پیشنهاد تعطیلات در روزهای آینده بررسی می شود

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا مردم را محور و پایه اصلی مقابله با کرونا برشمرد و گفت: پیشنهاد تعطیلات در روزهای آینده در ستاد ملی مدیریت کرونا مطرح و به صورت همه جانبه مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و فرماندهی قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در نشست مشترک قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که با حضور هفت وزیر و نمایندگان ارشد دستگاه های عضو به منظور بررسی پیشنهاد دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت مبنی بر تعطیلی دو هفته ای کل کشور برگزار شد، با اشاره به بحث و بررسی نحوه برگزاری مراسم های ایام ماه محرم و مساله ارجاعی رئیس جمهور به قرارگاه در خصوص مکاتبه وزیر بهداشت در جلسه امروز، تصریح کرد: شرایط بیماری، واقعا شرایط بسیار سختی است و تصمیم گیری روی این موضوعات، دقت  و همه جانبه گری را می طلبد.
وزیر کشور با اشاره به شرایط تحریمی سه سال اخیر و همه گیری کرونا در یک و نیم سال اخیر؛ گفت: جامعه با توجه به شرایط فشار کرونایی و تحریمی و مشکلات ناشی از اینها به گونه ای است که هر نوع اقدامی می بایست کاملا هوشمندانه، دقیق و هدفمند صورت گیرد.
وی ادامه داد:  در جلسه امروز فرصت بحث و ابراز نظر به همه دوستان داده شد، تجربه هایی که در این یک سال و نیم اندوخته شده و تجربه های جهانی هم مطرح شد و نظر سنجی های مختلف هم بررسی شد و همه اینها نشان داد که درست است که تعطیلات می تواند به عنوان یکی از راههای اقدام و اثرگذاری در مبارزه با بیماری باشد، اما تحقق موفقیت آمیز آن منوط به مقدمات، تمهیدات، برنامه ریزی ها، اقناع سازی و همراه سازی همه مسئولان و مردم است و اگر این کار به صورت دقیق و هوشمندانه و موثر برنامه ریزی نشود؛ چه بسا علیرغم هزینه های بسیار بالا از نظر اقتصادی و اجتماعی،  به هدف مورد نظر از تعطیلات نرسیم و این موضوعی بود که همه اعضاء به آن اشاره داشتند.
رحمانی فضلی با بیان اینکه مقرر شد نسبت به مساله تعطیلی مطالعه دقیق تری صورت گیرد؛ تصریح کرد: این مساله در روزهای آینده در ستاد ملی مدیریت کرونا مطرح و به صورت همه جانبه مورد بررسی قرار می گیرد.
فرماندهی قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در بخش دیگری از صحبت هایش با تاکید بر ضرورت ارزش قائل شدن، حمایت، قدردانی و احترام به تمام کادر درمان که ظرف این یک سال و نیم درگیر مساله کرونا هستند؛ گفت: واقعا باید قدر بدانیم و ارزش گذاری نسبت به این گروه داشته باشیم و کمک کنیم که این بخش در شرایط بهتری خدمات رسانی کنند.
وی در این خصوص گفت: در این زمینه مقرر شد چه از نظر محیط اماکن درمانی، دارو و امکانات مادی و مالی خود آقای دکتر  نمکی بازنگری و بررسی دقیق داشته باشند که این هم در داخل ستاد مطرح می شود.
وزیر کشور همچنین گفت: در جلسه امروز  مطرح شد که در خصوص  شرایط کنترلی و جرایم عدم اجرای پروتکل های بهداشتی، تجدید نظر داشته باشیم تا موثرتر واقع شود. در جلسه برخی اعضاء پیشنهاد داشتند که میزان جرایم با تخلفات هماهنگی ندارد و کم است و باید به گونه ای این جرایم تنظیم، اجرا و پیگیری شود که تاثیرگذاری بالایی در کنترل بیماری داشته باشد.
وی در این خصوص گفت: در این زمینه مقرر شد هر کدام از بخش ها، اصناف برای خودشان، نیروی انتظامی برای جرایم ترددها پیشنهادشان را به قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا اعلام کنند.
