افزایش ۲۰۶درصدی مصرف برق در بخش کشاورزی

جمشیدی با بیان اینکه در بخش کشاورزی نزدیک به ۲۰۶ درصد افزایش مصرف برق داشته‌ایم، گفت: ۱۱ هزار مگاوات تولید برق آبی داریم که با کاهش بارندگی‌ها و کاهش آب پشت سدها نزدیک به ۳۵۰۰ هزارمگاوات الی ۴ هزار مگاوات تولید برق را از دست دادیم

«شیرزاد جمشیدی»  به خبرنگار شبستان در همدان گفت: صنعت برق از سه بخش تولید، مدیریت انتقال و توزیع تشکیل شده که هر کدام مدیران تخصصی مربوط به خود را دارند و نیروگاه همدان با مدیریت تولید برق حرارتی کشور همکاری دارد.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به دلایل خاموشی‌های اخیر، افزود: با توجه به افزایش ناگهانی دما درکشور و کاهش شدید بارندگی‌ها و کاهش 44 درصدی بارش در استان که منجر به افزایش 40 درصدی مصرف شد که دلیل آن استارت چاه‌های آب کشاورزی که همیشه در اواخر اردیبهشت وارد مدار می‌شدند که امسال در فروردین اتفاق افتاد.

 

وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی نزدیک به 206 درصد افزایش مصرف برق داشته‌ایم، اظهار داشت: 11 هزار مگاوات تولید برق آبی داریم که با کاهش بارندگی‌ها و کاهش آب پشت سدها نزدیک به 3500 هزارمگاوات الی 4 هزار مگاوات تولید برق را از دست دادیم و از طرفی هر ساله نیروگاه‌ها از یک ماه به پایان سال تا اواخر خرداد شروع به تعمیرات اساسی می‌کنند که همه این موارد دست به دست هم دادند تا مشکلات به وجود آمده، منجر به قطع شدن برق و خاموشی در سراسر کشور شد.

 

جمشیدی از مدار خارج شدن برخی نیروگاه‌ها، افزایش ناگهانی دما و کاهش بارندگی را از مهمترین دلایل اختلال در توزیع برق در کل کشور دانست و یاد آور شد: این موضوع با امنیت کشور مستقیما ارتباط دارد و نباید مدیران صنعت برق اجازه می‌دادند این اتفاق بیفتد و خاموشی‌ها را بر اساس پیک مصرف استان‌ها قرار دادند و در دیسپاچینگ ملی، پیک‌ها را محاسبه و بر اساس آن خاموشی را به کشور دادند.

 

وی در پاسخ به اینکه چرا نیروگاه شهید مفتح با تولید 1000 مگاوات برق، ما در استان همچنان با کمبود برق مواجه هستیم؟ افزود: چون این میزان تولید در اختیار دیسپاچینگ ملی کشورقرار دارد و به رینگ اصلی شبکه تولید برق کشور وارد شده و بین استان‌ها تقسیم می‌شود و سهم استان همدان730 مگاوات است.

 

جمشیدی خاطرنشان‌ساخت: خوشبختانه در حال حاضر با توجه به خنک‌تر شدن دما و صرفه جویی مردم مصرف پیک روزانه به 697 مگا وات و مصرف شبانه به 730 مگاوات رسیده است.

 

مدیرعامل توزیع برق استان همدان، با بیان اینکه ما علیرغم مشکلات موجود در زمان اعمال خاموشی‌ها، بیمارستان‌ها، پایگاه‌های نظامی و مناطق امنیتی و چاه‌های آب اجازه ندادیم خاموشی داشته باشند، یادآور شد: از سهمیه برقی که در اختیار استان قرار داده شده بود 100 مگاوات آن را به این مراکز اختصاص دادیم که امنیت و سلامت مردم حفظ شود و خوشبختانه هیچ گونه خاموشی این مراکز نداشتند.

 

جمشیدی افزود: تمام تلاش شبانه‌روزی پرسنل شرکت توزیع برق همدان این بود که فروپاشی در شبکه توزیع ایجاد نشود و علیرغم همه بی مهری‌های صورت گرفته از سوی مردم بحران پیش آمده را با صبوری مدیریت کردیم وخوشبختانه در حال حاضر هیچ گونه خاموشی نداریم.

 

وی در بخش دیگر سخنان خود فرسودگی شبکه توزیع برق استان را 30 الی 35 درصد اعلام کرد و گفت: 70 درصد این فرسودگی‌ها مربوط به جنوب استان است که بر اساس تناسب بودجه‌های اختصاص داده شده اصلاح و بهینه‌سازی می‌شوند.

 

جمشیدی با اشاره به شکایت‌های واصله از سوی مردم نیز اشاره کرد و افزود: 289 مورد شکایت مبنی بر خسارات مشترکین به ما رسیده که در کارگروه‌ها بررسی می‌شود و ما موظف هستیم خسارات ناشی از قطع شدن برق را در صورت تایید کارشناسان پرداخت کنیم.

 

 وی در خصوص سرقت‌های صورت گرفته در شبکه توزیع نیز خاطرنشان‌ساخت: یکی از راهکارهای پیشگیری از سرقت تبدیل سیم‌های مسی به کابل خودنگهدار است که با تدابیری که اندیشیده شد سال گذشته 250 کیلو متر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار تبدیل شد و امسال نیز 500 کیلومتر را در برنامه داریم که اجرایی می‌شود.

کد خبر 1080583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha