تدارک مفصل نهادها و دستگاه ها برای دهه امامت/ پیش بینی ۱۲ تا ۱۵ میلیونی اطعام غدیر

ظریف منش با تبیین برنامه های دهه امامت و ولایت ۱۴۰۰ گفت: اطعام غدیر که از سنت های موکد این عید است در دستور کار قرار دارد و بنا بر همکاری های اعلام شده بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون اطعام در این ایام را شاهد خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار گروه غدیر و مهدویت خبرگزاری شبستان، نشست خبری برنامه های دهه امامت و ولایت صبح امروز (دوشنبه، 28 تیر ماه) در بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد.

 

بنا بر این گزارش، حسین ظریف منش در این نشست با بیان اینکه علیرغم شیوع موج جدید کرونا استقبال عظیم مردمی از برنامه های غدیر صورت گرفته است، اظهار کرد: این استقبال همراه با ابتکارات و بکارگیری روش های بدیع همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی است.

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر با اشاره به افضل بودن عید غدیر در میان همه اعیاد ادامه داد: این روز، روز اعلام طرح اسلام برای مدیریت جامعه بشری است. در حقیقت غدیر تبیین می کند چه ارزش هایی باید در جامعه اسلامی حاکم باشد و نیز در راس حکومت باید پارساترین افراد که ائمه معصوم (ع) هستند و از جانب خدا منصوب شده اند، قرار بگیرد؛ از این منظر غدیر متعلق به همه بشریت است.

 

وی با بیان اینکه برای هیچ روز و واقعه ای به اندازه غدیر اعمال در روایات تاکید نشده است، گفت: از این رو ضرورت دارد برای بزرگداشت این عید الله اکبر گروه های مختلف به جشن و سرور برای غدیر بپردازند.

 

ظریف منش درباره سیاست های بنیاد بین المللی غدیر در امسال بیان کرد: فراگیرسازی و جلب مشارکت همه گروه ها و اقشار با تمرکز بر نسل جوان و مساجد سیاست نخست ما است تا همه حتی به اندازه یک لبخند، پوشیدن لباس نو و اطعام برای یک نفر در این جریان دخیل باشند. سیاست دوم تبیین بعد حکومتی غدیر است. به فرموده امام راحل غدیر آمده بگوید ما چگونه تبعیت کنیم.

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر ادامه داد: افزایش معرفت جامعه نسبت به مسئله غدیر همراه با جشن و سرور محور قرار دادن غدیر و شخصیت امیرالمومنین برای وحدت از طریق همایش های داخلی و اجرای برنامه هایی در خارج از کشور از دیگر سیاست های بنیاد برای برنامه های سال جاری که با همکاری نهادهایی همچون سازمان های اوقاف و امور خیریه و تبلیغات اسلامی، شهرداری ها، تشکل های مردمی، بسیج، مساجد و ائمه جماعات و غیره آنها را اجرایی می کنند.

 

برنامه های پیش بینی شده

 

وی با اشاره به مجموعه برنامه های پیش بینی شده برای دهه امامت و ولایت اعلام کرد: برگزاری صدها محفل شبی با قرآن، برگزاری مسابقات متعدد کتابخوانی، برگزاری هشتمین جشنواره بین المللی شعر غدیر، گسترانیدن سفره عیدانه غدیر در خراسان شمالی و برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی غدیر در قزوین با محوریت آیات ولایت و خطبه غدیر از جمله این برنامه ها است.

 

 

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره تربیت در سیره علوی به همت استان همدان، برگزاری همایش ولایت محور وحدت با حضور علمای اهل سنت، برگزاری همایش آموزه های جهانی امیرالمومنین (ع) با حضور اسقف هایی از کشور سوریه و لبنان و برگزاری وبینار حکمرانی علوی توسط دانشگاه عالی دفاع ملی نیز برای این ایام پیش بینی شده است.

 

اجرای پویش های مردمی

وی در ادامه بیان کرد: برگزاری همایش فرماندهی و مدیریت از نگاه امام علی (ع) و دانشگاه امام حسین (ع)، اجرای پویش های «من غدیری ام»، «فقط به عشق علی(ع)» و «لبیک یا خامنه ای»، راه اندازی کاروان های شادی در نقاط مختلف کشور چنانکه در تهران 110 کاروان راه اندازی می شود از دیگر برنامه هایی است که در دهه امامت و ولایت 1400 اجرا می شود.

