به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، «رسول ظفرمند» امروز(۲۱شهریور) با بیان اینکه در شرایط سخت کرونایی کشور بیمهها سعی کردند تمام قد بایستند، اظهار کرد: در طول بازه زمانی یک هفتهای در پیک پنجم کرونا نزدیک به ۳۸۰ نفر مقیم در استان بدون مراجعه حضوری حتی در نیمه شب تحت پوشش بیمهای سلامت قرار گرفتند.
مدیرکل بیمه سلامت در مازندران افزود: در این مدت طی هماهنگی با مراکز درمانی مقرر شد تا هیچ بیماری را به بهانه نداشتن اعتبار بیمهای رد نکنند، بلکه در این خصوص با دریافت کد ملی از افراد از طریق تماس تلفنی بیمهشان تمدید شود.
ظفرمند تصریح کرد: بیش از ۸۰ درصد از بیمهشدگان استان به صورت رایگان بیمه هستند، در بحران کرونایی اعتبار بیمهایشان تا ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ تمدید کردیم تا دغدغهای در این مورد نداشته باشند.
وی اذعان کرد: پس از ۳۱ شهریور ماه افرادی که تحت پوشش رایگان بیمهای بیمه سلامت قرار دارند باید با مراجعه به سامانه شهروندی از آخرین وضعیت خود اعم از مراجعات درمانی، داروهای تجویز شده و غیره مطلع شده و نسبت به تمدید اعتبار اقدام کنند.
ظفرمند با بیان اینکه این سامانه با کد ملی و شماره تلفن همراه فرد قابل دسترسی است، اعلام کرد: در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰، حدود ۴ هزار و ۸۰۰ نفر بیمه شده سلامت در بیمارستانهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری شدند که بیمه سلامت ۹۰ درصد از هزینهها به مبلغ ۴۷ میلیارد تومان را پرداخت کرد، که در این شرایط کمک شایانی به مردم بوده است.
وی همچنین یادآور شد: با توجه به پوشش بیمه سلامت در پزشک خانواده شهری این پزشکان در مراکز ۱۶ ساعته زودتر به داد مردم رسیدند و مسیرهای سخت تایید برخی از اقلام دارویی را دور زدند.
ظفرمند با تاکید بر لزوم همافزایی در مقابله با کرونا، گفت: بیمه سلامت استان برای پوشش دارویی ۱۰ میلیارد تومان به بیمارستانها پرداخت کرد و با توجه به کمبود تخت بستری، بیماران روزانه با پوشش دارویی تحت درمان سرپایی قرار گرفتند.
مدیرکل بیمه سلامت در مازندران خاطرنشان کرد: ما در مرداد ماه حدود ۶۳ میلیارد تومان به موسسات، ۱۰ میلیارد تومان برای نسخهپیچی به داروخانهها، ۹۰میلیارد تومان بابت اجرای طرح شهری و روستایی و سایر موسسات مربوط و آزمایشگاهها، و ۳ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان بابت مشارکت در نسخهپیچی الکترونیک پرداخت کردیم.
این مسئول تاکید کرد: در مجموع میتوان گفت روند پرداختیها بعد از الکترونیکی شدن بهبود یافته، قبلا به دلایل ذاتی زمانبر بودن دریافت اسناد، پرداخت سه الی چهار ماه زمان میبرد، امیدواریم با تکمیل پروژه التکترونیک پرداختیهای روزانه را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا کار الکترونیکی کردن پروندهها سرعت گرفت و تعاملمان با بسیاری از موسسات بیشتر شده، گفت: قطعا این پروژه صد در صد اجرایی خواهد شد.
ظفرمند افزود: برای تست پی سی آر کرونا قبلا ۳۰ درصد هزینه حق بیمه شده بود که الان کل هزینه با بیمهگذار است، ولی تعرفه خدمت در بخش دولتی و خصوصی با هم تفاوت دارد و بیمهشده باید مابهالتفاوت را از جیب پرداخت کند، همچنین برای برخی از بیماران صعبالعلاج بسته حمایتی بیمهای درنظر گرفته شده است.
نظر شما