۹۴ درصد فرهنگیان کردستان مرحله اول واکسن کرونا را دریافت کردند

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان گفت: ۹۴ درصد از فرهنگیان استان در مرحله اول واکسیناسیون اقدام به تزریق واکسن کرده و دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، افشین خوشگوار معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان در دومین نشست کارگروه سلامت و امور بهداشتی پروژه مهر استان که با دستور کار واکسیناسیون فرهنگیان، تمهیدات ضروری به منظور بازگشایی مدارس، برنامه‌ریزی برای بازدید تیم‌های نظارتی از شهرستان‌ها و مناطق و ارائه گزارش اقدامات و فعالیت‌ها با حضور کلیه اعضای کارگروه در سالن اجتماعات اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه کارگروه سلامت و امور بهداشتی ذیل پروژه مهر، فعالیت می نماید، اظهار کرد: مهمترین هدف کارگروه این است که مدارس تمهید مقدمات کامل و با کمترین آسیب و مشکل بازگشایی و آموزش دانش‌آموزان آغاز شود.

 

وی با اشاره به شرایط حاکم، همه‌گیری و شیوع سویه‌های جدید کرونا در سطح جهان، امکان تشکیل کلاس و آموزش حضوری دانش‌آموزان در اول مهر ماه را دور از ذهن دانست و با بیان اینکه با این شرایط بازگشایی حضوری فراهم نیست، گفت: ضرورت دارد، اهداف و سیاست‌ها را با قدرت و حساسیت پیش برده و عملیاتی کنیم.

 

خوشگوار در ادامه با بیان اینکه مهم ترین اقدام کارگروه سلامت و امور بهداشتی پروژه مهر، آموزش و ارتقای سواد سلامت است؛ بر پیگیری سیاست‌های سلامت محور تاکید کرد و اظهار داشت: ایجاد سلامت جسمی، روحی و روانی ، اصل اول نیروی انسانی و سازمان است.

 

معاون تربیت بدنی و سلامت استان در ادامه گزارشی از واکسیناسیون فرهنگیان ارائه کرد و با بیان اینکه در مرحله اول واکسیناسیون بیش از 19 هزار نفر از فرهنگیان دُز اول واکسن را در مراکز تخصصی آموزش و پرورش دریافت کرده‌اند، گفت: با احتساب 10 درصد تزریق واکسن فرهنگیان خارج از مراکز تجمیعی در مجموع 94 درصد از فرهنگیان استان در مرحله اول واکسیناسیون اقدام به تزریق واکسن کرده‌اند.

 

وی افزود: از شنبه ششم شهریور ماه 1400 مرحله دوم واکسیناسیون فرهنگیان در 16 مرکز اختصاصی آغاز و تا 22 شهریور عملیاتی خواهد شد.

 

رئیس کارگروه سلامت و امور بهداشتی پروژه مهر استان در بخش دیگری از گزارش خود با تاکید بر اینکه نباید از موضوع سرویس بهداشتی و بهداشت محیط مدارس غافل شد، گفت: از 470 مدرسه شناسایی شده که سرویس‌های بهداشتی آنها نیاز به بهسازی و بازسازی دارد، تعداد 209 مدرسه انجام و 261 مدرسه در دست اقدام است .    

 

وی همچنین نظارت و ارزیابی بر اقدامات را مهم دانست و با بیان اینکه برنامه ای که نظارت و ارزیابی نداشته باشد ابتر است، بر اجرای برنامه نظارتی قبل، حین و بعد از اجرای اقدامات تاکید کرد و گفت: نظارت قبل از اجرا، از اهمیت بیشتری برخوردار است.

 

خوشگوار در پایان گفت: ضرورت دارد برنامه های کارگروه سلامت و امور بهداشتی پروژه مهر علاوه بر بازه زمانی قبل از بازگشایی مدارس، در طول سال تحصیلی نیز مورد توجه قرار گرفته و در دستور پیگیری باشد.

کد خبر 1088934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha