«جمال شیبه» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، با اشاره به اهتمام ویژه کمیته امداد خوزستان در کسب مراتب علمی فرزندان مددجو اظهار کرد: این نهاد هر ساله اقدام به فراهمسازی زمینه استفاده دانشآموزان کنکوری از خدمات آموزشی با مشارکت خیرین فرهنگی میکند.
مدیرکل کمیته امداد استان خوزستان با بیان اینکه از بین دانشآموزان تحت حمایت تعداد زیادی رتبه های 2 و سه رقمی و زیر هزار داشتهایم افزود: کمیته امداد در ماههای منتهی به کنکور سراسری، با ارائه خدمات مشاوره و کمکدرسی، پشتیبان دانشآموزان کنکوری تحت حمایت بوده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 2 هزار و 100 دانش آموز مستعد تحت حمایت کمیته امداد استان در کنکور سراسری سال جاری شرکت کرده و از خدمات تقویت پایه تحصیلی این نهاد به منظور موفقیت در راهیابی به دانشگاههای معتبر بهرهمند شدهاند.
شیبه به دفاتر مشاوره تحصیلی در شهرستانها برای ارائه خدمات به دانشآموزان کنکوری اشاره کرد و ادامه داد: در این مراکز با استفاده از تجربیات کارشناسان و مشاوران خبره تحصیلی، خیرین فرهنگی و برخورداری از ظرفیت مراکز مشاوره آموزش و پرورش، تلاش شده زمینه موفقیت دانشآموزان تحت حمایت در کنکور سراسری فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه در استانها از دانشجویان نخبه نیز برای ارائه مشاوره انگیزشی و راهنمایی تحصیلی به دانشآموزان بهرهگیری شده است ابراز کرد: به منظور موفقیت بیشتر در کنکور سراسری، ضمن تفاهم با موسسات آمادگی کنکور، دانشآموزان تحت حمایت در این کلاسها و آزمونهای آزمایشی شرکت کردند.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان تصربح کرد: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا و تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی از کارشناسان استانی خواسته شده تا ضمن اختصاص شماره تماس برای پاسخگویی به سوالات دانشآموزان، تهمیدات لازم برای استفاده از ظرفیت ارتباط تصویری و برگزاری مشاوره آنلاین نیز اندیشیده شود.
وی اذعان کرد: به منظور تقویت پایه تحصیلی دانش آموزان مستعد تحت حمایت و موفقیت در آزمون سراسری خدمات متنوعی چون تهیه کتب کمک آموزشی، راهاندازی مشاوره و پشتیبانی و آزمونهای آمادگی برای دانشآموزان شرکت کننده در کنکور با همکاری موسسات علمی و آموزشی برتر کشوری طرحریزی و ارائه شده است.
شیبه با بیان اینکه موفقیت در راهیابی به دانشگاهها و رشتههای مناسب میتواند در کنار اثربخشی حمایتهای تحصیلی، زمینه توانمندسازی پایدار این افراد و خروج از چرخه فقر را فراهم کند گفت: با اقدامات انجام شده در قالب استفاده از ظرفیت موسسات علمی و آموزشی خدمات مورد نیاز این دانشآموزان در این بخش به منظور کسب رتبههای مناسب و زمینهسازی برای ادامه تحصیل آنها در رشته مورد علاقه خود در دانشگاههای دولتی به صورت مطلوب به آنها ارائه شده است.
وی همچنین از برگزاری دورههای آموزشی آمادگی کنکور برای این گروه از جامعه هدف کمیته امداد استان خوزستان خبر داد و بیان کرد: به همین منظور با استفاده از اساتید مجرب و توانمند خیرین فرهنگی در رشتههای مشاوره و روانشناسی، نحوه مدیریت زمان، شیوههای صحیح تستزنی، مقابله با استرس و تکنیکهای افزایش دقت به صورت حضوری برای دانشآموزان پشت کنکوری تحت حمایت در چند مرحله آموزش داده شده است.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان همچنین به بهرهمندی این دانشآموزان از خدمات آزمونهای آزمایشی، پشتیبانی و مشاوره با همکاری موسسات علمی و آموزشی اشاره کرد و یاد آور شد: با پیگیریها و برنامههای منسجم و هدفمند برای تقویت بنیه تحصیلی این گروه از جامعه هدف کمیته امداد استان، تلاش شده دانشآموزان تحت حمایت پشت کنکوری در حساسترین مرحله از تحصیل خود از آموزشهای با کیفیت برای راهیابی به دانشگاههای دولتی بهرهمند شوند.
نظر شما