مصرف نیروگاه از آب‌های زیرزمینی یک هزار متر مکعب در سال است

دیناروند گفت: مصرف نیروگاه از آب‌های زیرزمینی یک هزار متر مکعب در سال است که ۲ درصد از آب‌های استان و صرفاً برای شرب استفاده می‌شود.

 «عبدالمجید دیناروند» در گفتگو با خبرنگار شبستان در همدان با بیان اینکه تحقق طرح توسعه نیروگاه شهید مفتح، استان همدان به لحاظ معیشتی تبدیل به بخش کشاورزی و صنعتی می‌شود، گفت: با توجه به بحران کم آبی نه تنها در کشور بلکه در جهان باعث خواهد شد که معیشت در بخش کشاورزی در استان همدان با چالش مواجه شود و برای جبران این خسارت باید بخش صنعت را فعال کنند.

 

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان در این خصوص افزود: استان همدان منبع غنی سیلیس است و برای استخراج سیلیس احتیاج به برق است و به طبع آن برای تولید برق به نیروگاه نیاز است.

 

وی ادامه داد: با توسعه نیروگاه شهید مفتح همدان و افزایش تولید این مجموعه، در آینده به لحاظ معیشتی استان همدان تبدیل به 2 بخش کشاورزی و صنعتی خواهد شد.

 

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با اشاره به کارنامه خوب نیروگاه شهید مفتح گفت: در ۲ یا ۳ سال گذشته نیروگاه توانسته است کارنامه بسیار خوبی را ارائه دهد و در بین نیروگاه‌های کشور رتبه آمادگی تولید را کسب نماید.

 

دیناروند در خصوص حجمه‌هایی که در مورد نیروگاه وجود داشت گفت: تیم مدیریت جدید زمانی شروع به کار کرد که در استان با حجمه آلودگی هوا، مصرف آب زیرزمینی توسط نیروگاه و ... مواجه بود.

 

وی ادامه داد: تیم مدیریتی نیروگاه شهید مفتح در این ۲ سال سعی کرد با عملکرد مثبت، صعه‌صدر و توضیحات کافی، واقعیت‌های تلاش مجاهدانه همکاران را به تصویر بکشد.

 

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح استان همدان در خصوص پیش‌بینی مشکلات در سال جاری گفت: تیم مدیریتی نیروگاه شهید مفتح در اواخر اسفند سال گذشته با توجه به ذخایر آبی پشت سدها، گرمای زودرس و کم آبی را پیش‌بینی کرده بود.

 

دیناروند در این خصوص ادامه داد: بر همین اساس تصمیم گرفته شد که همکاران با وجود بحران کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تایم تعمیرات را با 2 شیفته کارکردن، کاهش دهند. این اقدام موجب افزایش 30 درصدی تولید برق در فصل بهار گردید و برق کشور نیز به صورت ویژه حمایت شد.

 

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح قرارداد بهره‌برداری از پساب فاضلاب را برای نیروگاه، با شرکت آب و فاضلاب استان همدان را 1700 متر مکعب بر ساعت بیان کرد و گفت: با عملیاتی شدن پساب، نیاز نیروگاه در خصوص آب مصرفی به 2 حلقه چاه محدود شد.

 

دیناروند ادامه داد: مصرف نیروگاه از آب‌های زیرزمینی 1000 متر مکعب در سال است که 2 درصد از آب‌های استان است و صرفاً برای شرب استفاده می‌شود.

 

وی افزود: در فصول بارشی، مخصوصاً در ابتدای فصل بهار استخرهای تزریق مصنوعی در پشت نیروگاه وجود دارد که آب رودخانه فصلی قره‌چای را در یک مسیر انحرافی به استخرهای تزریق مصنوعی هدایت می‌کند و آب را تزریق سفره‌های زیرزمینی می‌کنند این اقدام موجب شد که سطح آب چاه‌های اطراف نیروگاه 15 متر بالا بیاید.

کد خبر 1080890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha