به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان در دیدار با مدیران و نمایندگان موسسات و مراکز جامعه هدف بهزیستی کردستان اظهار کرد: توجه به مقام انسانی در بهزیستی، خدمات و توانمندسازی نیازمندان اقدامات ارزشمند و بسیار مهمی است که امروز در جامعه ما توسط برخی از عزیزان بر اساس مسئولیت دینی و انسانی دنبال میشود و ارزشمند است.
وی افزود: گرهگشایی از کار دیگران نیازمند طراوت، گشادهرویی و صبر است و باید مورد توجه باشد.
وی با اشاره به اینکه کار در حوزه خدمت به جامعه هدف بهزیستی مقوله اداری نیست بلکه یک مقوله فرهنگی است، بیان کرد: حس تکلیف انسانی موجب میشود که نسبت به همنوع احساس مسئولیت کنیم.
نماینده ولی فقیه در کردستان ضمن تاکید بر اینکه امید به زندگی باید در جامعه معلولین تقویت شود، اضافه کرد: جامعه معلولان امیدآفرینند و در عرصههای مختلف موفقیت کسب کردهاند که نشان میدهد معلولیت محدودیت نیست.
حجتالاسلام پورذهبی تصریح کرد: انتظارات جامعه معلولان در حوزه مناسبسازی، مطالبهای به حق بوده و دستگاههای متولی باید در این مسیر تمام توان خود را بکار ببرند.
140 نفر در کردستان زیر پوشش خدمات بهزیستی هستند
سید صباح قریشی مدیرکل بهزیستی استان کردستان نیز در این دیدار اظهار کرد: 140 هزار نفر در استان زیر پوشش خدمات بهزیستی هستند و بیش از 93 درصد از خدمات بهزیستی در کردستان به بخش خصوصی و شرکای اجتماعی واگذار شده است.
وی افزود: واگذاری کار به مردم نوعی تاسیس بهزیستیهای کوچک در محلات است و تاکنون 53 مرکز مثبت زندگی در 53 محله استان راهاندازی شده است و کردستان به عنوان استان پایلوت فعالیت خود را آغاز کرد.
صدا و سیما راهاندازی اخباز نابینایان را به عنوان یک مطالبه پیگیری کند
سینا کریمی کردستانی مشاور استاندار کردستان در امور معلولان نیز در این دیدار خاطر نشان کرد: رونمایی از طرح یکپارچهسازی خط بریل در دانشگاه کردستان اتفاق موثری بود که براساس آن نابینایان کرد میتوانند به آثار هنری، فرهنگی و ارزشی دست پیدا کنند و خودشان نیز خالق اینگونه آثار باشند.
وی از رسلنهها بویژه صدا و سیما خواست در حوزه انتخاب مشاور در امور معلولان و راهاندازی اخبار نابینایان به عنوان یک مطالبه جدی ورود پیدا کند.
نظر شما