باید سازوکار‌های اقتصادی را برای ارتقای فرهنگی جامعه به کار گرفت

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه فرهنگ سازی نیازمند پیوست اقتصادی است، گفت: فرهنگی که از معیشت مردم بی‌خبر باشد مورد توجه قرار نمی‌گیرد، کارکرد اصلی یک روحانی فرهنگ سازی و انجام امور فرهنگی است اما دغدغه‌های اجتماعی را نباید فراموش کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی» امروز(۱۴شهریور) در جلسه هماهنگی ایجاد قرارگاه‌های مسجد محور در محلات شهری و روستاها به میزبانی سپاه ناحیه ساری اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، رئیس جمهور دولت سیزدهم باید امید و اعتماد را بین مردم بازگرداند، که با حرف ممکن نیست.باید برای بازسازی روح امید و اعتماد در جامعه کارهای عملیاتی صورت گیرد.

 

نماینده ولی فقیه درمازندران افزود: چنانچه حرف و عمل مسئولان یکی باشد امید و اعتماد را برمی‌گرداند امیدواریم طرح ایجاد قرارگاه‌های مسجد محور در محلات شهری و روستاها گامی برای رفع مشکلات زندگی مردم باشد.

حجت الاسلام محمدی لائینی تصریح کرد: نهادی به نام امور مساجد نیز باید دیده شود، نکته بعدی اینکه ما الان در سه حوزه؛ کرونا، اقتصاد و معیشت و فرهنگ در حال جنگ هستیم، حوزه کاری مسجد و امامت فرهنگی در این بحث بازگرداندن روح امید به جامعه سخت است و باید با استفاده از توان و تفکر جوانان این مهم را محقق کرد.

 

وی گفت: مشکلات معیشت و اقتصاد در کوچه‌ها و محلات آنقدر زیاد است که اگر درگیرش باشیم فرصتی برای رسیدگی به امور فرهنگی نمی‌ماند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی ادامه داد: فرهنگی که از معیشت مردم بی‌خبر باشد مورد توجه قرار نمی‌گیرد، کارکرد اصلی یک روحانی فرهنگ سازی و انجام امور فرهنگی است اما دغدغه‌های اجتماعی را نباید فراموش کند.

 

وی خاطرنشان کرد: برخی محلات فقیرنشین هستند و بعضی خیر! خوب است برای هر محله‌ای یک منطقه معین هم درنظر بگیریم، در ادامه طرح را باید در میدان عمل سنجید، البته بخش زیادی از مشکلات ما را ادارات ناکارآمد با بروکراسی اداری ایجاد می‌کند، ارباب رجوع سال‌ها تلاش می‌کنند ولی ادارات کاری انجام نمی‌دهند، داخل این طرح باید الزاماتی درنظر بگیریم.

کد خبر 1091483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha