خبرگزاری شبستان مازندران؛ در روزهایی که همه جا صحبت از گرامیداشت روز پزشک است و شاهد روانه شدن پیام تبریکهایی به جامعه پزشکان هستیم، شاید تبریک جهت یادآوری باشد، در حالیکه حدود دو سالی است که پزشکان ما هر روز با دلگرمی دادن به خود روحیه داده و روزهای سخت مقابله با کرونا را سپری میکنند.
پزشکان امروز شاهد تلف شدن و جان دادن هموطنان خود در اثر ابتلا به ویروس بی رحم دلتا هستند که سویه جدیدی از کووید ۱۹ است، هر چه میگذرد اوضاع وخیمتر از قبل میشود، اما خوشبختانه توان پزشکان به جای خود باقی است تا جایی که شاهد پزشکانی هستیم که حتی در محدودیتهای کرونایی هم در حال ارائه خدمت هستند...
خیلی دور نیست کمی آن طرف تر پزشکی را می بینیم که با شیوع کرونا از خدمات شبانهروزی مطب خود نه تنها کم نکرده بلکه به آن ارتقا بخشیده است، این پزشک بیمارانی از شهرهای دیگر دارد و پذیرای همه آنها است و توانسته برای خود شهرتی کسب کند...
*۵۹ سال دارد و بیشتر عمرش را طبابت کرده
دکتر «عسگری شیروانی» ۵۹ ساله اهل قائم شهر که ۳۰ سال مشغول خدمت است، میگوید؛ من هر روزه حتی روزهای تعطیل از ۸ صبح تا آخر شب و گاهی تا ۴ صبح در مطب حضور دارم، البته پس از شیوع کرونا حجم کارمان بیشتر و سختتر شد.
وی با بیان اینکه جا دارد از مردم بخواهم با زدن ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی کمک کنند تا بتوانیم آمار مبتلاشدگان را کاهش دهیم، ادامه میدهد؛ متاسفانه به دلیل افزایش تعداد بیماران و حضور روزانه بیش از ۷۰ بیمار در مطب که هر کدام نیاز به ویزیت و مراقبت یک ساعته دارند، مقداری از صندلیها را در خیابان بیرون از مطب قرار دادیم.
*ویزیت رایگان از بیماران نیازمند/ ویزیت خانواده شهدا در راس کارش قرار دارد
دکتر شیروانی یادآور میشود؛ همچنین در مواجهه بیمارانی که مشکلات مالی دارند سعی میکنم صرفا بهعلت این مشکل در روند درمانشان وقفهای ایجاد نشود، ویزیت خانواده شهدا نیز بهدلیل اینکه مطب در روستای شهیدپرور قراخیل وجود دارد و همچنین ارادت قلبی خودم نسبت به شهدا در راس کارمان قرار دارد.
این پزشک با بیان اینکه همسرم بازنشسته پرستاری و اکنون خانهدار است، خاطرنشان میکند؛ حاصل ازدواج ما دو فرزند دختر است که یکی دندانپزشک و دیگری متخصص بیهوشی است...
*خدمتی خانوادگی/ همسرش پرستار و فرزندانش پزشک هستند
وی در پاسخ به این سوال شبستان که علت این حجم از کار در شبانهروز در مطب چیست، میگوید؛ قطعا بهخاطر کسب درآمد نیست چرا که من اوضاع مالی بدی ندارد، از سر وظیفه و حس انساندوستی دلم میسوزد، زمانی که بیمارانی را میبینم که پشت نوبت درمان صف کشیدند ناراحت میشوم، ما همه انسانیم، من خودم سال اول به کرونا مبتلا شدم و خوشبختانه تحت درمان خودم در قرنطینه به بهبودی رسیدم.
شیروانی تاکید میکند؛ وقتی میبینم بیماران بد حال در مطب حضور دارند و اطرافمان مردم در تالارها عروسی برگزار میکنند، به میهمانی رفته و در دورهمیها حضور پیدا میکنند، تلخ ترین لحظات را میگذارنم، برخی هیچ چیز را تعطیل نکردهاند و اصلا محدودیت را قبول ندارند با اینکه دو سال است که با کرونا سر و کله میزنیم و او همچنان جان میگیرد...
*بیمارستان هراسی اشتباه است/ بیمارستان جان میخرد
وی اضافه میکند؛ در مطب چنانچه شاهد ورود بیماری با نیاز به درمان فوری با اوضاع وخیم باشیم سریعا او را به بیمارستان رازی قائم شهر منتقل میکنیم، واقعا بیمارستان جان بیماران را میخرد مرده را زنده میکند، متاسفانه برخی میگویند بیمارستان کشتارگاه است، در حالی که اینطور نیست، در مواجهه با کرونا در صورت بدحال شدن اگر به بیمارستان نروید جانتان از دست خواهد رفت، کرونا شوخیبردار نیست، جهان را درمانده کرده ...
شیروانی ضمن اشاره به ابراز محبت بیماران بدحالی که سلامتی خود را بهدست آوردند به خودش(شیروانی)، میگوید؛ از اینکه به بنده لطف داشتند و برایم هدیه فرستادند تشکر کرده و احساس خوبی دارم، مریضها برای تشکر برای شادی روح پدر و برادرم که تصاویرشان در اتاق بالای سرم روی دیوار آویزان است فاتحه می خوانند و همین برایم کافیست...
*دو سال است به ویلای خودش سر نزده!
این پزشک پرتلاش با بیان اینکه تا مردم مسافرت و تفریح را کنار نگذارنند وضع همین است، تصریح میکند؛ ما پزشکان هم انسانیم ولی من الان دو سال است حتی به ویلای خودم سر نزدم، چطور برخیها هر روز به یک شهر سفر میکنند، وقتی تنها صلاح ما در مقابل کرونای هزار چهره رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و زدن ماسک است.
وی با بیان توصیههایی به مردم در جهت قطع زنجیره ابتلا به کرونا، تاکید میکند؛ از بیماران خواهش میکنم به هیچ مراسمی نروند، خواهر من سال اول شیوع کرونا متاسفانه از دنیا رفت ولی هیج مراسمی برگزار نکردیم، از آشنایان خواستیم تا هر کسی در خانه خودش فاتحه بخواند، چرا که یک نفر مبتلا میتواند صدها نفر را مبتلا کند.
*همه قرص زینک پلاس مصرف کنند
شیروانی عنوان میکند؛ سفارشم به بیمارانی که نگران هستند برای بار چندم به کرونا مبتلا شوند این است که مصرف قرص (زینک پلاس) که بسیار موثر است فراموش نکنند، زدن ماسک نیز مهمترین چیز است و نباید به هیچ عنوان فراموشش کنیم، ماسک یکبار مصرف برای یک بار مصرف کردن است و نه بیشتر!! بردارید بندازید دور دوباره ماسک دیگری بزنید.
این پزشک قائم شهری خاطرنشان میکند؛ من کسانی را دیدم که میگفتند باوری به کرونا ندارند و اصلا رعایت نمیکردند، یکی از این افراد چندی پیش جنازه فرزندش را در اثر ابتلا به کرونا از سردخانه تحویل گرفت. چه سخت است بخواهیم کرونا را اینطور باور کنیم و جدیاش بگیریم.
*ویزیت بیماران از شهرهای دیگر/ کارآفرینی برای ۶ نفر
وی با بیان اینکه من در مطب میمانم تا جان بخرم، وگرنه در خانه میماندم سالهای سال خودم را قرنطینه میکردم، ادامه میدهد؛ من با روی باز به ویزیت بیمارانی که اکثرا از شهرهای؛ بابل، آمل و محمودآباد به مطب میآیند، میپردازم، مهم خدمت رسانی و حفظ سلامت جسمی بیماران است.
دکتر شیروانی که ۶ نیروی کار در مطبش دارد، میگوید؛ سه نفر از این پرنسل بیمه هستند و سه نفر دیگر بهتازگی جذب شده اند که بیمه خواهند شد، همه برابر قانون کار حقوق دریافت میکنند، خوشبختانه من و پنج نفر دیگر واکسن کرونا دریافت کردیم، البته که هیچ چیز مشخص نیست و با تزریق واکسن میزان رعایت را باید افزایش داد.
*تا جان دارم ادامه میدهم
این پزشک فعال و پرتلاش اضافه میکند؛ پس از بازنشسته شدن از آموزش و پرورش در سال ۱۳۷۶ با عنوان پزشک درمانگاه فرهنگیان، فعالیتم را در مطب آغاز کردم و هم اکنون در قراخیل مشغول کار هستم و تا جان دارم به کارم ادامه میدهم.
به گزارش شبستان؛ آقای شیروانی علاوه بر طبابت، نقشی در عمران و آبادی روستای قراخیل دارد و از شیوع کرونا تا کنون تا پاسی از شب پاسخگوی بیماران است، وی بهصورت رایگان از خانوادههای کمبضاعت ویزیت میکند و برای ویزیت خانواده شهدا شخصا در منازلشان حضور پیدا میکند.
نظر شما