تبیین آثار فرزندآوری از دیدگاه صحیفه سجادیه

کارشناس مرکز تخصصی نماز با تاکید بر عمل به دعاهای صحیفه سجادیه، فرزندآوری را از مهمترین پیام های این کتاب ارزشمند عنوان کرد و گفت: فرزندان صدقه جاریه والدین به شمار می روند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، حجت‌الاسلام «علی اکبر وحیدی» امروز (چهارشنبه ۱۰ شهریور) در ارتباط ویدئوکنفرانس با اعضای کانون ‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری که با موضوع تبیین مقام شامخ امام سجاد (ع) و آموزه های صحیفه سجادیه برگزار شد، اظهار داشت: از امام سجاد (ع) درس‌ های بزرگی می‌توان گرفت که یکی از مهمترین این درس‌ها این است که در هر دوره و شرایطی می توان در جهت اعتلای توحید که هدف همه انبیای الهی است، حرکت کرد.

 

کارشناس مرکز تخصصی نماز ادامه داد: امام چهارم ما شیعیان ثابت کرد که انسان در هیچ حالتی نباید از انجام وظیفه خود کوتاهی کند و از آنجا که نه مانند امام علی دارای حکومت بود و نه مثل امام رضا (ع) ولایت عهدی ظاهری را داشت و نه مثل امام باقر (ع) و امام صادق (ع) کرسی درس داشت اما توانست با دعا به وظیفه خود عمل کند.

 

حجت‌الاسلام وحیدی تصریح کرد: امام سجاد (ع) به ما فهماند که در بدترین حالت و زمان هایی که انسان در آن قرار دارد باز هم می توان به وظیفه خود عمل کنیم و ما را هم ترغیب کرد تا به بهانه نداشتن مقدمات از انجام اعمال الهی دست نکشیم.

 

کارشناس مرکز تخصصی نماز در ادامه به مهمترین دعاهای صحیفه سجادیه اشاره کرد و گفت: دعای امام سجاد در مورد فرزندان یکی از مهمترین این دعاها به شمار می‌رود.

 

حجت‌الاسلام وحیدی به برکات فرزندآوری در لابه لای دعاهای امام سجاد (ع) اشاره کرد و افزود: در گذشته و در زمان معاصر برخی افراد به بهانه های اقتصادی و غیراقتصادی مرتکب قتل نفس می‌شوند و امروز نیز فرزند کشی مدرن رواج پیدا کرده است که قتل نفس است و نابود کردن یک نسل به شمار می رود.

 

وی به برکات فرزندآوری از دیدگاه امام سجاد (ع) اشاره کرد و اظهار داشت: باقی ماندن نام انسان، دفع بلایا و صدقه جاری بودن فرزندان و گشایش روزی از جمله این برکات است.

 

حجت‌الاسلام وحیدی با اشاره به بهترین دعاها برای فرزندان، تصریح کرد: آیات ۳۵ تا ۴۱ سوره ابراهیم و دعاهای امام سجاد (ع) از جمله این دعاها به شمار می‌رود که امام سجاد در دعاهای خود می‌فرماید برای طول عمر فرزندان خود همراه باتربیت صحیح و بنیه قوی دعا کنید.

 

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: دعا، صدقه و کار خیر اجل را به تاخیر می اندازد.

 

حجت‌الاسلام وحیدی افزود: دعای دوم سلامت و عافیت است که شامل سلامت جسمی و اخلاقی شامل راستگو بودن، تکبر نداشتن و حسود نبودن است.

 

وی بابیان اینکه بیماری های جدید در پی گناهان جدید ظاهر می‌شود، اظهار داشت: گناه جدید مریضی جدید می آورد و اگر بخواهیم کرونا از جامعه دور شود باید جامعه را اصلاح، گناه را از جامعه دور و امر به معروف و نهی از منکر کرد.

 

حجت‌الاسلام وحیدی به ویژگی های فرزند خوب نیز اشاره کرد و گفت: فرزند صالح باید نیکوکار، متقی، با بصیرت، دوستدار اهل بیت (ع) و دشمن معاندان خدا باشد.

 

کد خبر 1090316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha