رئیس پلیس فتای استان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: در این روش، فرد کلاهبردار با ارسال پیامکهایی با مضامین ارجاع پرونده به شعبه دادسرا یا دادگاه و اعلام آدرس اینترنتی جعلی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی)، جهت پیگیری موضوع از مخاطب درخواست رجوع به لینک ارسال شده مینماید.
سرهنگ محمد علی آدینه لو ادامه داد: این لینکها قربانیان را به دانلود اپلیکیشن جعلی سامانه ثنا که عملا یک بدافزار میباشد هدایت میکنند به طوری که با نصب این بدافزار اطلاعات گوشی قربانیان اعم از پیامک و... در اختیار مجرمان سایبری قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه مجرمین اینترنتی با این شگرد، با سرقت اطلاعات کارت بانکی متقاضیان نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی و ارسال پیامک از طریق شماره تلفن قربانیان به سایر افراد اقدام میکنند به شهروندان توصیه کرد: در صورت دریافت پیامک و مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق شماره 096380 یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.irگزارش کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز دقت کنند، پیامک ارسالی از سوی قوه قضاییه فاقد لینک می باشد، به هیچ وجه جهت مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نمی باشد، پیامک مذکور، هرگز با شماره سیمکارت شخصی ارسال نمی گردد و جهت اطمینان، کاربران میتوانند به سایت اصلی ابلاغ الکترونیک قضایی به آدرس eblagh.adliran.ir مراجعه نمایند.
نظر شما