حجت الاسلام والمسلمین «سید علی اصغر مجد هاشمی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه مسجد حضرت امام باقر (ع) خیابان قزوین تهران از اوایل دهه 50 یعنی از دوره ای که مرکز مبارزه با رژیم شاه در این منطقه از تهران بوده در هماهنگی برخی برنامه ها و فعالیت ها میان مساجد خیابان قزوین محوریت داشته است، اظهار کرد: این محوریت همچنان حفظ شده است که بیش از همه خود را در ایام انتخابات، دهه فجر انقلاب اسلامی، اجتماع مسجدی ها در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و برگزاری جشن های دهه ولایت و امامت نشان داد.
امام جماعت مسجد حضرت امام باقر (ع) افزود: ما همچنین توانسته ایم با محوریت این مسجد در خدمت رسانی به برخی از نیازمندان جنوب شرق تهران کارهای بزرگی انجام دهیم که نمونه بارز آن در دوره شیوع ویروس کرونا کاملا مشهود بود و شامل توزیع هزاران بسته ارزاق و پوشاک و بیش از یک میلیارد تومان هدیه نقدی میان خانواده های نیازمند بوده است. همچنین همه ساله با همکاری مساجد این منطقه در خیابان قزوین تهران بیش از 30 مجموعه جهیزیه به دست نوعروسان نیازمند رسید.
وی در ادامه با بیان اینکه اطلاع دارم برخی از مساجد در نقاط دیگر شهر تهران و برخی از شهرستان های دیگر کشور در هماهنگی برخی فعالیت ها و برنامه ها در سطح منطقه خود محوریت دارند، یادآور شد: عمده این نوع فعالیت ها به صورت خودجوش و توسط ائمه جماعات این مساجد انجام می شود، این در حالی است که باید مرکز رسیدگی به امور مساجد یا دفاتر نماینده ولی فقیه در استان ها به صورت مشخص و برنامه ریزی شده این هماهنگی ها را انجام دهند.
مجد هاشمی ادامه داد: شبکه سازی مساجد طرح بسیار مهم در پیشبرد اهداف نظام و آرمان های انقلاب اسلامی است که متاسفانه با وجود پیگیری های پراکنده برخی از مسئولان از دهه 70 تاکنون، همچنان مغفول مانده است.
وی تاکید کرد: تاسف خوردن ما برای محقق نشدن طرح بسیار مهم شبکه سازی مساجد دردی را دوا نمی کند چون از زمانی که مرکز رسیدگی به امور مساجد تشکیل شد، قرار بود این مهم اتفاق بیفتد اما قدامات عملیاتی انجام نشد؛ امیدواریم مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران در زمان کار دولت مردمی آیت الله رئیسی، شبکه سازی مساجد را رونق ببخشد.
نظر شما