خبرگزاری شبستان - مازندران؛ عشاق الحسین (ع) این روزها دلشان هوایی شده، هوایی سفر به بارگاه و ساحت شهدایی سید و سالار شهیدان امام حسین(ع)، سالها است که مردم دیار علویان راهی کربلا میشوند...
طی سالهای اخیر جمعی از عشاق الحسین (ع) با فعالسازی موکبهای حسینی به زائران دلسوخته و خسته حرم عشق خدمات مختلف، بهداشتی، درمانی و غذایی ارائه میدادند که بازخورد زیبایی در جهان داشته و رفته رفته بر تعداد موکبداران افزوده شد.
همه چیز خوب پیش میرفت تا اینکه پای ویروس کرونا به میان آمد، سفر از ایران با عنوان اربعین به کربلا ممنوع اعلام شد و عاشقان سیدالشهدا جا ماندند، البته عشق حسین (ع) با روحشان عجین شده...
خبر خوب اینکه در محرم ۱۴۰۰ بساط سفر به اربعین بهصورت محدود با حضور تعداد کمی از موکب داران حسینی در اربعین محیا شده و شنیدهها حاکی از آن است که دلدادگان این سفر اعزام شده یا در حال بستن کولهپشتی ها هستند.
«ولی الله نادعلیزاده» مسئول موکب فاطمهالزهرا (س) در شهرستان قائم شهر میگوید؛ در هفتمین سال از فعالیت این موکب، در روزهای کرونایی، با توجه به اینکه اوضاع کرونا در کشور عراق بحرانی نیست، آماده سفر عشق میشویم...
* موکب را با نام عمود ۲۸۷ میشناسند/ توزیع روزانه ۹ هزار پرس غذا
وی اضافه میکند: در آخرین سفر به اربعین در سال ۱۳۹۸، موکب عمود ۲۸۷ بین نجف و کربلا و در جایگاه دیگری نزدیک به حرم را راهاندازی کردیم، روزانه نزدیک به ۳ هزار پرس غذا در هر وعده توزیع میکردیم.
نادعلی زاده با بیان اینکه در این موکب حدود ۲۰۰ خادم اعم از برادران و خواهران از قائم شهر و شهرهای اطراف فعالیت میکنند، تصریح میکند؛ همه این خادمین موکب فاطمه الزهرا(س)با عشق به امام حسین (ع) و یارانش همواره پای کار بوده و هستند.
*کرونا که آمد موکب داری را تعطیل نکردیم نگاهمان را تغییر دادیم / توزیع بیش از ۱۵ هزار بسته معیشتی
مسئول موکب فاطمهالزهرا(س) که مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شهید«علی گرائیلی» روستای خرماکلا و از فعالان حوزه کارآفرینی است یادآور میشود؛ با شیوع کرونا کار در موکب تعطیل نشد، بلکه نگاهمان تغییر کرد، بهطوری که در اربعین سال گذشته با همکاری پایگاه مقاومت بحث پیادهروی از حاشیه شهر را با حضور جوانان و به اتفاق مردم داشتیم.
این فعال در حوزه اربعین مهمترین مزیت برپایی این موکبها را پای کارآوردن و تقویت مشارکتهای مردمی میداند و معتقد است که این ظرفیت میتواند در زمینههای مختلف برای رفع مشکلات کشور بهکار گرفته شود همانطور که اعضای کانون شهید گرائیلی خرماکلا با استفاده از تجربیات موکبداری در یاریرسانی به سیلزدگان سیمرغ خوش درخشیدند، اضافه میکند؛ همه هزینهای که صرف رسیدگی به امورات برپایی موکب در کشور عراق میشد نیز در سال ۱۳۹۹، به برپایی رزمایش کمک مومنانه تخصیص داده شد، که در نهایت با همافزایی پایگاه مقاومت شهرستان بیش از ۱۵ هزار بسته معیشتی و همچنین تعداد زیادی بسته بهداشتی توزیع کردیم.
*ویزیت بیش از ۳۸ هزار زائر
وی با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری همه باید تلاش کنیم در کنگره عظیم اربعین قدمی هرچند کوچک جهت هرچه بهتر برگزارشدن این مراسم برداریم، میگوید؛ در سفر محدود اربعین که فقط برخی از خدام راهی میشوند، بحث ارائه خدمات در حوزه اطعامدهی و درمانی را خواهیم داشت، در آخرین سفر در سال ۱۳۹۸ بیش از ۳۸ هزار ویزیت از زائران داشتیم...
نادعلی زاده همچنین خاطرنشان میکند؛ در زمستان سال ۱۳۹۹ این موکب به مدت کمتر از ۲۰ روز در سوریه برای امورات فرهنگی و اجتماعی در قالب گروه جهادی و بهنام موکب با تعداد ۱۸ خادم فعالیت کرده است.
*کمک به ساخت ۳ مسکن سیل زدگان
مسئول موکب حضرت فاطمه الزهرا (س) با بیان اینکه نیروهای جهادی ما در بحث ساخت مسکن برای سیلزدگان سیمرغ به کمک بسیج مستضعفان و بهزیستی رفته، اظهار میکند؛ خرسندیم که بگوییم ساخت حدود سه مسکن نتیجه انجام کار جهادی توسط خدام این موکب بوده است.
وی با اشاره به اینکه همه اقدامات در این موکب مردممحور است، بیان میکند؛ ما به نمایندگی از مردم حدود ۷ سال در حال فعالیت هستیم، آن هم اقداماتی که بازخورد فرهنگیاش را در کشورهای دیگر شاهدیم، اینکه مردم کشورهای دیگر ما را حامی و فعال در مسیر توسعه اهداف اربعین میبینند برایمان خوشحالکننده است.
به گزارش شبستان، موکب حضرت فاطمهالزهرا (س) در شهرستان قائم شهر در کارنامه خادم الحسینی (ع) خود خدمات ارزندهای را به زائران حسینی ارائه داده، در سفر امسال که با احتیاط انجام میشود نیز خادمین برجسته این موکب بدون ترس و واهمه پرچم این موکب بابرکت را در خاک عراق به احتزار درمیآوردند.
نظر شما