به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، «حجت الاسلام محمدحسین توانایی» اظهار داشت: فعالیتهای انجام شده توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان قابل تقدیر بوده و جای تشکر دارد که بر اساس گزارشهای رسیده، سیستان و بلوچستان در حوزه فعالیتهای مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر نسبت به سایر استانها در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
معاون امور استانهای ستاد امر به معروف ونهی از منکر کشور افزود: نکته قابل توجه این است که نتیجه فعالیت ستادهای امر به معروف و نهی از منکر در کشور باید به گونهای باشد که مردم شیوه صحیح تذکر دادن و مطالبه گری حقوق شهروندی خود در چارچوب قانون و ضوابط را آموخته و از حق شهروندی، دینی و ایمانی خود بهره مند شوند.
وی با ارائه سوالی که خروجی و نتیجه فعالیت ستادهای امر به معروف و نهی از منکر چیست، بیان کرد: برای رسیدن به نتیجه مطلوب و نهادینه سازی و اجرای اثرگذار فریضتین نیاز است تا یک افکارسنجی دقیق از میان اقشار در سطح استان اجرا شود تا بدانیم چند درصد مردم به تذکر لسانی ایمان دارند.
حجت الاسلام توانایی ادامه داد: پس از محقق شدن افکارسنجی باید بررسی کنیم در زمانیکه تذکر لسانی نهادینه شده آیا این تذکرات باعث حذف و یا کاهش منکرات در جامعه شده است، آیا اعضای شوراهای امر به معروف ونهی از منکر در محل خدمتی خود توانستهاند در زمینه فریضتین به گونهای عمل کنند که آثار فعالیتشان ملموس باشد.
وی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان وضعیت فعالیت ستادهای امر به معروف و نهی از منکر خوب است اما ثبت فعالیتهای شوراهای ادارات و نهادها و دستگاههای استان با آنکه فعالیتهای خوبی انجام دادهاند در سازمان مربوطه ضعیف است و امیدواریم در دولت جدید این روند تغییر پیدا کند.
معاون امور استانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به سخنان رئیس جمهور در خصوص راه اندازی گشت ارشاد مدیران بیان کرد: اجرای این اقدام باعث افزایش عزت نفس مردم خواهد شد و میزان رضایت مندی شهروندان از عملکرد نظام نیز رشد چشم گیرتری خواهد داشت و علاوه بر این موجب میشود تا اصل بی تفاوت نباشیم و مساله مهم همه مسئولیم به بهترین نحو و با حمایت دولت محقق شود.
نظر شما