به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، آیت الله «سیدعلیرضا عبادی» امروز (۱۲ مرداد) در دیدار با رئیس و اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان به مناسب ۱۲ مرداد سالروز تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اظهار کرد: در سال های قبل از انقلاب با همه سختی ها مردم با اشاره ای دور هم جمع می شدند و بر ارزش های اسلامی پا فشاری می کردند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در ادامه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را مجموعهای دانست که پشتوانه حضور مردم در انواع و اقسام حرکت های انقلابی اسلامی است و گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان حضور در خیابان ها جهت مراسم ۲۲ بهمن نبود، اما رژه خودرویی بسیار باشکوهی برگزار شد.
وی با بیان اینکه برنامه ها در هر مراسمی باید با یک روان شناختی و جامعه شناختی نسبی و شرایط روز، همراه با ابتکار و مقتضیات به روز باشد، ادامه داد: پاسخ حضور مردم این است که از نظر روانی اشباع شوند، خیلی حالت تکرار نداشته باشد، حال از شعار و مراسمات دیگر مطابق با زمینه و زمانه، مراسم و برنامه جدید داشت و در پایان هر مراسمی نقاط ضعف و قوت نوشته و یادآوری شود.
امام جمعه بیرجند تصریح کرد: در مراسمات مختلف هر شعر، سخنران و برنامهای باید دارای پیام باشد، و این پیام با هنر به مردم انتقال داده شود، و از نوآوری هایی که در برخی شعارها که در قالبی القا می شود که مردم متوجه آن نمی شوند پرهیز شود، در نوآوری ها باید دغدغه مردم بیان شود.
آیت الله عبادی افزود: وقتی گفته می شود شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، این تبلیغات چیست؟ خداوند در قرآن کریم می فرماید «الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ؛ (پیامبران) پیشین کسانی بودند که تبلیغ رسالتهای الهی میکردند و (تنها) از او می ترسیدند، و از هیچ کس جز خدا بیم نداشتند».
وی با اشاره به اینکه تبلیغات اسلامی یک رسالت است که باید به نفع مردم حداکثر استفاده شود، گفت: آن پیامی که از مراسم القا می شود، رسالت الله است و نباید سلیقهای و سیاسی باشد، بلکه باید دارای ملاک و از جهت فرهنگی غنی باشد که از کوچک و بزرگ بهره بیش از وقت برده باشد، در غیر این صورت مراسمات زیان وار است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی تصریح کرد: باید در برنامه های مختلف طوری برنامهریزی شود که دقیقاً رسالت خدا بیان شود، در حالی که اگر یک مقایسه کوچک بین تبلیغات انقلاب اسلامی و تبلیغات دشمنان انجام دهید، تفاوت بین آن را به شدت مشاهده می کنید، تبلیغات اسلامی یعنی خواسته های مردم، عدالت و پیام اسلام، سیاست دینی، مسائل اجتماعی، اخلاقی و اقتصادی اسلامی که مردم پذیرای آن هستند، را بیان کنید اما با وجود مکتب غنی، در تبلیغات بسیار کم می آوریم، در حالی که دشمن در سیستم باطل خود، با وجود همه ظلم هایی که انجام می دهد تبلیغاتی بسیار قوی دارد.
آیت الله عبادی در ادامه افزود: به طور مثال یک مقایسه کوچک بین اهدافی که هالیود دنبال می کند دروغ، کذب و مکر را استفاده کرده و باور باطل برای مخاطب درست می کند، در مقابل سینمای ایران که خودشان هم نمی دانند چی می خواهند، یا در هماهنگی گوشه هایی خیلی اندکی که در گزارش های خبرگزاری های بیگانه نشان می دهد، بحث یک کشور نیست، مجموعه ای از کشور ها زوم می کنند روی یک موضوعی که ممکن است از نظر ما کوچک باشد اما همهی رسانه ها به صورت هماهنگ یک حرف را می زنند، در حالی که در کشور ما اینگونه نیست، دشمن جز ظلم و بی عدالتی چیزی ندارد اما همان را ببیند چقدر خوب القا می کند.
وی بیان کرد: دشمن از آن طرف کره زمین فرزندان ما را تحت تأثیر قرار می دهد اما من امروز در خانه خودم نمی توانم فرزندم را تحت تأثیر قرار دهم، ناکارآمدی یعنی همین، لذا کارهای تبلیغاتی نباید حالت تکراری داشته باشد و در عین حال از نوآوری کاذب نیز پرهیز شود.
نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی در پایان خاطر نشان کرد: در همین خبرهای اخیر دیدم که در خارج با سیستم نظرسنجی خودشان به این نتیجه رسیده بودند در ایران ۹۵ درصد مردم ته قلبشان با انقلاب اسلامی است، با وجود مشکلاتی که وجود دارد اما مردم با مایه ایمانی که دارند همراه انقلاباند، اما خواص مشکل دارند، مردم اگر صداقتها را بیشتر ببینند بیش از این در صحنه های مختلف حضور دارند، لذا باید در راستای تبلیغات اسلامی کیفیت را بالا برد.
نظر شما