عضویت مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در  شورای ذبح  شرعی بلااشکال است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون ۱۶ نفر عضو شورای ذبح شرعی هستند و اگر مسئول دفتر نماینده ولی فقیه عضو این شوراها باشد هم بلااشکال و هم خوب است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان،حجت الاسلام سیدرضا تقوی در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه (۱۷مرداد)مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی با اشاره به  تذکر سلمان ذاکر ،نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، گفت: مسائلی در این رابطه گفته شد که خلاف واقع بود، کما اینکه پیشنهاد این بود که مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه هم در جهاد در شهرستان عضو شورای ذبح شرعی باشد و گفتند آنجا تشکیلات است. من بیش از 3 سال نماینده ولی فقیه در جهاد بودم که تشکیلات است و در تمام شهرستان‌ها نماینده ولی فقیه دفتر دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به این اظهارنظر که عضویت مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در شهرستان‌ها در این شورا نیاز به اذن رهبری دارد، اظهار کرد: در تمام سازمان‌ها و تشکیلات اعم از جهاد، سپاه، سازمان مسکن  رهبری یک نماینده بیشتر ندارد و نماینده ایشان در شهرستان‌ها و استان‌ها دارای دفتری است که برای آن فردی را تحت عنوان مسئول دفتر نماینده ولی فقیه انتخاب می‌کند بنابراین نماینده ولی فقیه یک نفر در جهاد است و ما این طور عمل می‌کردیم که مورد تأیید هم بود.اگر در استان و شهرستان‌ها مسئول دفتر نماینده ولی فقیه بخواهد عضو این شورا باشد مشکلی نیست، هر چند این شوراها کارها را روان می‌کند یا نه بحث دیگری است که واقعاً می طلبد مجلس قانون را در این زمینه شفاف کرده چرا که همه این شوراها و اعضای آن کارها را پیچیده‌تر کرده و اجرای قانون را با مشکل مواجه می‌کنند بنابراین باید در این زمینه تدبیری بیندیشیم.

وی بیان کرد:  هم اکنون 16 نفر عضو برای این شورا انتخاب کردیم و اگر مسئول دفتر نماینده ولی فقیه هم عضو این شوراها باشد هم بلااشکال و هم خوب است. 

محمدباقر قالیباف  رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: به هر حال توضیحات جنابعالی این موضوع را روشن کرد و اینکه آنجا هم این دفاتر هستند یعنی نمایندگی آنجا وجود ندارد و معمولا در تمام سازمان‌های دیگر هم به همین شکل بوده است.در رابطه با بحث ذبح شرعی نیز در حوزه دامپزشکی انجام می‌شود لذا این پیشنهاد که از سوی آقای ذاکر مطرح شد خواهش کردم از آن بگذریم.

همچنین نمایندگان در ادامه با ماده ۳این طرح موافقت کردند که براساس ماده 3- «شورای پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی» در هر شهرستان با وظایف و ترکیب زیر تشکیل می شود:

الف- وظایف:

1- شناسایی ظرفیت ها، موانع و مشکلات تولید در جهت تسهیل و تقویت سرمایه گذاری بخش کشاورزی در شهرستان

2- بهبود فضای کسب و کارهای بخش کشاورزی در شهرستان در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط

3- کمک به رفع مشکل واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل بخش کشاورزی و صنایع وابسته آن در شهرستان

4- رسیدگی، تصمیم گیری و تسریع درخصوص موضوعات مرتبط با مجوزها در شهرستان

5- رفع موانع اجرائی مدیریت بازار و تجارت کالاهای کشاورزی در شهرستان

6- مدیریت و نظارت بر اجرای سیاست های کلان در حوزه توسعه و تولید روستایی در شهرستان

ب- ترکیب اعضا:

1- فرماندار (رئیس شورا)

 2- مدیر جهادکشاورزی شهرستان (دبیر شورا)

 3- دادستان شهرستان

 4- رئیس اداره محیط زیست

 5- رئیس اداره منابع آب

 6- رئیس اداره آب و فاضلاب (آبفا)

 7- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری

 8- رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای

 9- رئیس اداره راه و شهرسازی

 10- رئیس اداره دامپزشکی

 11- رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان

 12- رئیس بانک کشاورزی شهرستان

 13- رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان

 14- رئیس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان

 15- مسؤول دفتر نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در شهرستان

 16- مسئول دفتر نظام دامپزشکی شهرستان

تبصره 1- فرماندار حسب مورد و ضرورت از رؤسای سایر دستگاههای اجرائی شهرستان، بخشداران، شهرداران و رؤسای تشکل-های مربوطه و سرمایه گذاران بخش کشاورزی دعوت می نماید.

تبصره 2- دبیرخانه شورای فوق در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مستقر می باشد.

تبصره 3- در شهرستان های دارای بیش از یک نماینده، مجمع استانی نمایندگان، نماینده ناظر در این شورا را تعیین می نماید.

تبصره 4- جلسات شورا با دعوت فرماندار شهرستان تشکیل و با حضور اکثریت اعضاء رسمیت می یابد و مصوبات آن با رأی اکثریت مطلق اعضای حاضر معتبر می باشد. فرماندار موظف است ظرف حداکثر ده روز مصوبات شورا را برای اجراء ابلاغ نماید. مصوبات شورا با رعایت قوانین و مقررات مربوطه پس از تأیید و ابلاغ فرماندار لازم-الاجراء است.

تبصره 5- استانداران مجازند در صورت نیاز «شورای پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی استان» را متناظر با ترکیب اعضای شورای پشتیبانی  و رفع موانع تولید کشاورزی شهرستان و تبصره های این ماده تشکیل دهند.

کد خبر 1082980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha