وزیر کشور افزود: با عنایت به منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و مفاد بیانیه گام دوم انقلاب، شایسته است با انتخاب مدیران متعهد و کارآمد و برنامه ریزی دقیق، اهداف و سیاست های ذیل را محقق کنید.
وی در ادامه این حکم درباره اهداف و سیاستهایی تعیین شده برای شهرداری تهران عنوان کرد: پایبندی به اصول و ضوابط معماری اسلامی- ایرانی و گسترش نمادهای دین و اخلاق، هویت بخشی به سیما و منظر شهرها و استحکام بناها، رعایت ملاک های امانت، دینداری، کفایت و کارآمدی، شفافیت فرآیندها و شناخت گلوگاههای فساد خیز و مبارزه جدی با عوامل آن از جمله اهداف تعیین شده است.
وحیدی، تسهیل، تسریع و انضباط در خدمت رسانی به شهروندان و پوشش فراگیر خدمات شهری را از دیگر اهداف تعیین شده برشمرد و گفت: رعایت توزیع عادلانه خدمات، امکانات و نگاه عدالت گستر به اقشار محروم و آسیب پذیر با رویکرد محله محوری، توجه اساسی به ظرفیت جوانان و رسیدگی ویژه به امور بانوان، ایثارگران، سالمندان و معلولان نیز برای اهداف شهردار تهران تعیین شده است.
وزیر کشور اهتمام جدی و مسوولانه به توسعه پایدار و حفظ محیط زیست و ارتقاء فضای سبز شهری را از دیگر سیاست های تعیین شده برای زاکانی عنوان کرد و افزود: افزایش نشاط و فضیلت های معنوی، فرهنگی و اجتماعی، توجه ویژه به آبادانی مراکز فرهنگی و مذهبی و ترویج هنجارهای اسلامی، تکریم و حسن سلوک با مردم و جلب اعتماد عمومی، جلب مشارکت های مردمی و نوآوری و خلاقیت در ارائه خدمات و همکاری متقابل با مسوولان ملی و محلی به منظور تقویت مدیریت شهری کارآمد نیز در این اهداف و سیاستها دیده شده است.
علیرضا زاکانی پس از روی کار آمدن شورای شهر ششم، در دومین جلسه پس از ارائه برنامه های خود، با حداکثر آرا به عنوان شهردار تهران انتخاب شد.
براساس قانون، صلاحیت شهردار منتخب اعضای شورای اسلامی شهر تهران برای فعالیت در این مسئولیت باید به تایید وزارت کشور نیز برسد تا وی بتواند بر سکان شهرداری در خیابان بهشت پایتخت تکیه بزند.
نظر شما