موضوع دارو از دیگر محورهای مورد اشاره وزیر کشور در نشست امروز بود و در این خصوص گفت: اقای دکتر نمکی در جلسه امروز تاکید داشتند که هیچ مشکلی و جای نگرانی نسبت به کمبود دارو نیست و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه یکی دیگر از موضوعات مورد برررسی در جلسه امروز بحث واکسیناسیون بود؛ گفت: نقطه مشترک همه اعضای جلسه بحث واکسیناسیون بود و همه تاکید داشتند در کنار رعایت پروتکل ها، یکی از موضوعات بسیار مهم واکسیناسیون است و در گزارشی که در جلسه امروز داده شد دوستان ما الان میزان واکسیناسیون که از 100 هزار شروع شده بود به 400 الی 500 هزار رسیده و همه دستگاهها هم مکلف به حمایت از وزارت بهداشت در ارتقای این رقم شدند.
وی در ادامه گفت: با توضیحات وزارت بهداشت مشخص گردید که در تامین واکسیناسیون هیچ مشکلی وجود ندارد و واکسن داخلی شاید از هفته دیگر به تولید قابل قبول یک میلیون و یا حتی یک میلیون و دویست در هفته برسد در کنار واردات و آنچه که تامین شده و موجود است؛ مسئولان وزارت بهداشت معتقد هستند به تزریق روزی 500 الی 700 هزار برسیم.
فرماندهی قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با درخواست یاری از مردم عزیز کشورمان گفت: همه این کارهایی که اتفاق می افتد به نحوه تلقی مردم عزیز از این موضوع و نحوه همکاری در رعایت رعایت پروتکل هاست.
وی اضافه کرد: موضوع کرونا بزرگترین ریسک را برای همه فراهم آورده است و آن ریسک جان باختن است حیف است شاهد فوت تعدادی از مردم عزیز کشورمان باشیم.
وزیر کشور تصریح کرد: هر نوع کمبود، کسری و هر نوع اقدامی که مطرح می شود همه اینها مقدمه و الزامش رعایت خود مردم به صورت زدن ماسک، عدم حضور در تجمعات و دورهمی ها است؛ که در صورت رعایت این مساله می توان بسیار زیاد با تهدید کرونا مقابله کرد.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه یکی نگرانی هایی که در حوزه واکسن ایجاد شده و به غلط در ذهن برخی افراد رفته است؛ این است که فکر می کنند با زدن واکسن، رویین تن می شوند؛ گفت: متخصصان در دنیا روی این مساله تاکید دارند که واکسیناسیون مانع ابتلا نمی شود هر چند ابتلا را سبک تر می کند ولی خدای نکرده اگر فردی که بیماری زمینه ای داشته باشد و مبتلا شود، حتی اگر واکسن زده باشد امکان اینکه جان اش را از دست دهد، وجود دارد.
وزیر کشور تاکید کرد: بنابراین تلقی غلط رویین تن شدن با واکسن را باید کنار گذاریم و همه آنهایی واکسن زده اند شرایط را عادی نینگارند و کماکان حساس در نظر بگیرند.
دکتر رحمانی فضلی ابراز امیدواری کرد: با رعایت همه مردم، بتوانیم این شرایط را به نحو احسن پیش ببریم.
وزیر کشور در پایان به در پیش بودن  ایام ماه محرم  اشاره کرد و گفت: کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی مدیریت بیماری کرونا تصمیمات بسیار خوبی با هماهنگی وزارت بهداشت در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در ایام ماه محرم گرفته اند و پروتکل ها به همه جوامع مذهبی اعم از هیات ها، مساجد، بقاع متبرکه و هر جایی که تجمعات مذهبی برگزار می شود؛ پروتکل ها ابلاغ شده و سازمان تبلیغات، متولی و مسئول رعایت پروتکل های بهداشتی در برنامه های محرم است که باید همه مساجد و متدینین را توجیه کنند و مراسمات هم عمدتا در فضای باز و به صورت محدود با رعایت پروتکل هاست و امید داریم که انشا... همه مردم پروتکل های بهداشتی را در ایام محرم رعایت کنند تا بتوانیم در کنار انجام مناسک و عزاداری ها، سلامت مردم را هم تامین کنیم.

کد خبر 1081796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha