خدمت به محرومین در اولویت دولت سیزدهم باشد/ زمینه سازی برای قیام مهدی موعود(عج)مهمترین رسالت اربعین حسینی

حجت الاسلام یوسف پور خدمت به محرومین در اولویت دولت باشد،گفت: همچنین واگذاری مسئولیت‌ها باید براساس مهارت، تخصص، توانمندی و شایسته‌سالاری باشد،در کنار سلامت مدیران هر چند که شایسته باشند، نظارت قاطع و بازدارنده کامل و جلوگیری از فساد ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، حجت الاسلام والمسلمین«یوسف یوسف پور» امروز(۵شهریور) در خطبه های نمازجمعه مرکز مازندران با تاکید بر لزوم تقویت روح تقوای الهی در جامعه مسلمان و شیعه، بیان کرد: تقوا  به‌معنای اوج اخلاق اسلامی در جامعه بوده و در راس اخلاق اسلامی قرار داد.

 

امام جمعه موقت ساری با اشاره به اینکه پیغمبر اسلام(ص) برای هدایت کردن جامعه برای کسب تقوا مبعوث شد، افزود: تقوا به معنای کرامت اخلاقی و  همه شئونات یک انسان مومن است، با تقوا کسی است که  رنگ و بوی خدایی داشته و خداباوری، خداناظری و خداترسی داشته باشد.

حجت الاسلام یوسف پور تصریح کرد: انسانها برای اینکه  در دنیا کارشان با کرامت و احترام پیش برود و در آخرت به امنیت و آسایش و راحتی دست یابند راهی جز پناه بردن به تقوای الهی ندارند ولی تقوا به آسانی به‌دست نمی‌آید، برای پرهیزگاری تزکیه نفس لازم است در کنارش انسان باید خودسازی، همت بلند و تلاش فوق‌العاده داشته باشد.

 

امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه کسانی که اهل تقوا هستند دل به دنیا نمی‌بندند، عنوان کرد: کسانی که به دنیا دل خوش کردند اهل تقوا نیستند و به بی‌تفاوتی و سستی روی آوردند، خداوند فرمان داده کسی که نفس خود را رها کند شکست می‌خورد.

 

این مسئول گفت: انسان مومن ۶ ویژگی دارد، اول؛ اصلاح باطن، دوم؛ اصلاح ظاهر، سوم؛ اصلاح امور دین و ساماندهی آن، چهارم؛ ساماندهی امور معیشتی و دنیایی، پنجم؛ رابطه شایسته بین خود و خدا و ششم؛ رابطه حسنه بین خود و مردم که از این ویژگی‌ها سه مورد وظیفه مومنان و سه تا دیگر را خداوند انجام خواهد داد.

 

وی خاطرنشان کرد: هرکس بتواند باطن و دل و جانش را اصلاح کند، خداوند ظاهرش را اصلاح کرده و خدایی می‌کند و کسی که آیین دین خدا را پاس بدارد خداوند دنیایش را کفایت می‌کند، هر کس رابطه بین خودش و خدای خود را اصلاح کند، خداوند رابطه بین او و مردم را به زیبایی اصلاح می‌کند.

 

حجت الاسلام یوسف پور با بیان اینکه اگر در جامعه علوی، توحیدی ناهنجاری و فساد وجود دارد علتش سه چیز است، اعلام کرد: اگر دل و جان خدایی نباشد، در پایبندی و عمل به اخلاق اسلامی و آداب دینی کمبودی وجود داشته باشد و رابطه با خدا به شایستگی رعایت نشود، مشکلات در این جامعه حاکم است.
 


امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه در ایام سوگواری آقا اباعبدالله حسین (ع) قرار داریم، ادامه داد: عاشورا بزرگ‌ترین مصیبت در تاریخ اسلام و بشریت است، گرامیداشت آن بهترین مصداق تعظیم به شعائر الهی است، صحنه عشق و ایثاری که پس از عاشورا به احتزاز درآمد بزرگ‌ترین پرچم خداشناسی و خداجویی است‌.

این مسئول با بیان اینکه کربلا ماموریت دارد نقش مکه مکرمه که دچار آسیب در ارائه نقش خود قرار گرفت و همچنین مدینه منوره را که از نقش خود بازداشته شد را تا آخر تاریخ بشریت انجام دهد، گفت: وظیفه عاشورا و اربعین حسینی آماده کردن بستر قیام جهانی حضرت مهدی (عج) است.

 

وی عنوان کرد: خرسندیم که اقامه عزای محرم ۱۴۰۰ با وجود شرایط بحرانی کرونا که همچنان قربانی می گیرد به‌خوبی در استان برگزار شد، این جای تقدیر از مردم و خدمات فعالان حوزه سلامت دارد در کنارش توقع داریم که مسئولان به چاره‌جویی متناسب در خصوص مقابله با این ویروس بپردازند و مردم نیز به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توجه کنند، ملاحظه کردید مقام معظم رهبری پس از اعلام کردن تعطیلی و ممنوعیت ها چگونه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم عاشورای حسینی حاضر شد.

 

حجت الاسلام یوسف پور خاطرنشان کرد: هشتم شهریور ماه سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر است که فاصله حدود دو ماه با شهادت ۷۲ تن از یاران امام راحل در دفتر جمهوری اسلامی رخ داد که هم‌زمان شاهد شهادت دکتر بهشتی بودیم که وضعیت بسیار شکننده‌ای را رقم زد، اما با همت بزرگ امام راحل و حمایت همه‌جانبه مردم خون‌های مطهر این شهیدان باعث ایجاد استحکام و استواری نظام مقدس جمهوری اسلامی شد.

 

امام جمعه موقت ساری ادامه داد: همچنین هر ساله دوم تا هشتم شهریور به‌نام هفته دولت نام‌گذاری شد، تا ضمن تقدیر از خدمات دولتمردان نظام جمهوری اسلام نام ۱۷ هزار شهید ترور در کشور و ۱۰۶ شهید مازندرانی زنده بماند چرا که اینها مطابق سیره امام راحل جهت حفظ نظام و خدمت به مردم رفتار کردند.

 

این مسئول ضمن آرزوی موفقیت برای کابینه جدید دولت سیزدهم، اذعان کرد:  واگذاری مسئولیت‌ها باید براساس مهارت، تخصص، توانمندی و قدرت و به‌ویژه اینکه بر طبق شایسته‌سالاری باشد، همه خوبند اما نه برای همه کار! اگر کارها و مسئولیت‌ها بر طبق قابلیت‌ها و استعدادها تقسیم نشود یعنی همه بیکار هستند، توجه به وحدت امت اسلامی و دوری از تهدیدها و تنش‌ها که استواری نظام را هدف قرار داده است مهم است.

 

وی گفت: در کنار سلامت مدیران هر چند که شایسته باشند، نظارت قاطع و بازدارنده کامل و جلوگیری از فساد ویرانگر، ضرورت دارد، باید بدانیم که مردم ولی نعمت و ارباب و همه مدیران رعیت هستند، توجه به خواسته مردم باید مورد توجه باشد، تحریم‌های ظالمانه برداشته شود و ارائه خدمات موثر به افراد محروم در اولویت باشد.

کد خبر 1088696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha