به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، «رسول ظفرمند»، امروز(۲مرداد) در جمع خبرنگاران ضمن تشریح اقدامات بیمه سلامت استان مازندران در حوزه توسعه پروژه های الکترونیکی این سازمان در راستای ارائه خدمات مطلوب درمانی به بیمه شدگان، اظهار کرد:با اجرای پروژههای الکترونیکی، ضمن کاهش مراجعات و به حداقل رسیدن کاغذ، پرداختها نیز تقریباً بهروزرسانی شده است.
مدیر کل بیمه سلامت مازندران حدود نیمی از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت مازندران قرار دارند و بیمه سلامت استان سالانه بیش از ۷ هزار میلیارد ریال برای هزینه درمان بیمه شدگان به مؤسسات درمانی طرف قرارداد استان پرداخت می کند، بیان کرد: با تخصیص اعتبار از سوی سازمان بیمه سلامت ایران و در ادامه پرداخت های منظم سازمان بیمه سلامت ، در این ماه مبلغ 828 میلیارد ریال از مطالبات مؤسسات درمانی استان شامل : نسخه نویسی الکترونیک، بیمارستان های دولتی دانشگاهی، پزشکان خانواده، سطح یک روستایی، مؤسسات درمانی طرف قرارداد، داروخانه ها(نسخه پیچی الکترونیک) پرداخت شد.
وی با بیان اینکه مبلغ، 47 میلیارد ریال نیز بابت نسخه نویسی الکترونیک اختصاص یافت، خاطرنشان شد: در طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان به پیشرفت های خوبی رسیدیم.
ظفرمند گفت: سازمان بیمه سلامت در راستای استقرار دولت الکترونیک، کاربرد دفترچههای بیمه سلامت را حذف کرد. و تمام سامانه های نسخه نویسی و نسخه پیچی قابلیت رویت اطلاعات بیمه شده رابا درج کدملی بیمه شده دارند همچنین بیمه شده می تواند وضعیت بیمه ای خود را از طریق گوشی همراه با درج کد دستوری#1666*استعلام بگیرد.
وی افزود: این طرح منجر به تسریع روند ارائه خدمات درمانی، کاهش هزینهها و مدیریت منابع، شفافیت در رسیدگی و بررسی خدمات ارائه شده به بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت و همچنین صرفه جویی در مصرف کاغذ و تنظیم هوشمند اسناد رسیدگی بر اساس قوانین بیمه گری میشود.
ظفرمند همچنین در خصوص ارائه خدمات به بیماران کرونایی تصریح کرد: با توجه به اوج گیری کرونا در استان و کشور، سازمان بیمه سلامت تمام تلاش خود را جهت حمایت های بیمه ای و درمانی از بیمه شدگان در کشور به کار بسته است و در این مسیر داروی بیماران مبتلا به کرونا مانند فاویپیراویر، رمدسیویر و .... همچنین آزمایش PCR تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد.
نظر شما