 

 

 

 

وی افزود: فرهنگ سازی برای اهدای هدیه عید غدیر به یکدیگر چنانکه 110 طلبه هدایایی را در نقاط مختلف شهر به کودکان هدیه می دهند، تبیین و ترویج زیارت غدیریه امام هادی (ع) همراه با چاپ و توزیع چند 10 هزاری این زیارت، برگزاری مسابقه حفظ خطبه غدیر نیز برای این ایام تدارک دیده شده است.

 

اطعام ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفری غدیر

 

 

ظریف منش با اشاره به تاکید فراوان روایات بر اهمیت مسئله اطعام غدیر تاکید کرد: سال گذشته با همکاری نهادها و دستگاه ها و گروه های مردمی بیش از هفت میلیون اطعام غدیر صورت گرفت که البته این به غیر از آمارهایی است که غیر رسمی انجام شده. امسال نیز به تناسب اعلام آمادگی نهادها پیش بینی بین 12 تا 15 میلیونی اطعام غدیر را داریم.

 

وی ادامه داد: برای مثال بنیاد احسان قول مساعد برای سه میلیون اطعام را داده است. همچنین از بنیاد علوی، سازمان تبلیغات اسلامی از طریق بسیج هیئات، مساجد، گروه های جهادی، بسیج، مدارس علمیه، بانک ها، دستگاه های اجرایی و غیره که هر کدام قول های مساعدی برای اطعام غدیر حتی به اندازه هر نفر یک اطعام را داده اند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: برگزاری جشن های خانگی غدیر، آذین بندی معابر و محلات با پویش هایی همچون «هر کوچه یک پرچم» یا «هر کوچه یک علم»، برپایی ایستگاه های صلواتی با رعایت پروتکل های بهداشتی، پرده خوانی غدیر، برگزاری اولین جشنواره شعر ترکی غدیر، گردهمایی های میثاق با ولایت و … برای دهه امامت و ولایت 1400 انجام می شود.

 

ظریف منش از استمرار کمک های مومنانه در قالب طرح احسان علوی در دهه امامت و ولایت خبر داد و گفت: این کمک ها حتی قبل از دهه در استان هایی همچون سیستان و بلوچستان و خوزستان به تناسب شرایط ویژه ای که دارند، آغاز شده. باید توجه داشت این ایام فرصت دستگیری از محرومان و دادن انفاق و صدقه است؛ از این رو برخی از دفاتر استانی بنیاد با همکاری مردم اقدام به آزادسازی زندانیان جرایم مالی نیز کرده اند.

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر درباره دیگر برنامه های تدارک دیده شده برای گرامیداشت دهه امامت و ولایت بیان کرد: برپایی نمایشگاه عرضه محصولات و آثار غدیر در قم، اعزام مبلغان به مناطق محرومان برای تبیین مسئله غدیر، برگزاری مسابقه ملی از خطبه و زیارت غدیر، اجرای پویش فقط به عشق علی با محور ارایه تخفیف در خریدها توسط اصناف و بازاریان، اجرای ویژه برنامه هایی در اعتاب مقدسه به ویژه آستان قدس رضوی، حرم شاهچراغ و حرم حضرت فاطمه معصومه (س)، همکاری 110 مسجد محوری برای اجرای این برنامه ها نیز در این دهه انجام می شود.

 

ظریف منش با تاکید بر لزوم تبدیل غدیر به یک فرهنگ هدایت گر و حرکت خودجوش مردمی نظیر آنچه در مورد محرم حسینی رخ می دهد، خاطرنشان کرد: آماری از کمک های مومنانه همچون اطعام ها در دست نداریم اما بنا بر اعلام آمادگی ها این کمک ها شامل ماسک و اقلام بهداشتی، بسته های معیشتی، جهیزیه برای نوعروسان بی بضاعت و ... می شود.

 

گفتنی است، دهه امامت و ولایت از 30 تیر ماه همزمان با عید سعید قربان آغاز شده و تا هشت مرداد ادامه دارد.

 

کد خبر 1077129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha