ایجاد مراکز تامین اجتماعی از اولویت‌های اصلی این سازمان بوده و احداث درمانگاه‌های تامین اجتماعی در شهرستان‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

 

«علیرضا رمضانی» تصریح کرد: سال های گذشته 2 درمانگاه تامین اجتماعی تنها مرکز استان و شهرستان دهلران مستقر شده بود که با رایزنی‌های صورت گرفته برای شهرستان‌های دره شهر، سرابله و آبدانان نیز مجوز ساخت درمانگاه دریافت شده و درمانگاه شهرستان مهران نیز درحال ساخت است.

 

وی  با بیان اینکه ساخت درمانگاه تامین اجتماعی مهران ۵۰ درصد پیشرفت دارد و تا پایان سال تکمیل می‌شود، ابراز کرد: تجهیزات و امکانات درمانگاه قلب در درمانگاه شماره 2 تامین اجتماعی ایلام مستقر می‌شود  و توسعه و تجهیز بیمارستان زاگرس ایلام و خرید تجهیزات جدید با اعتبار 300 میلیارد ریال از دیگر اولویت‌های تامین اجتماعی استان است.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان ایلام در ادامه افزود: در سه ماهه اول سالجاری 56 هزار و 934 بیمه شده به سه مرکز درمانی سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده اند که از این تعداد مراجعات، هفت هزار و ۵۸۴ مورد مربوط به آزمایشگاه، هزار و ۷۵۷ مورد سونوگرافی، سه هزار و ۹۸۴ مورد رادیوگرافی، ۲۳۴ بیمار، ۶۳۷ مورد جراحی و ۴۲ هزار و ۷۳۸ نیز مربوط به درمانگاه است.

 

رمضانی  یادآور شد: اقلام دارویی در داروخانه های سازمان وجود دارد و استان نیز تحت قوانین و بخشنامه های کلی سراسر کشور قرار دارد، بر این اساس داروخانه درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان دهلران از این امر مستثنی نبوده و هم اکنون ۲۵۵ قلم دارو در این مرکز وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه طرح ملی نسخ الکترونیک در راستای الکترونیک شدن دولت جزو برنامه ها و الزامات برنامه ششم توسعه است، تصریح کرد: اجرای این طرح از سال ۹۷ در مراکز طرف قرارداد سازمان آغاز و هم اکنون با ۹۶ درصد در حال اجرا است و فاز دوم این طرح نیز در سطح بیمارستان ها و مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان در حال اجرا می‌باشد.

 

مدیردرمان تامین اجتماعی استان ایلام با اشاره به کندی سامانه طرح نسخه الکترونیکی، افزود: این طرح هنوز در ابتدای کار است و بعضی از مشکلات و نواقص وجود دارد که در حال برطرف شدن است.

 

وی تصریح کرد: ضعف سرعت اینترنت در بعضی از مناطق استان ایلام می‌تواند در کند بودن سامانه نسخه الکترونیک موثر باشد، در هر صورت مشکلات این طرح به صورت روزانه رصد و پیگیری می‌شود.

 

مدیردرمان تامین اجتماعی استان ایلام خاطرنشان کرد: اگر بیمه شده گان با عدم پذیرش و یا مشکلاتی مواجه شدند، حتماً با سامانه ۱۴۲۰ تماس بگیرند تا کارشناسان تخلفات احتمالی را رصد و برخورد قانونی کنند.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان ایلام یادآور شد: داروهای بیماران خاص شامل تالاسمی، هموفیلی و دیالیزی نه تنها در سطح داروخانه های سازمان بلکه داروخانه های معمولی استان نیز وجود ندارد و این داروها فقط در داروخانه بیمارستان شهید مصطفی و یا در داروخانه های منتخب که داروهای آن از سوی دانشگاه علوم پزشکی تامین می شود، موجود است.

 

 رمضانی ابراز کرد: روزانه در ۲ شیفت صبح و عصر؛ هزار و ۷۰۰ بیمار به سه مرکز دی کلینیک، درمانگاه شماره ۲ و درمانگاه دهلران به پزشکان عمومی و متخصص مراجعه می کنند.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان ایلام در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران(نیروهای شرکتی و غیررسمی) شاغل در مجموعه های تحت مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بیان داشت: مصوبه به مدیریت درمان استان واصل شده و عزیزانی که شرایط لازم را داشته باشند، حتماً تبدیل وضعیت خواهند شد.

کد خبر 1077022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha